כתב נושא: הכותב הוא שימי מסתוונית,הנאמר מתוך הפורום...  (נקרא 892 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק ניר ארואסטי

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
  • עם יש סוסים שמדברים עברית אז יש גם חמורים עפים!
    • דוא
נכנסתי לאתר של סיתוונית כמו שאני עושה מעת לעת,קורא כול חומר שקשור למצנחי רחיפה וגם באתר שלהם שאבתי מידע וידע. חבר הפנה אותי לפורום של סיתוונית ושם ההיתי די מופתע לקרוא את הדברים הנ"ל.צר לי על הרגשתו.
"רוח הקודש והפורום שלהם, משמשים לבמה להרמת הפוזה בדיבורי סרק" "הקהילייה הזו של המרחפים בארץ (חוץ מהרוסים) רדומה בעמידה וחולמת בהקיץ עם משחקים של קורקטיות ופופוליזם. לא פוגעים ולא מעבירים ביקורת על ההוא שמדריך כבר "30 שנה"        הוא מעיר על בטיחות?!?!?! בשבת האחרונה ביצע קיפולי כנף יזומים לא פעם ולא פעמיים וכול זאת מטרים בודדים מצלע ההר ליד עמדת ההמראה  וזה לא להרדם?.... אני אומנם מסיים קורס בעגור ושבת האחרונה ההיתי שם,ואני לא רואה בו או בחניכיו תחרות אני וחברי רואים אותכם ככול מרחף וכול אחד שלומד ולא משנה איפה אנחנו כן מפרגנים.רוח הקודש הוא בית נפלא ובוא המון חברים טובים מכול קצוות הקשת נעשים פה פעילות יזומה וטובה למען המרחפים ימי בטיחות,אירועים חברתיים,הקמת עמדות ושיפוצם(האחרון היה ארסוף באיסוף שברי זכוכית אתר שגם אתה משתמש ואני ישבתי על התחת שעתיים וחצי בשמש עם חברים נוספים מרוח הקודש בשמש שכולנו נוכל לרחף בביטחה). אני מזמין אותך אותך להצתרף למשפחה המדהימה הזאת שקוראים לה "רוח הקודש",יש לנו הורים נהדרים, אמיר,יוגב וצחי. דודנים גראד,איתי,שבירו,הכפרי,דימטרי,ספי ורבים טובים אחרים...
נ.ב
הצילום המדויק של הודעתו בפורום סיתוונית בהודעה הבאה.

מנותק ניר ארואסטי

• הגעתי לאוסטרליה
  • עם יש סוסים שמדברים עברית אז יש גם חמורים עפים!
    • דוא

לילך וגלעד היו עדים למחזות אימים בהמראות של מרחפים "מיומנים" מבית ספר אחר. עדיין לא מובן לנו איך ניתן להמריא ברוח 30 קמ"ש בהנפה קידמית.י אין השקעה במהות אך יש השקעה "ענקית" בפוזה. מביאים מרחפים מוסמכים (בית הספר ההוא) מכל השכבות ומכל השנים הקודמות ומוציאים אותם בפוזה של חניכים כדי לעשות איזה רושם על מישהו. חבל שההשקעה האדירה הזו (וזה לא הפעם הראשונה) לא באה בדברים המהותיים. העיקר הפוזה. דני שטרנפלד - מה הוא עושה שם בתור חניך ? לא מובן ועוד כמוהו לא מעט אולי 20 מרחפים שיצאו שם "בפוזה של חניכים" . שוב פעם. ההשקעה צריכה להיות בעבודה על מיומנויות לא בפוזה של מחיאות כפיים לחניך שמצליחה לו המראה בבבבקקקקוווששששששיי יייי בהנפה קידמית ברוח של 20 קמ"ש בריצה המזכירה דחליל, בעמידה ובצעדים קקטנים קקקקטינים במקום. על זה לא צריך להוציא מחיאות כפיים למדריך שם שהצליח לזרוק חניך לאוויר.
לא אשקוט עד שמישהו סוף סוף ייתעורר ויעמיד את האבסורד הזה במה שקורה לספורט הזה בארץ.
נותנים את כל הגיבוי, לעוול לחניכים ולספורט עצמו לאף אחד אין ביצים להרים את הקול ולזעוק על העוול הזה שנעשה לכולנו.
רוח הקודש והפורום שלהם, משמשים לבמה להרמת הפוזה בדיבורי סרק. הפורום שלהם מלא בפירוגונים הדדיים עם ההאדרה של בית ספר ההוא, כולם אבל כולם, כולל החניכים ה"פטריוטים" של ההוא מעגור מפרגנים לו. כולם טומנים את הראש באדמה והולכים נהי אחר השקר ובסוף כאשר קורות תאונות בעמדות ההמראה כי אף אחד לא דיבר על כך שלא מלמדים את הרחיפה בארץ, פשוט זורקים אנשים לאוויר. אף אחד מכל הקהיילייה לא רוצה ואין לו ביצים לאמר את האמת על העוולה הזו, ואז אנחנו בחדשות על תאונות חלילה של אנשים שלא למדו מעולם לרחף. זרקו אותם. מכרו להם ציוד והותירו אותם ללמוד את המהות בעצמם.

הקהילייה הזו של המרחפים בארץ (חוץ מהרוסים) רדומה בעמידה וחולמת בהקיץ עם משחקים של קורקטיות ופופוליזם. לא פוגעים ולא מעבירים ביקורת על ההוא שמדריך כבר "30 שנה"
אם לא יבוא שינוי בקרוב. אנחנו בצרות הענף יישאר תקוע במקום ומספר המרחפים בארץ יישווה בערך אולי פחות  ממדינת עולם שלישי עלומה אי שם במרכז יבשת אפריקה.

מי ששותק לעוולה הזו המתרחשת יום יום באתרי ההדרכה, גילבוע ומבוא חמה - מכל אלה ברוח הקודש אאלללק - נותן יד להרס העצמי שלנו.
אני לא אשתוק ולא אוותר ולא מעניין אותי שהדברים שלי - הגם שנאמרים באמת - יביאו עליי שונאים כמו בעבר.
הספורט הזה יקר לי. והוא יותר יקר לי מלהיות פופלארי בעיני מישהו ולישתוק.

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
לא מפתיע.
don't fly faster then your guardian angel

מנותק שוקי ציוני

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
יוגב...

א. אתה חייב לי כובע (ואני 15 ש"ח)

ב. אפשר להוציא סטיקרים "אני רוסי!" ???

מנותק idomohar

• הגעתי לאוסטרליה
  • KARMA S
עזבו אותו הוא לא שפוי...

מנותק אלון זילברשטיין

• משחק בארגז החול
    • דוא
לא בהכרח בהקשר של הנאמר למעלה, אבל לא תזיק אצלנו יותר סובלנות לכתיבה בשגיאות וביחוד צריך לפרגן למי שחשב והשקיע. היתי שמח אם היו מצטרפים אלינו לדיונים גם כותבים נוספים.
גם אני רוצה סטיקר כזה......

מנותק שי לנואל

• מצאתי פסיפס
    • דוא
ניר אל תתרגש
הוא שוב התבלבל בכדורים :-)

הוא מקנא בפורום הנפלא הזה ובתרומה החברתית העצומה שלו לספורט.
כואב לו לראות שאפילו חברה שלמדו אצלו  ואוזהרו לו לרחף עם האויב מצטרפים לחברי רוח הקודש.

לגבי שימי ובטיחות:
הוא שובר בעצמו את הוראות ספר הבטיחות שלו שהוא כתב.
בביקורי האחרון בארץ במבוא חמה 3 חניכים שלו ניסו להניף הפוכה עם ברקסים לא מוצלבים ועזיבה של הברקסים לצורך סיבוב קדימה כך שאחרי כול הדיבורים על רמת השליטה הקרקעית של חניכיו אני התאכזבתי קשות.
הוא מוכר DHV1-2 לחניכים בסוף הקורס גם כשרמתם לא מתאימה לזה (אבל זה מתאים לו לכיס).
כול ארוע מסוכן הופך  לפחנת אוויראות ובטיחות  וסיפור גבורה.
והרשימה עוד ארוכה.......

אבל הכי חשוב תמשיך לרחף בכיף עזוב אותך מהשטויות שלו

שי לנואל
ניו זילנד

מנותק טדי

• הגעתי לאוסטרליה
  • Nova Mentor 3 Light
אני חושב שכל השרשור הזה מיותר ולא במקום...
רק טיסות טובות