נכנסתי לאתר של סיתוונית כמו שאני עושה מעת לעת,קורא כול חומר שקשור למצנחי רחיפה וגם באתר שלהם שאבתי מידע וידע. חבר הפנה אותי לפורום של סיתוונית ושם ההיתי די מופתע לקרוא את הדברים הנ"ל.צר לי על הרגשתו.
"רוח הקודש והפורום שלהם, משמשים לבמה להרמת הפוזה בדיבורי סרק" "הקהילייה הזו של המרחפים בארץ (חוץ מהרוסים) רדומה בעמידה וחולמת בהקיץ עם משחקים של קורקטיות ופופוליזם. לא פוגעים ולא מעבירים ביקורת על ההוא שמדריך כבר "30 שנה" הוא מעיר על בטיחות?!?!?! בשבת האחרונה ביצע קיפולי כנף יזומים לא פעם ולא פעמיים וכול זאת מטרים בודדים מצלע ההר ליד עמדת ההמראה וזה לא להרדם?.... אני אומנם מסיים קורס בעגור ושבת האחרונה ההיתי שם,ואני לא רואה בו או בחניכיו תחרות אני וחברי רואים אותכם ככול מרחף וכול אחד שלומד ולא משנה איפה אנחנו כן מפרגנים.רוח הקודש הוא בית נפלא ובוא המון חברים טובים מכול קצוות הקשת נעשים פה פעילות יזומה וטובה למען המרחפים ימי בטיחות,אירועים חברתיים,הקמת עמדות ושיפוצם(האחרון היה ארסוף באיסוף שברי זכוכית אתר שגם אתה משתמש ואני ישבתי על התחת שעתיים וחצי בשמש עם חברים נוספים מרוח הקודש בשמש שכולנו נוכל לרחף בביטחה). אני מזמין אותך אותך להצתרף למשפחה המדהימה הזאת שקוראים לה "רוח הקודש",יש לנו הורים נהדרים, אמיר,יוגב וצחי. דודנים גראד,איתי,שבירו,הכפרי,דימטרי,ספי ורבים טובים אחרים...
נ.ב
הצילום המדויק של הודעתו בפורום סיתוונית בהודעה הבאה.