דברים שחגי עציון כתב בפייסבוק:
"
טעות התעוררתי כ"כ מוקדם, קראתי בכתבי הרוח שעירא מציע לקיים ליגה קטנה בנתניה ושאל אם אפשר לעבור את נחל פולג בגלשן. התשובה חיובית.בזמנו יצאו פעמיים תחרויות ליגה רגילות מגעש. המנצח הוכרז מי שהגיע הכי רחוק. עודד זינגר, עבר מגעש לנתניה ואח"כ לבית ינאי ונחת לו בנחת ע"י המזח בבית ינאי, בלי לסחוט את המיץ עד הסוף. בעקבותיו הגיע עוד אחד או שנים, ראו היכן נחת והצפינו מעט ממנו.
ושנים אח"כ איזה דוק' שהוא גם גולש כתב ב"תפוז" שעבר הלוך ושוב את נחל פולג. לא הכרתי אותו (ועדיו אינני), ושאלתי בפורום האם זה אמיתי, ונענייתי שהכותב כאמור דוקטור ואין סיבה שלא להאמין.
ככה שעם הדאונים של היום בתנאים טובים אפשר לעבור את נחל פולג.
ואם כבר הסטוריה, אז בתחרות השניה או הראשונה שיצאה מגעש. אילן ז"ל הגיע עד "לקוו הירוק" באזור שכם, ולא רצה לעבור, ונחת. וגם לו היה ,כמו לעודד, האחס ששנים או אחד ראו את מקום הנחיתה שלו, וחצו את הקוו הירוק, ולקחו לו את הניקוד. דבר שהוביל לכעס ,ריב, נטישה . ולגירסתי הפרטית ל... סיום דרכו בעולם שאנו מכירים."
רמי ינץ כותב לו:
"חגי יש לך זכרון מצויין. במקרה הראשון אני אחד האשמים שעברו את עודד זינגר אחרי שחצינו לנתניה. כמדומני שהיצלחתי לחצות מספר פעמים לאחר מכן אבל עד כמה שזכור לי רק בכוון אחד. במקרה השני אני נפלתי מוקדם ליד כביש חיפה הישן וראיתי את אילן, עודד ושחר בבסיס ענן מעלי ואכלו לי את הלב. שחר קבע בזמנו את השיא של געש כאשר נחת ליד שכם. אני מניח שהשיא לא נשבר עד היום"