הרשקו, מספר הטיסות שאני עושה בשנה לא רלוונטי לעניין (מה גם שאתה לא באמת יודע כמה אני טס... ונכון! אני לא טס בתדירות שהייתי רוצה). אני אמשיך להורות ולהסביר לך ולכל מי שלדעתי לא צודק כי חשובה לי בטיחות החברים פה, ותדירות הטיסות לא מבטלת את הניסיון והידע שצברתי עד עכשיו. אין פה משחקי אגו ושום דבר נגדך. ואתה רשאי לא לאהוב את זה שאני מעיר, אבל שיהיה לך ברור שאין לך זכות להחליט האם להביע דעתי פה (או בכל מקום אחר, לצורך העניין ).
עד כאן ההתעסקות באפל.
ובנימה עניינית יותר:
מוזמן כל גולש לנסות (כאשר יש לו הרבה גובה) סימולציה פשוטה..
הוציאו רגליים ועברו לעמידה, כאילו שאתם הולכים לנחות..
עכשיו עזבו ידיים.. האם אתם עומדים בקלות???
האם אתם חופשיים להניע ידיים ברפרוף לכל אורך הצלעות (לדמות את מעבר הידיים למצב דחיפה כשהן רפויות על הצלעות) ??
אני מניח שהתשובה לשתי השאלות תהיה שלילית.
נסו את אותו תרגיל עם עזרה של מערכת ההרמה (כדאי לתרגל את ההפעלה בבית, בתליה על קורה או משהו דומה, לפני שמנסים באוויר).
אתם עלולים להיווכח בשני דברים די מפתיעים:
1. התפעול של המנגנון לא ממש דורש תואר אקדמאי, וגם גולש מתחיל יכול להתמודד עם המטלה המורכבת הזו..
2. פתאום יהיה פשוט וקל לנחות בדומה למה שחוויתם בשלבי הקורס הראשונים (רמז, בשלב ההוא טסתם עם רתמות עמידה שירון סיפק לכם, אשר לא איפשרו לכם לשכב ).
בהצלחה.
ומילה אחרונה להרשקו....
הגעתי לשלב בחיים שלי שאני בוחר באילו תנאים להמריא ולטוס.
אני לא צריך להתנצל ולתרץ בפניך ובפני אף אחד על בחירותיי אלו, וכבר מזמן שאני לא בשלב של ללכת לטוס בכל זמן ובכל מצב. הייתי שם כשהייתי חדש (לפני כמעט עשר שנים).
להבדיל ממך, החיים הציבו בפני מכשולים שאף אחד אחר לא היה מצליח להתגבר עליהם, ולעשות את מה שאני עושה.(לא נאמר בשחצנות. מתנצל אם נשמע כך).
דע לך שאני גאה מאד בהשגיי. ואם כל הכבוד, אתה לא האיש לזלזל בהם...