יוסי
מקבל את דבריך והערותיך.
נתחיל בזה שמטרת הסרט היתה חידה מי מכיר את המקום, התחושה שהיתה לי כשהקלטתי את הסרט זה שברוח צפון מערבית המקום יכול להיות מקום מעניין לבדיקה של המומחים בכדי לאשר או לפסול את העמדה.
בשיחה שהיתה לי עם דוד מקליס ערב אחרי ההקלטה (אגב הוא זיהה ראשון את המקום) הבנתי שהמקום נבדק בעבר ונפסל מסיבות של חוסר במקום נחיתה קרוב, או רוטורים בגובה נמוך .
לא היתה בכוונתי להמריא מהמקום או לנסות להתאבד בשום צורה. כנסו לפורפורציה.
להפך , אני אוהב את הספורט ואת רוב האנשים שסביבו שבאמת יודעים להסביר פנים לתקן ולהעיר כשצריך, ירון , חגי , דוד , אסי, ועוד רבים וטובים כמוך.
יחד עם זה, לא יתכן שאדם חסר רסן כמו עומר, ישתלח בכל צורה שהוא רואה לנכון, בפורום זה או בקבוצות אחרות. לא מקובל עלי, אמנם כמו שאמרת זו לא סדנת כתיבה , אך יחד עם זה (תן לי לתקן אותך) כשאדם כותב בכדי להעביר מסר (אם זו באמת המטרה, דבר שמוטל בספק עם המקרה האמור) יש חוקים ומגבלות. גם בכדי שהזד השני יבין ולא יכנס למגננה, וגם כי דרך ארץ קדמה לתורה.
לא מקובלת עלי גישתו ורוח הדברים של הנ"ל.
כן, נכון, מקובל עלי שאני לא הטייס הכי טוב באגודה ושיש לי עוד הרבה מה ללמוד ולהשתפר ושעם בטיחות אין מקום למשחקים, אך בוא נהיה ראלים, בין סרטון שאני משתף בו את התחושה שלי ש"צעד וחצי אני באויר" שהפחיד אותך כל כך - תרגע זה רק ביטוי, לבין תגובותיו חסרות הרסן של עומר ? ? ?
באמת...
לא עובר לסדר היום , להפך
מרגיש פגוע וחסר חשק לשתף וללמוד מאדם כמותו.
החיים והמוות ביד הלשון...