חברים יקרים!
כפי שכבר אמרתי לחלק מכם, אני מארגן ערב בטיחות.
הנושאים בהם אני מתכוון לגעת בערב הבטיחות הם חוקי דרך באוויר ונקודות בעייתיות בטיסת קרוס-קנטרי בישראל.
ישנה מעט עזרה שאשמח לקבל מהמרחפים, כקהילה:
1. נושא המיקום טרם נקבע. אני מחפש מקום אשר נוכל להשתמש בו בעלות סופר נמוכה או ללא עלות כלל, עם כסאות / ספסלים לשבת עליהם המסוגל להכיל כ-20-40 איש (הערכה) ושיש בו מקרן. אני מעדיף בין חדרה לחיפה אך מוכן להגיע גם עד איזור תל אביב.
2. תאריכים: אני יודע שישנן כמה קבוצות הטסות לחו"ל בחודש הקרוב. אם מישהו יוכל לומר מתי הקבוצות האלו טסות, נוכל לנסות לעשות את הערב לפני שהן טסות. בכל מקרה, נראה לי שננסה לעשות את המפגש בחמישי כלשהו בערב.
3. הווי - אני לא מומחה גדול ביצירת הווי אך ברור לי שזהו חלק חשוב מאוד במפגש שכזה. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בנושא בחשיבה על פתרונות בכיוון אוכל ושתייה ואולי רעיונות נוספים (רעיון שעלה - לעשות את הערב בפאב של קיבוץ. כך תהיה אפשרות לקנות שתייה וכנראה גם אוכל במהלך הערב. אני נוטה לתמוך ברעיון הזה).
4. התרומה הקטנה שלי לנושא ההווי - מאחר ובשנה האחרונה הרבה מאוד אנשים טסים ומצלמים אך מעט מאוד אנשים עורכים את מה שהם צילמו, אני מציע שחלק מהערב יהיה הצגת סרטונים הקשורים לרחיפה (לא בהכרח בטיחות או תאונות) באורך של עד דקה לסרטון. לאור העובדה שאני מארגן את הערב, אני עורך ומוציא הרבה סרטים ובעקבות בקשה שעלתה ממרחפים בעמדות - אני
לא מתכוון לערוך סרטון לאותו ערב, אלא רק לצפות בסרטונים של אחרים.
מקווה שנצליח לקיים את ערב הבטיחות בקרוב ושכולנו נהנה ממנו.
מי שמעוניין ליצור איתי קשר ואין לו את הפרטים שלי:
טלפון
0528345737
מייל
[email protected]אפשר גם בפרטי בטלגרם (לא תמיד זמין, עדיף ווטסאפ) ובהודעות ברוח הקודש.
טיסות בטוחות לכולם.
עירא