כן, אפשר לקרוא לזה ארוע או ארוע בפוטנציה לפחות.
יום שישי 10.7.15 (לקח לי קצת זמן להגיע לכתוב את זה). בתבור.
בעמדה רוח דרום מערבית 10-20 בערך. מצנח אחד באוויר מעל גובה העמדה ומתחת גובה המנזר. מתארגנים וממריאים.
המראה חלקה, באוויר עילוי רכס קל ומדי פעם תרמיקה צרה לא חזקה. תרמיקה נורמלית ראשונה נגמרת ב800, השניה ב950 עדיין חוזר מערבה לחכות שישתפר.
תרמיקה שלישית (שלי) קצת יותר רחבה לא יותר מ2.5+, מסתובבים כ6 מצנחים יחד. 2 עוזבים וחוזרים מערבה, אנחנו יושבים בדיוק מעל המנזר, טקסי ועומר יוצאים מזרחה. אני ב1050 רואה את אמנון ורולי קצת מתחתי ומחליט לחכות להם על קצה התרמיקה. אבל הם אחרי כמה סיבובים חוזרים מערבה. מסתובב עוד כמה סיבובים על מה שנראה כמו קצה התרמיקה למרות שזה קצת הרגיש שזה נחלש (פה הייתי צריך להציץ במד הגובה). אחרי כמה סיבובים שנראו כמו על 0 אבל בתכלס הם היו יותר במינוס מאשר ב0 מחליט לצאת לטקסי ועומר בכל זאת.
מתישר מזרחה ומציץ במד הגובה שמראה 870 מ', כן זה היה יותר מינוס מ0. פה הייתי צריך להסתובב מייד ולחזור מערבה שעוד יכולתי. עוד רמז שהייתי צריך לשים לב אליו זה שטקסי ועומר בגובה שלי למרות שהם כבר בכפר תבור.
3- קטן והופ אני ב800 בדרכי ללי סייד. עוד הספקתי לחשוב שלא נורא והרוח עוד לא מאוד חזקה לפני שאני שומע את הכיסוי של הרתמה מתנפנף במערבולת הראשונה (בראשונה קיבלתי הנחה והמערבולת רצה עלי ולא 8 מטר למעלה על המצנח), אמרתי לעצמי (לדעתי בקול) "תתכונן לסופר אקטיבי". ואכן 3 דקות סופר אקטיביות עם מעברים לא הגיוניים בין עילוי וסינק, נזרק לצדדים, קדימה אחורה. בקיצור בלגן שלם. בסוף נרגע ונגמר בלי קריסות של יותר מטיפים (היה גם שניהם יחד).
נגמר ויוצא לאוויר נורמלי. משיג את עומר ומתרמלים יחד מעל שדמות, אבל כבר בזבזתי את כל הריכוז שלי ב3 דקות האלה אז אני רץ קדימה לפני סוף התרמיקה ובסוף נוחת באלומות. טקסי ועומר בעין גב.
22 שנים בספורט, יש מעט מאוד אנשים שיש להם יותר שעות תבור ממני. ועדיין רגע של חוסר ריכוז ואני מכניס את עצמי לפינה מיותרת לגמרי ומסוכנת שלא לדבר על מאוד לא נעימה.