דימה, זה גם מה שאני חשבתי, ובגלל זה אני רוצה לשמוע את דעתם של האנשים היקרים בפורום, שינסו לשכנע אותי שהעבודה הקשה שאני אעשה כדי להכניס את המערכת לאתר באמת תשתלם ובאמת יש צורך בהם
נכון שהאינטרנט אוניברסלי אבל יהיה נחמד שיהיה בעצם מערכת שתעבוד על הסרבר שלנו ותהיה שלנו ובעברית (הודות לך) פשוט עוד בימי ההקמה של אתר רוח הקודש רצינו לשלב טראקים מטיסות שאנשים עשו, בעיקר שאנשים שאינם מרחפים יוכלו להתרשם ממה שאנחנו עושים, באותה תקופה הכנסנו טראקים מתוך COMPEGPS אבל זה היה קשה ומסובך מדי לביצוע לכל טיסה, היתרון של ליאונרדו ברור ומובן לכולנו
מעבר לזה שליאונרדו יהיה בעברית אנחנו גם נהפוך אותו להיות עיברי עד הסוף - למשל שכל הדף ילך מימין לשמאל ולא משמאל לימין - כמו בתמונה הבאה - [attachthumb=#]
ועוד הרבה דברים
בסיס הנתונים המרוכז שקיים ב PGFORUM הינו מבורך אבל אינו נוגד את המערכת הלוקאלית שתהיה אצלנו
אני מבין את הרעיון של הכרה בינלאומית שאתה מקבל על ידי פרסום הטראקים שלך שם, העניין כמו שאיתי כותב, שיהיה קשה להרשים מישהו שם עם 58 קילומטר טיסה מהכמון לעפולה (שזו טיסה פיצוץ בארץ)
אקיצר, תשכנעו אותי שזה שווה את העבודה, ואני אבצע, בינתיים 3 תגובות לא ממש מספק אותי, איפה כל אלא שמשתמשים בליאונרדו?
אמיר