חברה !! חברה בבקשה לא להתלהם אני כנראה גורם לשריפות בשדה קוצים !!! בענייני פיזיקה ו אווירודינמיקה וחלקי דעות יש פלטפורמות לבדיקת העניין .גם אם יש דברים שמקומים את האדם מבחינה מדעית יש לגשת לעניין באופן מדעי אבל יש לשמור על רגש הומני מתון וסביר ולא תקיף מדי במקרה של חשש אמיתי .העניין התחיל וסבב סביב מנגנון מסויים שלא קשור להוכחות מסוימות .ופתאום מתגלים
דברים אחרים לגמרי ונראה שיש תהום גדול או ענק בין אנשים מבחינת הידע והשליטה בחומר .בואו ובקשה לא להגזים בתגובות שלנו בשלילה.בעניין המחלוקת עצמה את האמת ובהתחלה לא נראה לי את הקשר בין רצועת התלייה והזווית והדיוק וכל הפרמטרים ושאר חילוקי הדעות כי עדיין לא בדקתי ולא חקרתי את הנושא לעומק ובתוכי פסלתי את העניין כל עוד אין לי את הקשר לעניין , אבל השארתי את העניין והרעיון אך ורק רעיון לבנות מודל מסויים מבחינת מורכבות פיזית חשמלית ומבנית ולא לבנות על זה מכשיר שבעזרתו
יש לטוס איתו ולהנחית גלשן בעזרתו אלא אתגר ביצועי .והדבר טעון בדיקה ולבדוק את התנהלות העניינים ואיך ישפיע כל העניין על ההתנהגות שלנו . ובמקרה כשעבדתי במפעל עפקו לפני הרבה זמן ואינני זוכר את הסיבות לכך התחלתי ברעיון לבנות (לאלתר ) משהו שיתן אינדקציה על מצב האיזון ודרגת הגלגול של הכנפיים בגלשן .ולימים עברו ועברו ועברו גליתי שבעולם כבר קיים מכשיר שנקרא גיירוסקופ. ולסיום יש לאחד את השורות ולחזק את המשותף ביננו ולנסות להתעלות בנפשנו
ולתרום ולתרום הרבה כדי שנתחסן מן הרע ביותר
שום שריפה יש כאלו שאוהבים פשוט לצעוק כשמשהו נראה שגוי לא מדויק לא מושלם .
לא מדברים על אתרעת הזדקרות בטיסה אלא בנחיתה .
ב 99 אחוז מהמקרים בנחיתה סינקים וטרמיקות ניתנים להזנחה , כי מי שרוצה מיכשור כזה טס בדרך כלל בתנאים רגועים .
באחוז הנוסף הוא במקרה של טייסים מעולים הנוחתים בירידה עליה , טיסות בחו"ל פירינאים למשל , אלו בכלל לא נדרשים למכשיר כזה .
אבל אם כבר מעלים את הענין חוט עם משקולת המחובר לרצועת התליה יראה תמיד בדיוק את האנך לגוש האויר שנעים בו .
הסבר :
חיבור וקטורים פשוט יראה את שקול הכוחות , בהזדמנות אכין ציור מתאים .
אז במקרה הזה צריך להשתמש בהצעה הקודמת + חוט נוסף ולמדוד את הזוית ביניהם , הגירו טאכומטר מד תאוצה וכולי עובדים על אותו העיקרון בדיוק , אבל לא מדובר במוצר מדובר בהבנה פיזיקלית בסיסית של הענין .
הרבה יותר פשוט ללכת לחוף להמריא כמה פעמים ולקבל את ההרגשה היכן נקודת הטרים , מהירות אוירת מינימלית קצת יותר גבוהה ממהירות ההזדקרות .
או שנספיק להשתמש בחוט אחד , כי לא מדובר במי שלא מזהה סינק או טרמיקה , כשיש כאלו המיכשור לא מתאים אך
במקרה הזה בלאו הכי לא אמורים להשתמש בו .אלא בהבנת המצב .