לירן שלח טרק במייל .
מעניין לראות למשל שביציאה למרות שאני מול גשוי עם לירן בנתיבים שונים, איבוד הגובה דומה מאד ובכל חתך זמן עד לטרמול הראשון אחרי טרמיקת היציאה,הגבהים שלנו מאד דומים. אפילו הטרמול הראשון מתחיל די באותו זמן.
הפער בינינו צפון-דרום מגיע ל 4 קמ מעט מזרחית לכביש 6 ואז הפער הלך ונסגר על לחבירה שלי מעל לירן כ 4 קמ דרומית מזרחית לעין השופט . החצייה היתה יחסית דרומית למה שאני רגיל ותאמה את מגבלות הCTR שכאמור לא ממש חשובות לדעתי בשישבת.
מאחר ואני מאופיין לצערי בחוסר סבלנות אז בחצייה אני בורח קדימה ונהנה מעילוי חזק ביזרעל כשלירן עובד את הטרמיקות עד מיצוי. הדבר גורם לו לפגר בקצב ההתקדמות . בהמשך הוא שוב טוחן טרמיקה עד תם אבל נסחף הרבה מזרחה כמעט עד צומת יזרעאל 1380 מטר ומשם בניסיון לחצות את גבעת המורה צפונה הוא מאבד הרגה גובה ובסוף בגובה 700 על המדרון הדרומי מחליט לקחת מזרחה כשהוא נוחת (יזום?)ברמת צבי 25 דקות אחרי זמן הנחיתה שלי . לגבי בחירת נתיב יציאה נראה לי שאמשיך לחתוך ישר לעמיקם. כמה שהייתי לחוץ להגיע לשדה ראשון נראה לי שמצבכם היה הרבה פחות טוב מבחינה זו כשהנתיב שבחרתם לכיוון הר חורשן נראה יותר מאתגר מבחינת נחיתות. אין ספק שאחרי הפסקה כה ארוכה בטיסות ויציאות מזיכרון, הביטחון יורד פלאים. בבחינת הטרק שלי אני רואה שהייתי עם ספייר גובה גדול מאד כל הזמן. מצד שני לטוס לבד זה הרבה פחות כייף.