כתב נושא: מנוע למצנח רחיפה  (נקרא 18620 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
בעניין: מנוע למצנח רחיפה
« Reply #20 ב- : June 08, 2008, 10:48:27 am »
מה גם שלפי ההרשמה שלך לדף הקשר יש לך אסטרה 28, המצנח הזה יוצר ב1992 ואין שום סיכוי שבעולם שהוא עדיין תקין לטיסה. גם אם הוא היה בניילון במחסן עם טמפרטורה קבועה של 4 מעלות.
המצנח הזה לא מתאים לטיסת מנוע ומאוד לא מתאים למרחף מתחיל ,זה מצנח תחרותי לטייס עם יכולת הטסה גבוה מאוד (שיש לו לפחות כמה מאות של שעות טיסה על מצנחים אחרים).

אני מציע לך מכל הלב להוריד הילוך עם ההתלהבות שלך ולהבין שאתה הולך להיות תלוי באוויר על הדבר הזה ואם הציוד לא יהיה תקין ו/או אתה לא תדע לתפעל אותו כמו שצריך אתה תתרסק, זה לא אופניים ובאוויר אי אפשר לעצור באמצע.

בהצלחה.
don't fly faster then your guardian angel

מגן דוד

• אורח
« Reply #21 ב- : June 08, 2008, 03:55:05 pm »
אני מתכוון לקחת אותו לבדיקה ליפני שאני מתחיל להיתלהב .
ואים אני יגיע למסקנה שהוא לא מתאים אז נעשה משהוא בנדון
לפי מה שהבנתי מזה שמכר לי אמר לי שזה דווקה למתחילים היה לו לוגו של ראיית חשבון
עים הטלפון מודבק על המצנח והוא גר בראשון  ואין לי שום סיבה לא להאמין לו כי ניראה בן אדם אמין אז מה עכשיו אתם אומרים שזה לטייס שצבר מאות שעות אז בסדר גם אני אצבור שעות מה לעשות אין לי כוונה לקפוץ מצוקים ולדלג מעל ההרים כבר בהתחלה
ניצבור ניסיון וניראה .
חג שמח :)

מנותק idomohar

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
  • KARMA S
« Reply #22 ב- : June 08, 2008, 04:30:58 pm »
דוד,

האנשים פה באמת בלהט של להסביר לך שאתה לא בכיוון הנכון לא כי כולם רוצים לראות אותך עושה שטויות אלא מפני שאתה באמת לא בכיוון הנכון.

בדיקה שנתית של המצנח הזה במפעל של עפקו (היצרן) תעלה כמה מאות שקלים. בבדיקה ייתגלו וודאי מיתרים רבים שכדאי להחליף (סביר שאת כולם) ויגידו לך שמצב הבד לא טוב. אומר לך את זה הבחור שמידי פעם עושה בדיקה שנתית למצנחים של עפקו - אני עובד שם - ורואה איך נראים מצנחים מ 92. נניח שהבד עוד במצב סביר, החלפת מיתרים תעלה לך יותר ממה שעלה לך המצנח. אפילו הרבה יותר.

זאת ועוד

חפש את המצנח הנ"ל באתר PARA2000. המרכז אינפורמציה לגבי רוב המצנחים שיצאו איי פעם בעולם. שם תגלה שהמצנח הזה הוא מצנח תחרותי. אפילו שברו איתו שיאים בזמנו. התקינה שלו DHV2-3 מסבירה שהוא מתאים רק לטייסים עם 500 שעות בשנה. לסבר את אוזניך יש פחות מעשרה טייסים בארץ שטסים על מצנחים כאלו כיום. ואף אחד מהם לא היה לוקח סיבוב על האסטרה שלך. באחריות. בטח לא עם מנוע על הגב.

יש סיכוי, שלמרות שאתה לא בכיוון הנכון, תגיע לגיל מופלג. אבל אם אכפת לך מעצמך, תשקיע קצת כסף והרבה זמן, ותעשה את הדברים נכון.

מנותק יובל - נשרק'ה..... נשר מצנחי רחיפה

• הגעתי לאוסטרליה
  • הדרך לעמדה רצופה כוונות להגיע
    • דוא
« Reply #23 ב- : June 08, 2008, 04:48:20 pm »
אולי מישהו יתן לו את הטלפון של האיראני ,נראה שיהיה להם (לזמן קצר) הרבה במשותף...

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
« Reply #24 ב- : June 08, 2008, 05:11:49 pm »
דוד אני ממש לא כותב את הדברים כדי לבלבל אותר אלא מתוך דאגה מכך שאתה הולך לעשות טעות גדולה בלטוס על המצנח הזה.

בעבר היה לי את הסופרה (סופר-אסטרה) שהוא בעצם אסטרה עם גלייד קצת יותר טוב ועוד 3 קמ"ש במהירות המקסימלית ויצא לשוק שנה אחריו. על המצנח הזה יש לי כ 500 שעות טיסה ותאמין לי אתה לא רוצה להיות עליו באוויר!. המצנח מאוד תובעני וצריך מיומנות רבה להטיסו. הוא אגרסיבי מאוד בתגובות שלו ,יש לו נטייה לספינים בפניות חדות וקיפולים הם דבר שבשגרה.   שזה בדיוק ההפך ממה שמצנח צריך להיות לטיסה עם מנוע.

אין לי שום אינטרס כלכלי או אחר כאן, אני לא מדריך שירוויח על הקורס ואין לי מצנח אחר למכור לך, אני פשוט מכיר מקרוב את מה שאתה הולך לטוס עליו.

אבל ביננו אם הייתה לומד רחיפה מסודר ורק אחרי זה קונה מצנח ורק אחרי זה מחליט אם לטוס מנוע או חופשי (כמו שכולם עושים) הייתה יודע לא לקנות את המצנח הזה.
don't fly faster then your guardian angel

דוד פרנק

• אורח
« Reply #25 ב- : June 08, 2008, 06:06:15 pm »
היי דוד,
קבל עוד המלצה חמה,
יש לי ניסיון של 15 שנה בממונעים וגם Free Flight ואני מאוד ממליץ לך לא לטוס על מצנח שכבר לפני 16 שנה היה בעל תקינה כזו בעייתית. היום הוא בטח משהו כמו  lugh DHV8-10  ,שלא לדבר על מצב הבד והמיתרים (כנראה)
אני מקווה שתפעל בהיגיון ותכנס לספורט הזה עם ציוד מתאים והדרכה טובה.
בכל מקרה אם תרצה להתייעץ אתה מוזמן לדבר איתי  054-7325232

מנותק שלמה ניסן

• הגעתי לאוסטרליה
  • אני פצוע מיום 18.10.06 אני אתגבר אלחם ואנצח
    • דוא
« Reply #26 ב- : June 08, 2008, 08:35:32 pm »
אני בן 47 +10 ואני פצוע  תשאל אותי למה
הכפרי מכפר יונה
0526427773
עשו את הספורט מהנה=ותהנו
הטו אוזן קשבת לסובבים אתכם
וחזרו הביתה בשלום

מגן דוד

• אורח
« Reply #27 ב- : June 09, 2008, 03:49:08 am »
תודה חברים אקח לתשומת ליבי ???
שלכם מגן דוד 

מגן דוד

• אורח
בעניין: תיקון לגבי שמו של המצנח
« Reply #28 ב- : June 09, 2008, 09:25:20 am »
זה לא אסטרה זה סנטרה 28 sorry  ;D

מנותק אמיר מליק

• That's all she ever thinks about Riding with the wind.
  • מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • אפסילון 5 - הבחור בתמונה למעלה "שמח"
    • אמיר מליק בפייסבוק
    • דוא
« Reply #29 ב- : June 09, 2008, 09:41:19 am »
דויד

אני טסתי על סנטרה ותאמין לי זה לא מצנח של מתחילים,
המצנח הזה לא עבר תקינות DHV בזמנו, ככה שאני לא יכול אפילו להגדיר אותו
אני עברתי אליו לאחר כ 50 שעות אויר ואני עדיין לא הייתי מוכן למצנח הזה,
היה לי ארוע בטיחותי עם המצנח הזה מה שגרם לי להחליפו במהירות למצנח רגוע יותר (אפקט) וגם ללמוד שבספורט הזה לא כדאי לרוץ
גם אני כמוך, נכנסתי לספורט הזה במטרה אחת בלבד, לטוס עם מצנח ממונע, דיברתי עם חברי (דויד פרנק) שיעץ לי, ובצדק, לעשות קורס מצנחי רחיפה, עשיתי את הקורס ורק אז הבנתי שיש הרבה יותר ממשיכת ההגאים ימינה ושמאלה, זה אולי נראה לצופה מהצד נורא קל ופשוט אבל תאמין לי שבשביל דבר פשוט כמו המראה לדוגמא דרושים תרגולים רבים
יש דרך ללמוד מצנח רחיפה או מצנח רחיפה ממונע, והדרך הזאת נכתבה בדם, מצנחי רחיפה לא היו כאן מאז ומעולם והמון מהדרכים שאנחנו מבצעים היום נעשים בדרך מסוימת כי היו כבר אחרים שנפגעו

אני מזכיר לך דבר חשוב ותעשה עם זה מה שאתה רוצה, אתה הוא זה שנמצא שם למעלה, לא אני ולא רואה החשבון שקנית ממנו את המצנח לא נוכל לעזור לך כשתקלע למצב חירום, נפילה מגובה 2 מטר יכולה לשבור לך את הגב והרגליים (במהירות הנכונה) נפילה מ 5 מטר יכולה לשתק אותך לכל החיים, צלילה ספירלית עד האדמה תהרוג אותך,

מצנחי רחיפה הוא ספורט לא מסוכן אם בוחרים להתיחס אליו בכבוד הראוי לו, ללמוד את הספורט מההתחלה בדרך הנכונה, שלב אחר שלב, עקב בצד אגודל, ובדרך הבטוחה ביותר, מי שמיהר לא שרד את הספורט הזה,

אמיר
כל פעולה, לא משנה כמה קטנה, מניעה מיתר  ביקום

מליקום בניית אתרים - צור קשר : [email protected]

מנותק נתי_ה

• הגעתי לאוסטרליה
  • 2במרץ 2012 ברמת הגולן
    • אתר  התרמילאים  לדרום  ומרכז  אמריקה .
    • דוא
« Reply #30 ב- : June 09, 2008, 11:22:24 am »
דוד הנה לך משהו עם מנוע בלי קורסים מיותרים

[youtube=425,350]GxjSI6f3f0M[/youtube]

בסך הכל  קורס בן שבועיים בארצות הברית + עוד שנתיים ניסיון וקורס בגרמניה
ואתה מלך !
« עריכה אחרונה: June 09, 2008, 11:26:07 am על ידי נתי_ה »

מגן דוד

• אורח
« Reply #31 ב- : June 09, 2008, 12:59:08 pm »
 :D סוף סוף משהוא מתחיל לזוז פה

מגן דוד

• אורח
« Reply #32 ב- : June 09, 2008, 01:11:13 pm »
אוקי אמיר הבנתי ויש לי המון כבוד לבטיחות ועד כמה ? אומר לך בקצרה יוצא בית ספר צבאי חובש קרבי תעופתי. מכונאי ימי צוללן עים תעודה שמע לא נולדתי אתמול האמן לי שלהיות על אניה
ולהפליג 10 שנים בין האוקיינוסים ולהיות בספינות קרב לא פחות מסוכן ואני מוכיר את הדאגה לי יש שני צוציקים ואני לא מיתכוון להיפרד מהם בקרוב. ;D יותר קל לרחף מעל מעבר חצייה מאשר לחצות אותו ברגל :D
תודה איש. מגן דוד

roy

• אורח
« Reply #33 ב- : June 09, 2008, 05:16:03 pm »
דוד שלום
יש לי נסיון של כשנתיים רחיפה ללא מנוע
רכשתי לפני כשבועיים ממ"ר וללא קורס אלא ע"י
הדרכה של המוכר ,הסתכלות על סרט ודגשים בטיחותיים
עליתי לאוויר כבר פעמיים ובהצלחה מרובה.

הכל תלוי בך.
אם אתה מרגיש בטוח ואתה יודע מה אתה הולך לעשות
באופן מוחלט לך על זה כמובן לאחר תדרוך ממרחף מנוסה

מנותק עמוס פרל

• הגעתי לאוסטרליה
  • המקום האהוב עלי
    • צביעה תעשייתית,צביעה תעופתית ,החדרת הליקוייל ודפוס משי
    • דוא
« Reply #34 ב- : June 10, 2008, 12:26:02 am »
ללמוד ממרחף מנוסה זה לא מספיק אם התלמיד חסר ניסיון לחלוטין ומה יקרה אם הבחור יהרג המשפחה שלו תתבע
את המרחף בעל הניסיון.
ואני מכיר מקרה שמרחף עם מנוע שכבר צבר ניסיון ועשה קורס נפצע  אם אני לא טועה הוא תבע את המדריך שלימד אותו בטענה שהוא לא למד מספיק. מה שאני רוצה לאמר במקרה של תאונה העו"ד יורה לכל הכיוונים ולפעמים לכוונים הלא נכונים.
אופטימטל צביעה תעשייתית וצביעה תעופתית
http://optimetal.co.il
ערוץ היוטיוב שלי
http://www.youtube.com/user/optimetalvideos