איש מדהים .
נדהמתי לראות עד כמה טוב האיש הכיר את עמיר שלום ז"ל ולהבדיל מכיר את נימי גרט ועוד ועד כמה הוא חי את התחום .
האיש מבין נהדר ההרצאה היתה מרתקת , שוה את הנסיעה הארוכה מאד בפקקי הצהרים לקיבוץ חורשים ואת ההתברברות הלא פשוטה בחזור מאוחר בלילה .
הגעתי ב 1700 חזרתי הביתה בסביבות 0100 ביום למחרת .
אבל היה שוה כל מילה זהב .
תודה לאבשלום וכל מי שנטל חלק ביוזמה האדירה הזו .
מסרתי כמובן ד"ש לבארבר שניהם חברים טובים .
בהזדמנות הזו שדניס כאן , סיפור קטן .
עמיר הציע לי ב 2010 או 11 לנסוע לקורס שםל דניס באיטליה והפנה אותי לפירסום הרלבנטי .
לא הסתדר לי בעיקר בשל רכב בעיתי שגרם לי להעדר מהעמדות .
אנשים נוספים היו מודעים לקורס הזה כנראה שמעו מעמיר או אולי ממני ובסופו של דבר שלושה גולשים הגיעו לקורס הזה שנה שעברה .
והשנה דניס הגיע לכאן .
כל הכבוד ליוזמה אני משוכנע כי הביקור הזה יגרום לקפיצת מדרגה משמעותית מאד ברמה .
ובהזדמנות הזו ראוי לציין את כל אלו שהיו תרמו לספורט הזה אך לצערינו כבר אינם כאן איתנו אלו שאני זוכר לפחות:
אבי כוהן , יורם מוהליבר ,ראובן בן צבי ,יוסי צרפתי , יורם אגמון ,עמיר שלום , דני מטבריה ,גיורא נויפלד .משה ולנסי, מרינה ועוד הסליחה עם משפחותיהם של מי ששכחתי .
הרשימה הארוכה מאד הזו והיו עוד מזכירה שבספורט הזה קיימים לחצים העולים על הרגיל , ולכן נדרש מהעוסקים בספורט תכונות מיוחדות על מנת לשרוד .
פייגן בין היתר הזכיר נושא חשוב מאד שכנראה גרם למותו של דני אשר פגש בעילעול דאסט דוויל .
לעלעול אם הבנתי נכון מותר להיכנס רק בגובה 300 מטרים מעל הקרקע , ורק נגד כיוון הסיבוב שלו אחרת מזדקרים .
דני למיטב ידיעתי פגש בעלעול בגובה נמוך 50 או 70 מטרים מעל הקרקע .
יהי זכרם ברוך .