אדוה סליחה כנה ואמיתית עם העלבתי אותך, אני אשתדל לשים לב לצורת ההתבטאות שלי, אבל תביני שהיא באה מכל הלב ומדאגה אמיתית.
אני כרגע נשאר בדעתי, את לא צריכה כרגע לטוס בתבור.
אני אומר את זה לא רק על סמך הוידאו אלא על סמך מכלול ההתנהלות באותו היום, הדברים שאמרת לי וההכרות איתך.
פדיחות וטעויות קורות לכולם (כמה אירוני שבאותו היום גם אני נפלתי על התחת בהמראה עם המצנח שלי).
הגעת לתבור, הייית לחוצה בהמראה, היה לך "חזק ומטלטל באוויר" ובחרת ללכת לנחיתה אחרי דקות ספורות ולדברייך נשארת מאוכזבת ומתוסכלת.
מה זה נתן לך? נהנת? למדת? מה הלחץ להגיע לתבור? לא טסת הרבה זמן (שנתיים או שאני מגזים?)
למה לא ללכת למבוא חמה ולטוס בתנאים שמתחזקים יותר בהדרגה, עם יותר מרחב לתמרון ופחות צפיפות? "מבוא חמה זה משעמם" באמת משעמם לך במבוא? משעמם לטוס מול הכינרת באחד המקומות היפים בארץ? וואלה אולי אני מוזר אבל בשנה האחרונה יצא לי לטוס לא מעט במבוא ומאוד נהנתי.
למה לא לטחון קצת ברכס, המראות ונחיתות, לצבור שעות, להרגיש בנוח באוויר, "רכס אני לא אוהבת". תסלחי לי אבל אני פשוט לא מקבל את התירוץ הזה. נכון שלטוס רק ברכס ניהיה משעמם מתישהו, אבל אחרי תקופה ארוכה מה רע בלצבור שם כמה שעות? אתמול אני ורומן ריכסנו בפלמחים ונשבע לך שנהנו כמו ילדים.
לדעתי אם כל זה משמעמם ולא כיף גם התבור מאוד מהר ישעמם אותך.
הבעיה היא שאת יכולה לטוס בתבור, וגם בזכרון עם קצת מזל, כנראה ש"יהיה בסדר".
תחפשי כמה שרשורים מתחת ותראי מה דיסקין כתב.