כתב נושא: בדיקת גלשנים מהיום ודניס פייגן.  (נקרא 1023 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חגי

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
בדיקת גלשנים מהיום ודניס פייגן.
« ב- : June 03, 2016, 09:06:05 pm »
היום נערך ארוע בדיקת גלשנים בפארק יהושע בתל אביב. הגיעו הרבה מאד גולשים ועמירם המשיך לבצע עבודתו נאמנה ומסתבר שגם אצלי היו כמה ברגים טעוני שיפור! אבל בנוסף ולמי שנשאר אחרי 1030 היתה הפתעה נוספת בדמות דניס פייגן שהגיע לארץ והוזמן למפגש. בעברי הפעיל יותר נפגשתי איתו מספר מועט של פעמים ב 3 ארועים בנלאומיים, אג'ר ספרד 95 אליפות העולם, מונטה קוקו איטליה 99 אליפות העולם והאולמפיאדה האווירית הראשונה נדמה לי ב 97 בתורכיה. הוא זוכר טוב את עמיר שלום שהרבה להתחרות בחול (וגם תמיד בלט בנוכחותו) וגם את אילן סאלם שפספס את המפגש ועזב כשעה לפםני שדניס הגיע.
בזמן הקצר שהיה לנו אתגרתי את דניס באחד התסכולים הגדולים שלי בפעמים המועטות שזכיתי לטוס עם כמה מהגולשים הטובים בעולם. זכורות לי 2 חוויות שונות בתחרות בתורכיה ובתחרות באג'ר שבהם ראיתי איך גולש שנכנס לטרמיקה מתחתי בפםער משמעותי, חולף אותי די מהר כאילו הוא טס עם מנוע.
היום אני קצת כבד ולא חד כבעבר, אבל אני מבטיח לכם ששנים רבות בארץ לא הייתם מצליחים לעבור אותי בטרמיקה...יותר סביר שלהיפך. אז תשובה אחת אפשרית - איך הם עושים את זה- בדיוק תהיה בהרצאה ובמפגש עם דניס שמתוכנן. דניס לא היה מעולם גולש תחרותי ברמה גבוהה , אבל לגבי מחקר תיאורטי , כתיבת ספרים , לווי תחרויות בינלאומיות והכרה של כל התותחים בעולם (וראיונות רבים שערך עם המפורסמים והבולטים יותר כמו תומס שוחנק)- אין ספק שאין שני לו. ממליץ בחם לכל מי שיכול לנצל את ההזדמנות.

מנותק נתי_ה

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
  • 2במרץ 2012 ברמת הגולן
    • אתר  התרמילאים  לדרום  ומרכז  אמריקה .
    • דוא
בעניין: בדיקת גלשנים מהיום ודניס פייגן.
« Reply #1 ב- : June 10, 2016, 11:35:18 pm »
איש מדהים .
נדהמתי לראות עד כמה טוב האיש הכיר את עמיר  שלום ז"ל ולהבדיל מכיר  את נימי גרט  ועוד ועד כמה הוא חי את התחום .
האיש מבין נהדר ההרצאה היתה מרתקת , שוה את הנסיעה הארוכה מאד בפקקי הצהרים לקיבוץ חורשים ואת ההתברברות הלא פשוטה בחזור מאוחר בלילה .
הגעתי ב 1700 חזרתי הביתה בסביבות 0100 ביום למחרת .
אבל היה שוה  כל מילה זהב .
תודה לאבשלום וכל מי שנטל חלק ביוזמה האדירה הזו .
מסרתי כמובן ד"ש לבארבר שניהם חברים טובים .
בהזדמנות הזו שדניס כאן , סיפור קטן .
עמיר הציע לי ב 2010 או 11 לנסוע לקורס שםל דניס באיטליה והפנה אותי לפירסום הרלבנטי .
לא הסתדר לי בעיקר בשל רכב בעיתי שגרם לי להעדר מהעמדות .
אנשים נוספים היו מודעים לקורס הזה כנראה שמעו מעמיר או אולי ממני ובסופו של דבר שלושה גולשים הגיעו לקורס הזה שנה שעברה .
והשנה דניס הגיע לכאן .
כל הכבוד ליוזמה אני משוכנע  כי הביקור הזה יגרום לקפיצת מדרגה משמעותית מאד ברמה .
ובהזדמנות הזו ראוי לציין את כל אלו שהיו תרמו לספורט הזה אך לצערינו כבר אינם כאן איתנו אלו שאני זוכר לפחות:
אבי כוהן , יורם מוהליבר ,ראובן בן צבי ,יוסי צרפתי , יורם אגמון ,עמיר שלום , דני מטבריה ,גיורא נויפלד .משה ולנסי, מרינה ועוד הסליחה עם משפחותיהם של מי ששכחתי  .
הרשימה הארוכה מאד הזו והיו עוד מזכירה שבספורט הזה קיימים לחצים  העולים  על הרגיל , ולכן נדרש מהעוסקים בספורט   תכונות מיוחדות על מנת לשרוד  .
פייגן  בין היתר הזכיר נושא חשוב מאד שכנראה גרם למותו של דני אשר  פגש בעילעול דאסט דוויל .
לעלעול אם הבנתי נכון מותר להיכנס רק  בגובה 300 מטרים מעל הקרקע , ורק נגד כיוון הסיבוב שלו אחרת מזדקרים .
דני למיטב ידיעתי פגש בעלעול בגובה נמוך 50 או 70 מטרים מעל הקרקע .
יהי זכרם ברוך .
« עריכה אחרונה: June 11, 2016, 12:14:59 am על ידי נתי_ה »