לכבוד נולד לעוף :אני מאוד מתנצל אבל אינני יודע מי אתה בדיוק אבל אני ועל סף בטחון ו משער שאתה דוד מיקלס שנתן לי את הרתמה במבוא חמה .אני הבנתי והיה לי ברור שחור על גבי לבן בעניין המכשיר אשר מזהה מהירות הזדקרות ורק עכשיו אני שמתי לב שכתוב מהירות הזדקנות וזו פעם שניייה .אבל אני השבתי לבחור אשר מופיע בשם נתי-ה ,שאני לא מכיר או לא מזהה בדיוק מיהוא ועל מה הוא טס ,ושאל שאלה ולכן עניתי לו ,יכול להיות שהוא לא שם לב על הדברים שהעלת בעניין מיכשור שמזהה ומתריע על מהירות ההזדקרות ,.אני לא התעלמתי ממה שכתבת , יכול להיות שלא עיקלתי את העניין ועד כמה וכן המכשיר הזה בהישג יד ונגיש . אני בכל זאת מודה לך ,אני בוודאי לא מושלם והיכולות הקוגניטיביות הם בהתאם ומאידך הכשרונות הם עד גבול מסוים .את הילדים שלי הדרכתי אותם על אופניים עם גלגלי עזר ,שניים ואחר כך רק גלגל אחד ולבסוף ללא גלגלי עזר,בשבילי זה הנושא הזה יכול להיות גלגל עזר .בעניין הרתמה :אני מדדתי אותה, נתלתי בתוכה לבדיקה ,כרגע אני חש אי נוחות איתה כי אני מרגיש שהיא לוחצת לי על האשכים אצטרך למצוא פתרון לנושא הזה ורק אחר כך אבדוק אותה עם גלשן בטיסה בחוף הים !!!!