אמיר, סשה וכולם,
0. לגיונרים לא ישתתפו ביחסים אישיים שלי: אין צורך כי עדיין היתי ויכול לענות לבעיות שלי בלי עזרה חיצונית.
:-)
1. לא מעוניין ולא מתכוון לענות לדברים (כנראה מספיק מסובחים להבנה אפילו לאנשים בעלים הסכלה טכנית) וללמד את בן אדם שלא מתחשב רגע לפני שהוא כותב על הדברים שכל הקבוצונת זאת סך הכל נחמדה, קיבלה דרכנו - דרקגליידרז -DHV, parapsychology, paramystic, PARAPRO ,OLC ,LEONARDO, miniSIF MCCREADY
ועוד הרבה - פעם צריך לכתוב ספר על היסטוריה מוחשכת למצנחי רחיפה בישראל!
:-)
2. לטייס של מצנח וורוד כמו לכל אחד יש שם שלו פרטי זה ברור ב100%! כ95% שמו וסיבות להיסטוריה שלו
העצובה מכירים לי טוב מאוד, ביחס לתופעות אפשריות שניבאתי לו לפני כחצי שנה שהוא עזב לימודיו בהתחלה..
אין דבר כזה - תלמיד עצמאי - אם הוא לא שלי - אז הוא שלכם - תיקחו אחראיות מלאיה על תהליך של לימודיו!
וזה שאתם אף פעם לא מסוגלים לעשות - בתוך 5 שנים אחרונות אדומים שברו עצמות למספר אנשים... שיקרתי?
:-(
3. סשה תבחר משניים: או שאין לך שום סיבות אמיתיות לכתוב משכתבת - או תפסיק לספר על
אי קיום סיבות אישיות ברקע.. אני כיבדתי וממשיך לכבד אותך אישית ומשפחתך - על תראה עצמך כקורבן
של משחק זר. גם לא רוצה לשמוע ממך על דברים שאתה לא יודע עליהם שום דבר מסיבות שונות שאלה
סיבות לא תלויות בך.
:-(
PS: מבחינתי נושא ברור וסגור רק תגידו האיזה בית חולים הוא נמצא - עכשיו יש לי מספיק דלק לביקורים עצובים.
נשאר איתכם בכבוד,
ד.