סופש האחרון היה פשוט ימים שבדרך כלל חולמים עליהם כל השנה

בשישי טסתי בין עננים בתבור כמעט 3 שעות קצת לכל כיוון , והעננים היו מטורפים .
בקצה של רכס בית רימן אחרי שטירמלתי קצת עם דאון קטן , התמקמתי בחור בין 2 עננים והצלחתי לטפס כמה עשרות מטר מעל הענן ! סוףסוף ראיתי את הילת הטייס המפורסמת באיכות HD ,ומההתרגשות פשוט צללתי לתוך הענן כדי לראות את זה גדל וגדל

כמובן שתוך כדי כמעט העפתי את המצלמה תוך נסיון מאתגר לכוון אותה למטה .. וכמובן שהיא כבר מזמן הלכה לישון בגלל הבטריה הישנה

יום באמת מיוחד שכל ענן עבד והיה אפשר להתקדם כמעט לכל כיוון ! אם היה לי כח הייתי ממשיך מערבה על רכס בית רימון על הרחוב המפתה שנוצר, אבל התחלתי להתעייף .
אחרי שעתיים וחצי החלטתי לחזור לתבור - לג דרום דרום מערבה של 13.5 ק"מ עם רוח צד במיהרות קרקעית ממוצעת של 60 קמ"ש (חלק מהזמן עברתי את ה70) .
בזכות ההתקדמות המהירה החלטתי לחצות דרך הואדי הצפוני כשאני מסמן לעצמי נקודת החלטה נוספת לקראת אמצע האוכף משם אני עדיין יכול לברוח מזרחה לשדה סביר סמוך לכביש 65 .
לנקודת ההחלטה הגעתי בגובה קצת פחות מ800 והחלטתי להמשיך כשמהירות הרוח הראתה 14 קמ"ש ואני ממשיך להתקדם מהר .
קרוב לכפר הגעתי בסביבות ה550 כשהטופוגרפיה משתנה ומורגש עילוי פתאומי (השלוחה של ההר יוצרת שיא גובה גם בואדי) .
אני רושם את כל הסיפור הזה כי לדעתי זאת היתה טעות !
הגובה והרוח החלשה לא שינו את העובדה שהמעבר עדיין עמוק בתוך ונטורי ומסוכן , ועם קצת פחות מזל הייתי אוכל רוטור/סינק עצבני ומוצא את עצמי בפינה של החיים .
מיקי עשה טיסה נחמדה לטבריה חציית הכנרת ,וסיבוב לצומת מעגן .. אבל לצערי הקשר שלי עשה בעיות ולא יכולנו לתקשר .
בוקצורר נקווה שהעונה המדהימה הזאת תמשך , ושאנחנו נמשיך לקחת ספיירים ולהימנע מפינות מיותרות
הטרק :
http://www.paraglidingforum.com/leonardo/flight/1036011