טוב סיפור הטיסה של אתמול (היום בוטל עקב כאבי שרירים ועייפות קשה מהטיסה)
קבענו אני עודד וכוכבי ב1200 בזיכרון וכולם הגיעו כמו שעון. התחלנו להרכיב וב12:45 היינו מוכנים. מצנחים המריאו זה אחר זה והתחילו לצאת לקרוסים כך שלא היו יותר מידי כלים על הרכס. אני המראתי ראשון לתוך טרמיקה של פעמיים 180 מעלות ויש מספיק גובה לתפוס טרמיקה ראשונה מדרום. כמו שעון הטרמיקה ממתינה בסבלנות שאני אגיע ואני עולה איתה לאזור ה800, עדיין לא בבסיס ענן. סייקל רע - כוכבי נוחת ואני חוזר ל350 מטר. תופס נוספת ואמור לעודד שיש סייקל טוב והוא ממריא. אני ב950 כבר חצי עיר אחורה ממתין לעודד בבסיס הענן. עודד כהרגלו עולה כמו טיל למעלה אני מדלג לענן שלו ויוצאים ב1000 מעל העיר.
טיסה צמודה מאוד של שנינו לטרמיקה הבאה ואנחנו חוזרים לאזור האלף קצת אחרי בת שלמה. מתפצלים אני צפונה עודד דרומה לחפש את הבאה. שנינו מוצאים משהו יחד אבל אני מאבד אותה ובורח לטרמיקה של עודד. ב600 מטר מתחיל לעבוד עליה. רגע מאתגר בשמירת נתיב מילוט לנחיתה. עולים חזרה ל1100 לבסיס הענן אנחנו בכביש 6. עודד רץ קדימה ונכנס בין הרחובות ויורד ל500ומציל לא רחוק ממידרך עוז ואני עדיין בענן שהיינו בו מנסה לצאת צפונה אבל הסינק חזק ואני חוזר לענן.מסתכל קדימה ורואה שהרחוב שלי עובר על צומת מגידו וגם ככה בגלייד ארוך אני מגיע לצומת אז למה לצאת ואני עובר מטרמיקה לטרמיקה עד שני 4 ק"מ מהצומת. להקת דיות עוברת דרך הטרמיקה שלי ובביטול רב ממשיכה נגד הרוח בקלות מעצבנת. עודד שהיה צריך לעבור שוב בין הרחובות כדי לעבור במגידו ולא דרך הCTR מאבד יותר מידי גובה ונוחת 2-3 ק"מ מזרחית למגידו.
אני ממשיך בטיסה השמרנית ושאני נכנס לעמק ב1200 אני מעל העננים שיושבים ב1100 (זה היה מוזר). גלייד ארוך יחסית וטרמיקה ב700 של +/- חצי. עולה עליה כד 840. הטרמיקות צרות ובעמק אני רואה דאון אחרי דאון לא מצליחים לעלות בטרמיקות ובורחים למגידו. נכנסת הבריזה (שכבר קודם הייתה רוח של 15-20) של 30-35 קמ"ש ואיתה הטרמיקות משתחררות. הופ ואני ב1400 ליד צומת יזרעל. לבית שאן אני כבר מגיע ללא בעיה אז למה. שייקה נמצא במגדל (שלשם רצינו לטוס) אז יאללה לגבעת המורה...
גלייד ארוך ל600 ושיט אני בle side של הגבעה מנסה להציל פעמיים ולא הולך. יוצא לנחיתה ומצליח לתרסק קלות בשדה... בגישה לנחיתה נכנסת טרמיקה / רוטור מהעצים שהיו רחוקים. ומעלה לי את האף חזק מאוד אך אני מצליח לרסן, קורה שוב תוך כדי ההצפה. מזדקרת לי כנף ימין ואני נזרק אל מאחורי המשולש. מתקן שמאל מצליח דיי לישר את הגלשן אך הbase bar פוגע בריצפה ואני אף קדימה. לא נראה טוב מסוכן אבל ללא פציעות לי ולגלשן. סרט + תחקיר אני יעלה בהמשך צריך זמן לעבוד על הדברים.
טרק