כתב נושא: אתמול בתבור  (נקרא 882 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חגי

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
אתמול בתבור
« ב- : May 24, 2015, 11:08:14 am »
יום לא שגרתי עם כיסוי עננות מלא שהתנקה רק מאוחר בצהרים. רוח דרומית של 15-25 יצרה דילמת המראה אבל בטכניקה ותזמון נכון היה בהחלט אפשר לצאת בטוח. רב החברה יצאו יפה חלק עם שגיאות קטנות בתוך מרחב הטעות.  כנל בנחיתות, הרב היו טובות.  מצד אחד אני שמח שיש דור המשך וחלק מהחברה בהחלט פוטנציאלים להגיע לרמה גבוהה של יכולת טיסה וקרוסקאונטרי. מצד שני ,אין מסגרת כמו ליגה,  שתכניס אותם למסגרת שבאמת יכולה להזניק את רמת הטיסה והעניין. ללא התקדמות וללא עניין חלק פשוט ינשרו ויעזבו את הספורט. מאחר ויכולת ההנהלה מוגבלת מאד לאור עלויות הביטוח,  כל שנותר הוא להתארגן עצמאית. בשלב הזה אני מוכן בשמחה לתרום למיסוד ליגה לדור הצעיר ורק זקוק להיענות חיובית.  לצערי ליגת העל שהונהגה בשנים האחרונות די יבשה למוות לאחר התאונה של משה ולנסי ז"ל בפורטוגל שנה שעברה ואני בטוח שזה לא מה שהוא היה רוצה שיקרה. שמעתי שיש התארגנות של 3 חברה לנסע למונטה קוקו הקיץ לקורס טיסה תחרותי . אין ספק שטיסה בחול משגרת אותך ישירות לרמה גבוהה יותר אבל חבל רק שכל המידע וההתארגנות הזאת נעשים בקבוצות ווטצאפ שאינן זמינות לכולם.  בקיצור ולסיום,  התחושה שלי היא שיש מהלך של חילופי משמרת.  כשאני הצטרפתי לספורט  ב1990 היתה ליגה פעילה  וכל משתתפיה נעלמו תוך 5-6 שנים ואז נכנסו הדור הצעיר לנעליהם.  נמרוד, עמיר שלום ז"ל, שלי חסן, יגאל ספיבק, ניר גולן, ירון ואנוכי ( בטח שכחתי כמה) . בהמשך הגיע גל חדש של גולשים תחרותיים עם דודו, גיא, ברטוב, שוויצר, אילן וולנסי.  זה הזמן של דור הווטצאפ להכנס ולהמשיך את המסורת.
« עריכה אחרונה: May 24, 2015, 11:12:34 am על ידי חגי »