החלטנו להיפגש למרגלות התבור ב 10:15 אופטימוס,יורם אגמון,עמוס שמי ואני. אבל מכיוון שהרוח הייתה 2קמ"ש מדרום עמוס הציע שנעלה להר הקפיצה בנצרת לבדוק את העמדה הישנה. פעם טסו שם אבל באיזה שהוא שלב זרקו שם שילדות של מכוניות ישנות והעמדה ניטשה, אחרי שמחיר הברזל עלה התחילו לעבור שמועות שאספני הברזל ניקו את העמדה לחלוטין (נועם פרידמן טס שם לא מזמן). והיה ברור שיום מדהים לא יהיה בשום מקום.
[attachthumb=#1]
בקיצור עלינו לעמדה שבאמת נקייה ממכוניות אבל קוצים לא חסר לה. האמת ציפיתי לאיזה עמדה מצ'וקמקת ודי הופתעתי לראות את המדרון היפה והישר הזה.
[attachthumb=#2]
תלינו סרט רוח שהראה משבים קלילים מאוד על האף והתחילו הדיונים מי יוצא ראשון כי היה ברור שזה יהיה גירזון ורצינו לחכות אולי יתגבר.
[attachthumb=#3]
ברק ומנו הצטרפו (כן אני יודע שמנו לא בתמונה, הוא משתין בצד ואתם לא רוצים לראות את זה). האמת שידענו שמנו מתקרב כי המשבים הלכו וירדו והתמערבו.
[attachthumb=#4]
יורם אגמון יצא במשב ה"כמעט לא מערבי" האחרון וגירזן.
[attachthumb=#5]
ואנחנו חזרנו לרכב כדי לחזור לתבור, די דאגתי שנאחר לתבור אבל שהגנו היו משבים חלשים ורק גירזנו חוץ משני מצנחים שסרדו בגובה העמדה. בסופו של דבר המראנו בתבור, לי הטיסה לא הייתה משהו ואחרי חצי שעה של מאבקים עם טרמיקות חלשות נחתתי למטה. אבל היו שיצאו לקרוסים.
אחרי האיסופים חשבנו יורם,חומוס ואני לנסוע לרכס אבל יוגי אמר שאין למה אז נסענו לזיכרון לטוס עם טדי. כשהגענו הייתה רוח צפון מערבית חביבה וטדי באוויר, יצאנו בזריזות ,150-200 מטר מול רוח צפונית שיעמם די מהר, ירדנו ועברנו לקפה אצל טדי.
שימו לב שיורם הספיק היום לטוס בשלוש עמדות שונות, הספק לא רע.