ביקשתי השמצות, וקיבלתי. זה בסדר. אני גם ממש לא רוצה להתווכח עם גדולים ממני. בטח לא להכנס למריבות סמויות בין מדריכים.
בכל זאת, אני רוצה לענות על כמה נקודות.
כמו שאומרים בארץ נהדרת "עם כל הכבוד... ויש כבוד"
אני עברתי מספר קורסים אצל ד"ר דני עמיר שהרשים אותי כמדריך מאד אחראי וזהיר. זה היה בימי האגודה. התחלתי גם קורס דרגה 3 אצלו. בין היתר גם היתי איתו בזכרון.
תקן אותי אם אני טועה, אבל בימים שקניתי את ה P40, משהו כמו 1993, אם רצית לעשות משהו חוץ מלגלוש כמו אומגה לנחיתה לא היית טס עם DHV1.
איתי, אין ספק שאני לא מגיע לקרסוליים של הרמה שלך וככל הנראה אני גם לעולם לא אגיע, אלא אם כן אני אעזוב את העבודה ואהפוך את הרחיפה למקצוע ל20 שנה הבאות (נשמע מפתה

). אז זה מצחיק שאתה משווה בינינו. מה שכן יש לי ניסיון שלך אין, וזה איך זה לחזור אחרי 10 שנים.
אגב, אחותי לא עלתה על אופניים מאז כיתה ז' (15 שנה). לפני כמה חודשים היא היתה אצלי. נתתי לה את אופני ההרים של אישתי, ויצאנו לטיול ארוך בשטח. פלא. כאילו לא עבר יום. לא סתם אומרים "כמו לרכב על אופניים".
עכשיו, ראה את התמונה מהאתר של עפקו. שים לב לעמודה Beginner. שים לב מי נמצא שם. לפני כמה חודשים היה שם גם איזה מצנח אחר שהיה גם DHV1-2 והוא התחיל באמצע הBeginner.
קארמה מופיע כמצנח בית ספר שמתאים גם למתחילים וקצת לIntermediate.
בכל אופן, אם היית אומר לי את מה שאמרת לפני שקניתי, אז סביר להניח שהייתי מקבל את עצתך. אבל היום ברור שאין מצב שבו אני מחליף אותו, אז כל דיבור מהסוג הזה יכול רק לערער את ביטחוני (שכבר חטף מכה מהארוע המדובר). מי שהתיעצתי איתו לפני הקניה המליץ (כולל בארה"ב). היה רק אחד שהמליץ נגד, ונראה לי שאתה יכול לתאר לעצמך מי זה היה.