כתב נושא: כמה שאלות והצעות למנהלי הפורום  (נקרא 572 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק amiram123

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • משחק בארגז החול
    • דוא
כמה שאלות והצעות למנהלי הפורום
« ב- : May 20, 2008, 02:27:15 pm »
אני מציע להוסיף כמה פרטים לכל משתמש, שיעזרו למשתמשים אחרים. אולי זה כבר ישנו, אבל לא ברור לי איך משתמשים בזה
1) לאפשר להציג את הפלאפון של המשתמש. רלוונטי במיוחד אם רוצים לתאם איתו דברים
2) לאפשר להציג את רמת הצניחה של המשתמש - ותק (כמה שנים וכמה שעות אויר) ודרגה
3) לאפשר להציג את סוג המצנח וציבעו, לזיהוי באויר
4) תמונה שתאפשר זיהוי בשטח
נראה לי שיש כבר מקום לתמונה, אבל לא הבנתי איך מוסיפים לפרופיל האישי.

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
בעניין: כמה שאלות והצעות למנהלי הפורום
« Reply #1 ב- : May 20, 2008, 03:38:27 pm »
בשביל זה יש את דף הקשר באתר.

בפורום יש מקום לתמונה ,מתחת לתמונה יש מקום לכיתוב אצלי לדוגמה רשום איזה מצנח יש לי, מתחת להודעה יש מקום לחתימה שבה אפשר לכתוב כמה פרטים שרוצים וגם להוסיף תמונה.
רמת טיס היא בעייתית כי היא משתנה כל הזמן ואנשים יצטרכו לעדכן, מהכרותי עם החומר האנושי הנתון יהיה עדכני רק לגבי יום ההרשמה לפורום ואחרי כמה חודשים כבר לא יהיה רלבנטי.

בקיצור הפרטים לא מופיעים כי אף אחד לא מעוניין בכך כנראה כי האפשרות קיימת מהיום הראשון שהפורום עבר מתפוז לאתר.

סה"כ עם הזמן תפגוש את האנשים באתרים ויוצרו יחסי חברות , מן הסתם תחליפו מספרי טלפון ותטוסו ביחד. זה יקח הרבה פחות זמן ממה שאתה חושב.
כמו שכבר כתבתי בעבר - אין תחליף להיכרות אישית ואין דרכי קיצור דרך הפורום ,הפורום הוא רק תוספת להיכרות הזו.
don't fly faster then your guardian angel

מנותק amiram123

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • משחק בארגז החול
    • דוא
« Reply #2 ב- : May 21, 2008, 12:13:53 am »
צחי שלום, תודה על תשובתך, אך יש לי מספר תהיות
1) גם פורום המרחפים וגם דף הקשר מופיעים באותו אתר בית. מה ההבדל ביניהם. לשם מה יש את הכפילות הזאת.
2) אני מבין שיש שני מסלולי הרשמה בלתי תלויים ושני בסיסי נתונים - לדף הקשר ולפורום. אני מציע לנסות לאחד ביניהם (למרות שאפשר להמשיך במסלול כפול), כך שאפשר יהיה לראות מתוך הפורום את הפרטים של דף הקשר (למי שרשום שם). כרגע למשל הכנסתי את תמונתי לדף הקשר, והיא לא מופיעה בפורום.
3) אפשר להגדיר 3 סוגי מבקרים בפורום - מי שרשום בדף הקשר, מי שרשום רק בפורום ואורח. בתצוגות של המגיבים אפשר לשים פרטים לפי סוג המבקר. אורח יראה רק את השם, רשום בפורום את הפרטים הנוכחיים, ומי שרשום בדף הקשר יראה גם את הפלאפון, האימייל, התמונה מדף הקשר, ואת שנת התחלת הרחיפה. אני מניח שזה מאד יועיל לגולשים.
4) יש לי הרבה ותק בכתיבת תוכנה אך לא בבניית אתרים. בניתי לעצמי אתר בית עם JAVASCRIPT. אם תראו לנכון, אשמח לעזור בפרויקט של שילוב דף הקשר והפורום כפי שמוצע כאן.
בברכה עמירם.

מנותק אמיר מליק

• That's all she ever thinks about Riding with the wind.
  • מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • אפסילון 5 - הבחור בתמונה למעלה "שמח"
    • אמיר מליק בפייסבוק
    • דוא
« Reply #3 ב- : May 21, 2008, 12:33:42 pm »
טוב, קודם כל זה אפשרי לחבר בין הפורום לאתר, זה ניתן לביצוע, רק יש בעיה אחת והיא עניין הקידוד
מטעמים היסטוריים ולא אלעה בפרטים, האתר נבנה בקידוד windows-1255 ואילו הפורום ב UTF-8, שניהם יושבים על מסד נתונים אחד בקידוד UTF-8 כך שהמרה של קידוד למסד הנתונים לא תעזור.

אוקי, אז נשאלת השאלה מה יקרה אם נאחד? אם נאחד את הפורום עם האתר יקרו שני דברים, כל מי ששם המשתמש שלו בעברית יהפוך להיות שם משתמש בג'יבריש, מה שאומר שכדי להכנס לפורום יצטרך לכתוב את שמו בג'יבריש (לי עדיין אין מקלדת בג'יבריש :) ) ולכן זה יגרום בלאגן גדול מאוד, כמו כן כל מי שהסיסמא שלו בעברית תהפוך לג'יבריש, אקיצר בלאגן גדול מאוד בשביל 500 איש
יתרה מזאת  רצינו לבצע הפרדה לדף קשר מרחפים, שיהיו באמת מרחפים פעילים באמת, ואחת הדרכים היעילות לביצוע היא על ידי הפרדה בין האתר לפורום עצמו, אתה מוזמן לעדכן ב2 המקומות אם זו לא טירחה גדולה מדי בשבילך, לפחות אתה יכול להיות סמוך ובטוח שהמרחפים שנמצאים בדף הקשר באמת מרחפים

עד לפני שנה הכניסה היתה אך ורק לפורום, ואז החלטנו לאפשר למרחפים להעלות תמונות, לשלוח קישורים, וכדומה וזה הצריך אישור כניסה לאתר עצמו, ולכן נוצרה ההפרדה הזאת, ג'אווה סקריפט לא היה עוזר כאן אבל תודה על הרצון - דרך אגב, שים לינק לאתר הבית שבנית, מעניין לראות

אמיר
כל פעולה, לא משנה כמה קטנה, מניעה מיתר  ביקום

מליקום בניית אתרים - צור קשר : [email protected]