אני לא זוכר את כל הפרטים (אולי מהטראומה

) אז כל מי שראה ויש לו מה להוסיף כולל הערות והשמצות יתקבלו בברכה.
במוא חמה. רוח יחסית חזקה. לא יותר מדי. מצנח vista dhv 1-2. אני מרחף בוגר קורס טרמיקות עם כ 60 שעות טיסה (מתוכם כ40 לפני הפסקה של 10 שנים).
הנפתי הנפה הפוכה רגילה כמו שאני תמיד מניף עם ברקסים מוצלבים ויד אחת על כל A.
עיגן אותי הבחור משיבלי שיסלח לי אבל אני לא זוכר את שמו. ארנון גם עמד לידי ממש.
כפי שארנון אח"כ הסביר לי, ואני מסכים, יש לי נטיה ככל הנראה להרים את ה A השמאלי יותר מהימני ולכן הכנף הימנית (שמאל שלי) עולה יותר מהר. ריסנתי עם הברקסים והמצנח היה מעל לראש אבל עם נטיה שמאלה (ימין שלי).
ככל הנראה לא תיקנתי מספיק חזק עם הברקסים. בנוסף, המעגן לא זז איתי ימינה אלא התנגד בכוח למשיכה של המצנח, דבר שהחריף את המשיכה. הוא גם לא איפשר לי להסתובב. כוון הסיבוב היה צריך להיות שמאלה, אבל בגלל שהמצנח משך אותי ימינה והמעגן נשאר במקום למעשה עשיתי עוד חצי סיבוב ימינה.
בשלב הזה, עד כמה שזכור לי, התרוממתי באויר ועזבו אותי. היתי באויר, הפוך, טס כמעט מאונך לרוח ומקביל לרכס.
יאמר לזכותי, אם יורשה לי, שלא איבדתי עשתונות והבנתי שמהמצב הזה אני לא יכול לבטל המראה ואני צריך לתקן חזק ולצאת.
אני לא לגמרי זוכר אבל יתכן שגם נתתי היגוי הפוך לשבריר שניה. בכל אופן מיד משכתי ברס ימין חזק והמצנח התחיל לפנות. נראה לי שהיתי מטרים ספורים מהרכס. אם לא היה הואדיון שמדרום לעמדה כנראה שהיתי נמרח.
התסובבתי ברתמה קדימה לאחר כ20 מטר טיסה.
אח"כ המשכתי לטיסה של כשעה ונחתתי למעלה.
מסקנות שלי:
1. להרים את שני ה A באותו גובה ובאותו זמן ולודא שהמצנח עולה סימטרי.
2. לתקן יותר מהר וחזק עם הברקסים.
3. אם אני מניף בעזרת מעגן, לודא שהוא מרחף מנוסה, ולא חניך בקורס גובה, אפילו אם עומד לידו מדריך.
4. להתאמן הרבה יותר בהנפות במקום בטוח, במיוחד ברוח חזקה ועם מעגן.