דויד
אני טסתי על סנטרה ותאמין לי זה לא מצנח של מתחילים,
המצנח הזה לא עבר תקינות DHV בזמנו, ככה שאני לא יכול אפילו להגדיר אותו
אני עברתי אליו לאחר כ 50 שעות אויר ואני עדיין לא הייתי מוכן למצנח הזה,
היה לי ארוע בטיחותי עם המצנח הזה מה שגרם לי להחליפו במהירות למצנח רגוע יותר (אפקט) וגם ללמוד שבספורט הזה לא כדאי לרוץ
גם אני כמוך, נכנסתי לספורט הזה במטרה אחת בלבד, לטוס עם מצנח ממונע, דיברתי עם חברי (דויד פרנק) שיעץ לי, ובצדק, לעשות קורס מצנחי רחיפה, עשיתי את הקורס ורק אז הבנתי שיש הרבה יותר ממשיכת ההגאים ימינה ושמאלה, זה אולי נראה לצופה מהצד נורא קל ופשוט אבל תאמין לי שבשביל דבר פשוט כמו המראה לדוגמא דרושים תרגולים רבים
יש דרך ללמוד מצנח רחיפה או מצנח רחיפה ממונע, והדרך הזאת נכתבה בדם, מצנחי רחיפה לא היו כאן מאז ומעולם והמון מהדרכים שאנחנו מבצעים היום נעשים בדרך מסוימת כי היו כבר אחרים שנפגעו
אני מזכיר לך דבר חשוב ותעשה עם זה מה שאתה רוצה, אתה הוא זה שנמצא שם למעלה, לא אני ולא רואה החשבון שקנית ממנו את המצנח לא נוכל לעזור לך כשתקלע למצב חירום, נפילה מגובה 2 מטר יכולה לשבור לך את הגב והרגליים (במהירות הנכונה) נפילה מ 5 מטר יכולה לשתק אותך לכל החיים, צלילה ספירלית עד האדמה תהרוג אותך,
מצנחי רחיפה הוא ספורט לא מסוכן אם בוחרים להתיחס אליו בכבוד הראוי לו, ללמוד את הספורט מההתחלה בדרך הנכונה, שלב אחר שלב, עקב בצד אגודל, ובדרך הבטוחה ביותר, מי שמיהר לא שרד את הספורט הזה,
אמיר