כתב נושא: לאור ריבוי תאונות המראה לאחרונה אני שב וממליץ  (נקרא 911 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חגי

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
לכל מי שמעורב בתאונות או כמעט תאונות לפרסם באופן פומבי את המקרה. סרט של הארוע מאפשר לתחקר ולהעיר בצורה ממוקדת ועניינית.
לצערי אני יודע שרב האנשים אינם בנויים לבקורת ונמנעים מהלציג את התקלות שלהם ולכן אני שב ומזכיר שמדובר בחיים שלכם.
לגבי הסרט שרץ בווצאפ של תאונת המראה בחוף ראשון אני מקווה שהופק לקח כלשהוא מהארוע כי מהסרט בהחלט רואים שלא מדובר בהמראה טובה מכמה אספקטים.

מנותק ASI ZEMACH

• מצאתי פסיפס
    • דוא
אני יודע שזה לא פשוט ולפעמים מעצבן ,אבל יש כמה חברה שבוחרים להסתכל על חצי הכוס הריקה ,ובכך שהם לא רוצים שיתערבו להם .
אני מציע לאותם אנשים שיסתכלו על חצי הכוס המלאה ,ויבינו שאנשים מגיבים כי "אכפת להם " אחרת לא היו סופרים אתכם ומתעלמים מכם .
אז יאללה חאלס עם הקטנוניות הזאת ,מה רע לקבל חום ואכפתיות מחברייך ...
אני לאחרונה זוכה להתעלמות מאנשים ,ודווקא אני בא ממקום של ניסיון וכאב ,ואני יודע מה עובר עליהם .
אבל אני זוכה לסנוביזם

מאחל בריאות ושנה טובה לכולם

מנותק נתי_ה

• הגעתי לאוסטרליה
  • 2במרץ 2012 ברמת הגולן
    • אתר  התרמילאים  לדרום  ומרכז  אמריקה .
    • דוא
ראיתי את התאונה בחוף ראשון בסירטון .
יש כאן למיטב הבנתי  מספר טעויות ,  הראשונה היא  בחירת אתר ההמראה ובחירת היום  כלומר התנאים להמראה .
האתר למי שלא מכיר מלא בעמודים קטנים, לא הייתי בוחר בו להמראת בדיקת ציוד  בשום מקרה .
בתנאים באותו יום היו  תנאים גבוליים למיטב הבנתי המצריכים מומחיות , מומחיות מושגת מנסיון נסיון מושג מתיקון  והתמקצעות כלומר , מי שצריך נסיון בהמראות חייב אתר סלחני .

כאשר עוברים  : עולים ברמה מגלשן  ברמה התחלתית לגלשן מתקדם יתר  הטעויות בטכניקה מתגלות, אז בחירת תנאים ואתר קשה למעבר היא על פניה לא נכונה .

קצת הסטוריה : בשנים האחרונות הגולשים המתחילים נהנים  מלימוד בשיטה חדשנית בגרירת קטנוע מה שנותן  להם  זמן אויר רב כבר מההתחלה .

המראה בגרירה מחיבת נעילת הבר  מעט  מלפנים  כלומר  דחיפה קלה בהמראה ,  שיטה זו מנוגדת להמראת ריצה רגילה המחיבת משיכה בהמראה .
בעבר מי שהוסמך עבר מסלול ייסורים קשה בגבעה עד שאישרו לו להמריא בתחילה מהגבעה ומאוחר יותר המראת גובה .

אך מי שעבר את המסלול הזה הפנים את כללי  ההמראה  בריצה ובמיוחד את המשיכה לקראת הסוף .
לגולש חדש שהוסמך בשיטת הגרירה אין את היתרון הזה כלומר למרות הרווח בזמן אויר לאחר ההסמכה גולשים חדשים צריכים  לחזור ולהפנים את שיטת ההמראה  בריצה .
גלשן מתחילים הוא די סלחני גם לטעויות ואפילו קשות בהמראה .
אך הליקוי בטכניקת ההמראה מתגלה בדיוק בזמן המעברים ברמת הגלשן אך הגולשים החדשים אינם מודעים בכלל לכך שקיים ליקוי כזה, ובהחלט לא מודעים  לסיבת קיומו .

« עריכה אחרונה: September 15, 2015, 05:49:43 pm על ידי נתי_ה »