לדעתי נתוני הGPS רק גורעים מהסרט לא מוסיפים לו. אני מוצא את עצמי או צופה בסרט ולא מתייחס בכלל לנתונים שרק מסתירים לי חלק מהתמונה, או צופה רק בנתוני הGPS שעם הדיליי שיש להם אני מעדיף לעשות את זה בלאונרדו.
בכל מקרה תתחדש על המצלמה (שאני מקווה שיודעת גם לצלם בלי GPS).
סה"כ ביום פחות אפור ואם תעזוב את יוטיוב ותעבור לוימאו זה יוציא סרטים באיכות מצויינת.
במחשבה שניה הGPS גם בטח אוכל קצת סוללה שבטיסות ארוכות יותר יבאס אותך שנגמרה לפני סוף הטיסה.
1:30 בסרט. אתה בא מול רולי, לרולי יש ימין החוצה אז הוא אמור לפנות לך והוא גם מתחיל. אבל לפני שאתם חולפים אתה פונה שמאלה מה שחוצה את הנתיב שרולי אמור לטוס אליו כדי לפנות לך וזה מאלץ את רולי לפנות ב90° ימינה והחוצה מהרכס במקום קצת לפנות. ואם לרולי היה איזשהו סיכוי לגרד בתנאים החלשים ברגע זה לקחת לו את הסיכוי הזה. בעצם השארת לו שתי אופציות או לטוס החוצה מהרכס או להשלים 360° כדי לחזור מאחוריך לנתיב המקורי, בתנאים החלשים כנראה אופציה 2 לא באמת קיימת.
תכנון טיסה נכון, בא מצנח ממול והוא אמור לפנות לך תן לו לחלוף ותפנה לאן שאתה רוצה מאחוריו. אף פעם אל תתמרן ככה שאתה מאלץ מצנחים אחרים "לרקוד לפי החליל שלך" (לפנות כי אתה רוצה לפנות), תן להם להחליט לאן לטוס לבד ובהתאם לחוקי הדרך.