היום יום ראשון שאני טס עם ה500 שעות בקיס. ולא בגלל השם של המצנח שלי KISS. ב5 שנים 4 חודשים ויומיים, אני מגיע על המספר 500 כ'שעות טיסה. 690 המראות, 689 נחיתות והתרסקות אחת. והרבה מאוד מיים מתחת לגשר. ממוצה שנתי ב3 שנים אחרונות של 125 שעות. בין פעמיים לשלוש שבועיות.... (כן, גם זה, אבל כאן התכוונתי רחיפה..).
אז מרגריטה (החופה השלישי).. הכינה לי עם המ"אוויר הפטעה יפה. היצילה אותי בבת שלמה, אחרי יציע יחסית לא גבוה עם איבוד תרמיקה בדרך. התל הראשון שיחרר משהו ואני לקחתי עם השיניים.
בכביש 6 אני רואה את רוג'ר נוחות ואני מחפש מולו בכיפה הקרחת שיש צפונית להר עגול צפונית לעמיקם. אבל כלום... הולך לרוג'ר. אולי 50 אולי פחות אני ממשיך 200 מזרחה כדי להגיע בגלייד בפינל ארוכה... אבל משו מתחיל לצפצף..... והפיספסים עולים היסטרים במעלית שלקח אותי 50-100 אנכית... ומי שם רואה שדות שאפשר להיסחב ולנחות עם יש צורך.... ואני כבר בגל עד.... מתרמל לאט רוא את בני וקריסימה שלו... את אביב עוזי ואלדד. אביב ובני כבר נמוכים ממני (20 שניות לפני המצב היה הפוך)... אחרכך ראיתי שאחרי חיפוש סטריל הלכו לנחיתה. אני עוד חושב על גלעד ולנחות שם אבל יש גובה והכי טוב שיש טרמיקה. עוזי ואלדד רואים אותי ובאו לחגוג עד 1550.... לי נימס כבר להיסתובב על כלום, עוזי מחפש מאחור (מערבה), אלדד הולך עליו ואני חושב..... יש לי כבר את העמק. בוא נסתפק בזה.
חותך לצומת מגידו וכוונה לנחות לאן שמרגריטה תיקח אותי עם הגלייד היפה שלה.... דרך כביש הסרגל אני חושב על עפולה... אבל צחי טס ובטח לא יהיו קללות שיעזרו לי בגבעת המורה.... אז נילך לקיבוץ יזרעאל..... עוד טרמיקה וכמעט הגעתי... הרוח למעלה לא היה חזק במיוחד... עובר את המתח גבוה בלי בעיה אבל למטה הרוח מתחזקת למרות שהסתכלתי מלמעלה ולא הבחנתי בזה........ בכל מקרה הייתי באמצה שדה ענק שגם נחיתה בין 0 ל5 ברוורס לא הביאו בעיה..... פעם ראשונה בעמק.....והחיוך אתם יכולים לדמיין.......
http://www.paraglidingforum.com/leonardo/flight/1036387