כתב נושא: חגי חזר לארצינו הקטנטונט לאחר שכבש את המקום השני למצנחים ברלי בברז  (נקרא 987 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק אריה לשובר

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
כל הכבוד!!!
 hug
 לאחר הרלי החליט לנוח בכך שנסע להשתתף בXCEARA.
עם המצנח שלי SYNERGY3 של SOL הוא רק עשה שם טיסה  "מקומית" קצרצרה של רק 70 ק"מ ביום בו לא היתה רוח חזקה.
מכאן שלוחה לו ברכה של ברוכים הבאים וכל הכבוד! hug
בשנה הבאה אינשאללה  מקום ראשון!
ובשביל להוציא לכולנו את העיניים כמה תמונות (את הכתבה במלואה אני לא מצליח להעתיק מהקובץ MDI)
מהמקום היכן שחגי טס בברזיול ועוד כמה מהמקום היכן שהיתה לי הזכות לטוס 10  ימים עם ג'וקי סנדרסון דהיינו GOVERNADOR VALADARES המקה למצנחי כל העולם בברזיל.
אריה לשובר SOL PARAGLIDERS DEALER

Arie Lashover SOL PARAGLIDERS DEALER 054-4887505

מנותק אריה לשובר

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
חגי חזר לארצינו הקטנטונט לאחר שכבש את המקום השני למצנחים ברלי בברזיל!!!!! (2)

מנותק אריה לשובר

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
תרגמתי את תחילת המאמר של ג'וקי סנדרסון על GV GOVERNADOR VALADARES מהחוברת CROSS COUNTRY  האחרונה, הקטע שלא הצלחתי להכניס  ללינק הקודם.

נ.ב:  הוא אמנם היה המדריך שלי בGV,אבל מה שהוא  כותב על המסיבות זה על אחריותו בלבד, אם אתם לא מאמינים לי תשאלו את אשתי....
lugh

המסלולים הקלאסיים
GOVERNADOR VALADARES
by JOCKEY SANDERSON
ברזיל היא גדולה, בעצם ענקית. היא המדינה החמישית בגודלה בעולם וגודלה כמחצית אמריקה הדרומית.
האקלים והטופוגרפיה שלה  משתנים החל מהאזורים היבשים והצחיחים בצפון  מערב ברזיל , מקומות חצי מדבריים היכן שציידי טיסות המרחק באים מדי שנה בשנה עם משלחת SOL EXPEDITION  ועם מתחרי XCEARA, ועד ל יערות העד באמזונס  במזרח, במקומות הבלתי עבירים ביותר ביערות הגשם.
ועד לשדות מלאי תנובה והגבעות הירוקות תמיד בדרום, אשר מעניקות לטייסים טיסות  בסיגנון יותר עדין ומתוחכם.
אתרי רחיפה ישנם בשפע, אם רק תבקש מהמקומים יכינו לך רשימה ארוכה של מקומות מדהימים לטיסה במרחק נסיעה ממך.
הברזילאים מסתבר הם לא רק חולי כדורגל אלא גם חולי "רוח".
אבל מכל המקומות המדהימים לטיסה, אחד במיוחד כבש את לבבות טייסי מצנחים וגלשנים בכל העולם.
GOVERNADOR VALADARES הוא לטיסה החופשית מה ש HAWAY הוא לסרפינג.
פשוט מאוד זה המקה (MECA) שלהם מקום חובה ללא עוררין לאג'נדה של טייס קרוס קנטרי רציני.
 התנאים הטרמלים הכמעט יומיומיים , המזג האויר המתאים שאפשר לסמוך עליו, והעילויים העדינים הופכית את המקום למושלם לטייסים הרוצים לשפר את מיומנות הטיסה בטרמיקות ותהליך קבלת ההחלטות שלהם בטיסה.
מיקומו בדרומו של קו המשוה מעניק לו יתרון עצום עבור הטייס הרוצה לברוח מהקור והגשם החורפי בצפון.
לכן בחרתי בGV כמקום המתאים להתאמן בטיפוסים עדינים ובהצלה ממצבים של גובה נמוך בחזרה לגבהים לקראת התחרות העולמית ביפן בשנת 2005 שם קבלתי מדלית ארד, ושוב לא הצלחת לצערי  לחזור על הישג זה. היו ימים....
GV נמצא 230 ק"מ מהחוף וכ-800 ק"מ צפונית מערבית מריו, וכ-1400 ק"מ דרומית מקו המשווה.
מיקום זה , באזור כה לח משפיע על הפעילות הטרמלית , והרטיבות גורמת לטרמיקות להפוך לעדינות ורחבות מאוד.
העונה הטובה ביותר היא בחודשים פברואר ומרץ וזו סיבה נוספת לפופולריות של המקום.
כי זה בדיוק הזמן שהטייסים של החצי הכדור הצפוני מתגעגעים לימי טיסה בזמן שהגשמים במקומותיהם מונעים מהם לטוס.
התאהבתי לראשונה בGV בשנת 1992 כאשר באתי להתחרות ב PWC.
כה חזק היה הקשר שנוצר עם המקום שמאז כמעט כל שנה אני מביא לכאן  קבוצה לטוס XC.
זה לא רק התנאים האידיאלים לטיסה, והאיזון העדין של אתגר יחד עם  התנאים האפשרים לכל טייס,
מה שופך את המקום לאתר טיסה למושלם, אלא בעיקר האנשים הם אלה שהופכים את זה למקה.
ברזיל מלאה באנשים חמים וחביבים, ובמיוחד GV הוא מרכז הומה עם חי לילה תוססים, כפי שאפשר למצוא במעט מקומות בעולם.
חופשה ברוכה בדיוק בזמן המשעמם בדרך כלל לאחר חגיגות הקריסטמס.
אני תמיד מחייך בחושבי על GV , לא רק בגלל הטיסות, שהן הכי מרגיעות מכל הטיסות האחרות שטסתי, אלא גם בגלל הזכרונות של החוויות על הקרקע.
האיסופים והחזרות הוטרפות לאחר טיסות פנטסטיות, השובבות בשתייה הלילית והריקודים בברים ובקלבים בעיר התחתית.... ובעיקר המסיבות.
המסיבות הן כה רבות שאתה רק שורק וכבר מזמינים אותך למסיבה, הברזילאים לא זקוקים לסיבה למסיבה, למעשה עד שלא חווית מסיבה ברזילאית לא חווית טעם החיים. מסיבות הופכות לעתים ממש לטורנדו.. מוזיקה ריקודים ושתייה, וכמובן עוד אחד  מהישגי התהילה הברזילאים, הנשים היפות בעולם.
חלק ניכר מהאוכלוסיה הגברית של GV  נדד למרחקים בחיפוש אחר פרנסה  וטייסים רבים נהנים בשהותם ממנעמי החיים.
אני מכיר אישית לפחות 12  טייסים  שנשואים היום לבנות מקומיות.

ההמשך מופיע באנגלית בלינק בהודעה הקודמת.

מנותק נתי_ה

• הגעתי לאוסטרליה
  • 2במרץ 2012 ברמת הגולן
    • אתר  התרמילאים  לדרום  ומרכז  אמריקה .
    • דוא
יש לך רשימת תוצאות ?

אני מניח שרפאל סאלאנדיני מקום ראשון חגי אחריו מה הלאה?

ומה קרה בגלשנים ?

מנותק ittai

• הגעתי לאוסטרליה
  • Gin Gliders Distributor in Israel
    • דוא
Fly high fly far just do it on the safe side

מנותק אבישי

• הגעתי לאוסטרליה
  • אל תדביקו את הילדים שלכם -מספיק חולה אחד בבית...
ממליץ לצרף את התירגום לדף המאמרים
תודה! hug
שמע ישראל