שלום חברים,
דיברתי עם כמה חברה אצלכם ויש עיניין שגם מצנחים יבואו ויטוסו את המשימות המשותפות. מי שלא ממש מבין על מה אני מדבר יש את ההודעה שלי מהפורום גלשנים בהמשך.
הכוונה לטוס משימה מוגדרת (ננסה כמה שיותר שגלשנים ומצנחים יטוסו את ההתחלה דומה ובשאיפה הכל) בסוף משווים מה כל אחד עשה איפה נפל ולמה ומי הצליח וככה משתפרים.
לדעתי טיסה גם של מצנחים וגם של גלשנים ביחד יכול להיות אירוע מגבש וכיפי. מי שרוצה מוזמן לשמוע את המשימה באותו הבוקר. רוצה יטוס אותה, לא רוצה לא יטוס אותה. הכל באהבה, כיף ובלי תחרות.
במידה ויהיו מצנחים שירצו להשתתף אשמח לעזרתכם בקביעה מה נכון להגדיר למצנח ומה לא (יש לא מעט ניואנסים בין הכלים השונים).
הקבצים הרלוונטים נמצאים בפורום של הגלשנים.
תודה
הודעה מפורום גלשנים
זה ארוך אז בקצרה מה יש פה - תודות ובקשה לעזרה, נ.צ. וניקוד, התנהלות של הימים שנקבעו, כל אחד אחראי לעצמו ותאריכים
תודה לכל מי שתומך את העזרה האמתית אצטרך בהוצאת הימים, קביעת הטסקים וכדומה. בכוונתי שאם יש משהו שמעוניין לקבוע משימה באחד הימים (זה כולל לעשות את התדריך ולהכין את הלוח) אז זה יעזור. בנוסף כל יוזמה שתשפר את החוויה אשמח לקבלה (מישהו רוצה להכין סרט / תלת מימד מכל יום שטסים וכדומה).
מצורף קובץ zip בתוכו הנ.צ. להטענה על המכשירי GPS ודף WORD עם שיטת הניקוד.
מילה על הניקוד - הפרמטרים המשמעותיים - מרחק, זמן, הובלה וסדר הגעה. 30KM מינימום משימה, 3 ק"מ מינימום מרחק, חלונות יפתחו כל 15 דקות. אני אנקד את כל מי שרוצה לראות את הניקוד שלו שבוע אחרי המשימה עצמה (למעט אם כולם שלחו לי את הקבצים שלהם) כדי שיהיה להתיחסות.
ההתנהלות של הימים - שלושה ימים לפני אני מפרסם האם מתקיים המפגש ולא מבוטל (מזג אוויר, סגירה אווירית וכדומה) אני מפרסם איפה תיהיה כל המשימה (פורום וקבוצות רלוונטיות בוואטסאפ) יום לפני עד השעה עשר בלילה. עד חצי שעה לפני זמן התדריך אשמח שאנשים יבואו וימליצו על טסקים שנראים להם רלוונטים (לאחראי טסק באותו המפגש). רבע שעה לפני התדריך (בשאיפה) יהיה דף אם המשימה בעמדה בה נתדרך. בתדריך מציגים את המשימה וממה צריך להיזהר וכל אחד שיצא בזמנו לטיסה.
כל אחר אחראי לעצמו - זו לא ליגה ולכן אין חובות מתאם המתחרים ואני לא בודק אף אחד. לא להיות בתדריך, ציוד לא תקין, לחתוך בטרמיקות, להיכנס לעננים, לטוס את המשימה ללא הגדר טיסת מרחק, להמריא בצפונית בתבור. אלו הם החלטות של כל אחד שטס ולא שלי או של כל מי שהגדיר את הטסק היומי. אני מאוד ממליץ לא לעשות את כל מה שכתוב למעלה אבל זוהי האחריות האישית של כל אחד. מי שהמשהו לא מתאים לו (העמדה, המשימה , האנשים, הניקוד) שפשוט לא יבוא - אין לי לא רצון, כוונה או אחריות לטפל בדברים הללו. אחרי שאמרתי זאת מי שחושב אחרת ממני אשמח שיבוא לדבר איתי בצורה נעימה ובסוף האנשים פה חשובים לי ואני אמליץ למי שהנושא גדול עליו לא להשתתף ולמי שיכול ללמוד רבות לבוא ולהשתתף.
לבסוף התאריכים הסופיים, בתקווה שמתאים לרוב. במידה ויהיה ביקוש ננסה לדחוף עוד מפגש בנובמבר
7/8 28/8 25/9 9/10 30/10
ההפסקה בספטמבר היא בגלל החגים.