כתב נושא: סליחה, מה קורה לנו?  (נקרא 1497 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק עומר נאמן

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • מצאתי פסיפס
    • דוא
סליחה, מה קורה לנו?
« ב- : July 02, 2015, 10:10:41 pm »
להלן תקציר אירועים לא מדווחים, מהחודשים האחרונים:

1) תאונת חזרה להר בתבור ללא נזק  של אדון ****ס ,  ספורט 2 - לא פורסם כאן , לא תוחקר. ללא פציעה

2) תאונת נחיתה ברוח גבית של אדון ***י, טוטאל לוס לדאון - לא פורסם כאן, לא תוחקר. ללא פציעה

3) "סליחה חייב להימחק".  הסיבה היחידה יכולה להיות אם יש פגיעה גופנית סמויה וקבועה ( ומשיחה איתו היום, תודה לאל שכנראה שאין!). רפואה שלמה.

מה אני אגיד לכם? חבריי?  בושה גדולה היא למי שחוסך מחבריו הצעירים מלראות את הפדיחות ואולי להימנע מלהיפצע במקום שהוא לא נפצע!

על כל ראיה שפורסם כאן בפורום אירוע מהסעיפים לעיל, אני מוחק את הסעיף הרלוונטי... אינשאללה שההודעה הזו תמחק את עצמה, אבל אני חושש שאולי יש עוד סעיף או שניים שאפשר להוסיף .
« עריכה אחרונה: July 02, 2015, 10:21:10 pm על ידי עומר נאמן »
"מי שלא חולם, לא מגשים" (רמי בר, 2005)

מנותק ג'ניה הערדניק

• פורום גלישה אוירית
  • מפעיל בובקט מתקדם
  • תבנו לי הרים בנגב
    • דוא
בעניין: סליחה, מה קורה לנו?
« Reply #1 ב- : July 02, 2015, 11:49:30 pm »
לא מבין את האנשים האלה...
זה אולי הדבר הכי מועיל שיש לקבל ביקורת חיצונית על הביצועים שלך בספורט ובמיוחד על תאונות.
אולי החברה מפחדים מהביקורת הנוקשה שחלק מהחברים רושמים להם,אבל זה בדיוק מה שצריך...ביקורת מדוייקת שמעמידה את הגולש על הטעויות שלו,ולא ״יהיה בסדר אחשלי״.
אם שעות נסיעה לעמדה היו נרשמות בלוגבוק הייתי כבר דרגה 5 וחצי

מנותק חגי

• הגעתי לאוסטרליה
« Reply #2 ב- : July 03, 2015, 02:58:10 pm »
התאונה בתבור של שלומקס דיווחתי עליה.לא יצא תחקיר מסודר (אני לא יזמתי, הוא לא יזם). הייתי עד לתאונה וכתבתי את פרשנותי לארוע פה בפורום. יש לי הרגשה ששלומקס לא יחזור לטוס ואם אני טועה, אני מקווה מאד שבפעם הבאה ידבר עם מישהוא ברמת מדריך כי כרגע מבחינתי ההמראה שעשה די פוסלת אותו מלהמריא אם חפץ חיים הוא.
התאונה השנייה אני מניח שאתה מדבר על דודי והנחיתה בזיכרון. גם ארוע זה לא תוחקר באופן מסודר בעיקר בגלל שדודי לא פנה אלי עם פרטים וחומר (מצולם אם יש).
תאונה של אסי הופיעה וזכתה להתייחסות מקצועית. יש לציין ששלח אלי את הסרט ממש מיד אחרי הארוע. לא הבנתי מה קרה אחרי זה שהוא היה חייב למחוק. זאת נדמה לי התנהגות שמונעת מרגישות יתר לבקורת ותגובות (אולי תגובות של מי שנראה כ"לא מקצועי מספיק כדי להעיר לי!").
אין מקום להתבאס ולהתעצבן או להתפדח משום תגובה גם אם תהייה הכי בוטה. זאת דעתי.

אבל כדי לקדם באמת את העניין אני חושב שהפורום אינו נגיש לרב הצעירים בספורט וגם לחלק גדול מהוותיקים. עידןהווטצאפ גנב את ההצגה.
אז אולי עומר אם אתה רוצה לקדם את נושא הבטיחות שללא ספק חסר תיעוד ונגישות למידע על הסטוריית תאונות, תחשוב על רעיון לייסד מקום שיהיה מיועד אך ורק לפרסום תאונות (סרטים) ותיחקורן. אולי קבוצת ווטצ אפ?  אולי באתר של ירון יוקדש דף לארועים מצולמים...אני מניח שדווקא לו אמור להיות הרבה חומר מתועד.
« עריכה אחרונה: July 03, 2015, 03:01:04 pm על ידי חגי »

מנותק עומר נאמן

• מצאתי פסיפס
    • דוא
« Reply #3 ב- : July 03, 2015, 04:32:05 pm »
הי חגי

אני חלש בטכנולוגיות אינטרנט . הרעיון הכי פשוט ונגיש הוא ערוץ YOUTUBE ייעודי שמרכז בתוכו את כל האירועים שאנשים בחרו לשתף לתחקור

במסגרת מה שה-YOUTUBE יכול לתת - יש מקום בכותרת ובהערות המחבר לכל מה שצריך להיכתב (תחקירון) + הערות הצופים בתגובות.    אפשר גם לחלק את זה - "מקבץ אירועים - 2013" מקבץ אירועים - 2014 " וכן הלאה

דוגמא שאני צריך להעביר ל-YOUTUBE

https://vimeo.com/106435333
« עריכה אחרונה: July 03, 2015, 04:54:36 pm על ידי עומר נאמן »
"מי שלא חולם, לא מגשים" (רמי בר, 2005)

מנותק חגי

• הגעתי לאוסטרליה
« Reply #4 ב- : July 04, 2015, 11:38:13 pm »
תיקון לפרשנותי לגבי למה הסרטון הורד. לא קשור כלל לכיוון שציינתי.