אתמול היה אחד מהימים הכי מהנים שלי בענף - אים לא הטוב שבהם : התכנסנו בשעה 10:00 במסגרת קורס טרמיקות של "עגור" : משה גרד , רונן גורדון , אנוכי , ארנון .
קנינו קצת מצרכים לארוחת בוקר ועלינו לעמדה . פתחנו את הבוקר בעמדה בארוחה קלילה ומברוק לארנון לכבוד יום הולדתו .
החלנו למדוד רצף משבים וטרמיקות ולחפש רמזים ונתונים סבבתיים אויריים לטובת החלטות ( ציפורים וכו' ) - והם הגיעו - ובגדול !!! טסנו טיסה ראשונה בסביבות 11:00 . טיסה "לחימום הקנה" .
עלינו והתכוננו ליציאה הבאה ואז זה בא!!! רוח אף 18 קמ"ש
להקות של חסידות באלפים מטרמלות מול העמדה . להקות של דורסים מטרמלות מול העמדה , רצף של טרמיקות - בקיצקץ - חגיגה
יצאנו לאוויר אחד אחר השני יווווווו - איזה כיףףףףף - טסים , צדים טרמיקה ( איך לא ? ) נכנסים 90מעלות , סופרים 21,22,23 ומסתובבים ( כולנו לאותו כוון ע"פ כללי הבטיחות ) ועולים ועולים - אך - איזו חגיגה
פעם ראשונה אני רואה את המנזר קטן מתחתי - איזו חווייה .
כולנו חוגגים בשחקים - נכנסים לטרמיקה ועולים ויוצאים מטרמיקה ויוצאים מההר וחוזרים וחוזר חלילה .
לאחר כשעה וחצי של טיסה וגובה של +900 החלטנו על ירידה יזומה
ארנון מנחה אותנו , מבצעים ביג איירז , סיבובים עם הטיית גוף בביגאירז , מודדים קצב שקיעה , מבצעים סיבובים ספירליים ( איזה הרגשה ! חטפתי סחרחורת ) מודדים קצב שקיעה
ונחיתה רכה רכה
לוקח לי רבע שעה רק להסדיר נשימות ולהירגע
איזה יום - איזו חווייה
סוגרים את היום במסעדה בכפר קמה
תודה לגורדון התותך שהפגין ביצועי טיסה יוצאים מהכלל , תודה למשה היפייפה , ושוב - תודה לך ארנון