כבר הרבה זמן שאני שוקל למכור את שלי בגלל שאין לי זמן לתחביב וגם בגלל המשפחה, אחרי 20 שנה בתחום עם מספר כלים שונים, אני חושב (שאולי) הגיע הזמן.
אם יש רציניים שמעוניינים הם מוזמנים ליצור קשר במסרים.
המוסקיטו עם מעט שעות, אם ימכר אזי הוא ימכר ביחד (בלבד) עם גלשן EZ שגם הוא במצב מצויין, עלות כוללת כ35 א"ש
לא יהיה לי זמן (כבר אמרתי שאין לי זמן) לספר לא בטלפון ולא במסרים איך זה לטוס על מוסקיטו, האינטרנט גדוש בחומרים, אז אספר מה שאוכל כבר עכשיו,
בקצרה : אין דבר פשוט יותר מלהמריא עם מוסקיטו למי שיודע להמריא עם גלשן, טיפה רוח על האף, כמה צעדים ואתה באויר, השליטה באויר בדיוק כמו גלשן, הרכבה תוך כמה דקות, הנעה פשוטה, על הקרקע ובריצה משקל המנוע לא מפריע כי הוא נשען על הרגליות, גם באויר משקל הרתמה לא מורגש, חשוב לא לשכוח שלא מדובר באף 15 ואתה לא יכול לנסוק ב 90 מעלות, עם זאת הטיפוס מהיר, הכלי אמין ידוע ומוכר בעולם, כל הנתונים היבשים נמצאים ברשת,
דמות בכירה במיוחד שאנני רוצה לנקוב בשמה (למרות שלהבנתי אין ולא היתה שום בעיה פורמלית\רישוי וכו') כמו שציין עודד, ליוותה אותי בזמנו וכלשונו (נכון לאז) - "כל עוד לא תטוס מעל שדות תעופה ו\או בסיסים הכל יהיה בסדר....", תיאומים וכו' (גם מול יומנאי תחנת המשטרה הקרובה) נחוצים לדעתי בימים טרופים אלה ללא קשר לרישוי.
טיסות בטוחות ובהזדמנות תודה לכול הפעילים שמשתפים.