איתי, הכוונה בדברי היתה לשלב שבו זיוה "ישבה" על הקרקע [1:29]. אם החופה היתה נהרגת בשלב זה לא היה נגרם נזק לאנשים, לזיווה, או לציוד.
שים לב שב- 1:34, בעקבות השיגור של השניים שניסו לעזור, החופה נוטה בחריפות על צידה ולמעשה גוררת את זיווה לשיחים. כמובן שחוסר השליטה במצנח הוא גורם מכריע בעניין, אך לדעתי במקרה זה הרצון לעזור רק העלה את רמת הסיכון.
הנפה ויציאה נכונה בהמראה אמורות להיות במצב נפשי רגוע ובשליטה מלאה על המצנח. אם זה לא המצב, עדיף לדעתי להרוג את החופה ולהתחיל מהתחלה.
לפי סרט הרוח והסחיפה של זיוה הרוח נראית עם רכיב דרומי. הריגת המצנח הייתה מורידה אותו לכיוון הגלשן הכחול או הגלשן הנמצא בדיוק מאחוריה. לא חושב שזה היה פוצע מישהו, אבל זה ניג'וס לא קטן וייתכן והיה נגרם נזק לציוד (המצנח של זיוה).
החופה נוטה ימינה ושמאלה בגלל משיכות ברקסים של זיוה. כאשר זיוה לא מושכת ברקסים בכלל ויושבת על הרצפה (1:29) הכנף מיוצבת יפה מאוד מעל הראש. כל מה שנותר זה לקום ולהמריא.
ב-1:32, כאשר גונן עוזר לזיוה לקום הוא עושה זאת דרך רייזר שמאל. בנוסף, כשזיוה קמה היא מושכת את ברקס ימין. נראה ששני האלמנטים האלו תרמו להפניית המצנח צפונה.
ב-1:34 המצנח מוטה מעט צפונה ואז זיוה נשלפת לאויר. נראה שהיא מתקנת לא רע בתנאי שהיא נשארת באויר.
ב-1:38 זיוה נעמדת על הקרקע והמצנח ממשיך צפונה. אני חושב שבנקודה זו אם זיוה הייתה נשארת ברתמה היא הייתה יוצאת בקלות. העובדה שהיא נעמדה הביאה אותה לעוד טלטול אשר הביא אותה אל הפינה הצפון-מערבית של העמדה ומשם היא יצאה.
אז מה המסקנות שלי?
1. יכול להיות שהיה עדיף אם גונן היה עוזר לזיוה לקום תוך משיכה של רצועות הכתפיים, או של של שני הרייזרים, או של הרייזר הנמצא במורד הרוח.
באופן כללי, כאשר אני עוזר לאדם העומד להמריא אני משתדל להיות במרחק סביר ממנו ובסה"כ במורד הרוח, כך שאם הוא יזדקק לעזרה הוא יגיע אלי ולא אצטרך אני לרדוף אחריו.
2. ברגע שזיוה הגיעה לאויר היא צריכה להיות בשליטה על המצנח. אמנם השליפה שלה לאויר קיבלה זוית מערבית אך היא הייתה במצב טיסה. הנגיעה בקרקע וההמשך לפינה הצפון-מערבית של העמדה (או לשיחים, נראה שזו הופכת להיות נקודת המראה פופולרית) הן תוצאות של הפעולות של זיוה ואינן קשורות לגונן והעוזר השני (לא מזהה מי זה).
אני מסכים עם גונן עם הגישה של עזרה לטייס בהתאם להוראותיו. לכל טייס יש יכולות אחרות והוא צריך עזרה מעט שונה. אם טייס רוצה שיעזבו אותו בשקט שיגיד זאת למי שבא לעזור לו ("עזוב!" \ "אל תיגע!").
הדבר היחיד שאני מרשה לעצמי לעשות בניגוד להוראות של טייס זה להרוג לו את הכנף במצב בו ברור שהוא אינו שולט בה. זיוה ישבה עם הכנף מיוצבת מעל הראש. זה בהחלט לא נראה כמו מצב בו לטייס אין שליטה על הכנף.