כתב נושא: קצת דרך ארץ  (נקרא 1777 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק לירן רלר

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • מפעיל בובקט מתקדם
קצת דרך ארץ
« ב- : June 07, 2014, 06:41:13 pm »
קודם כל אני רוצה להגיד תודה ענקית לארז שהכין את ערב מבוא חמה - יצאת אלוף

יש לא מעט ביקורת על התנהלות האגודה בתקופה האחרונה. לדעתי הדרך שבא מועברת הביקורת הינה על סף הלא לגיטימית. שלא תבינו אותי לא נכון הביקורת חשובה מאוד ולעיתים קרובות אני חושב שאכן יש דברים בגו.

לתפיסתי כל מי שיש לו ביקורת בנושא מסויים יכול להרים טלפון לכל אחד מחברי הועד ולדבר איתו על הנושא ולא ישר לכתוב בפורום או בקבוצת whatsup כזו או אחרת. בשיחת טלפון לרוב נפרסים השיקולים להחלטה זו או אחרת ושיחה ישירה מורידה את ה"ניציות" שבדברי המבקר ונותנת לבעל התפקיד את ההזדמנות בין הצדדים.

כחבר ועד לשעבר ומנהל ליגה כבר שלוש שנים (לא שזה ניסיון רב שנים) אין דבר יותר מעצבן (ומי שמכיר אותי אני יודע לצאת מהכלים) מאשר ביקורת כפויית טובה ולא בונה. צריך לזכור שבעלי התפקיד נבחרים בצורה דמוקרטית וניתנת לכל אחד מאיתנו ההזדמנות להשפיע  ע"י לדבר בפגישת ועד / לדבר עם בעל תפקיד באופן פרטי. חלק מהמשחק הינו להשפיע על ההחלטות לפני שנתקבלו ולקבל את ההחלטות ולבקרם אך לדברים יש דרך ארץ.

בדר"כ מי שיש לו ביקורת כלפי הנעשה באגודה אינו אקטיבי בנושא המדובר. לדוגמה רוב (לא כולם, רוב) מי שמתנגד למשלחת לחו"ל אינו פעיל באופן תחרותי בארץ, מי שמתנגד שבאירוע מבוא חמה יגבו כסף לא הופך ולו סטייק אחד על המנגל שלא לדבר לנקות בסוף האירוע, מי שמתנגד לליגות נמוכות בגלל שהן לא תורמות / תרומתן זניחה לא ינסה לשפר אותן, מי שמבקר את ההתנהלות הכספית לא נפגש ולו פעם אחת עם הגיזבר החדש לחפוף אותו כמו שצריך.... להמשיך? (אם אני טועה לגבי מישהו אז סליחה מראש)

כל מי שאני חושב שהביקורת שלו לא מכובדת, דיברתי איתו באופן אישי על כך לפחות פעם אחת במהלך שנותי בספורט.

בכל מיקרה אני רוצה להגיד תודה לכל מי שלוקח חלק פעיל באגודה בצורה זו או אחרת. הועד שמשקיע שעות נוספות וזו השנה הראשונה מזה שנים שדברים זזים באגודה בקצב מסחרר,חגי שממלא תפקיד של טייס ראשי כבר כמה שנים, מי שאחראי על אירועי מבוא חמה, איתן שדחף את שייקה וגרט להרים רמפה בתבור, ולנסי ששומר את המידע של כלל הליגות כבר שנים ללא עזרה מאף אחד, נירגו שעוזר עם הציוד, ירון שמזרים דם חדש לספורט,בועז שמרים אירועים מיקצועיים ברמה אחרת... טוב זה מתחיל להישמע כמו נאום של האוסקר אז אני מפסיק.

בכל אופן לסיכום - ביקורת זה טוב אך צריך דרך ארץ

מנותק gider

• הגעתי לאוסטרליה
בעניין: קצת דרך ארץ
« Reply #1 ב- : June 07, 2014, 07:59:26 pm »
מילים כדרבנות !

מנותק יובל ענבר

• הגעתי לאוסטרליה
« Reply #2 ב- : June 08, 2014, 07:12:44 am »
I agree!
יובל ענבר

מנותק גיא מתן אל

• פורום גלישה אוירית
  • משחק בארגז החול
« Reply #3 ב- : June 08, 2014, 09:15:41 am »
 up:

מנותק גיל-עד נבו

• משחק בארגז החול
« Reply #4 ב- : June 08, 2014, 12:01:48 pm »
מסכים מאד!

מנותק ניר ארואסטי

• הגעתי לאוסטרליה
  • עם יש סוסים שמדברים עברית אז יש גם חמורים עפים!
    • דוא
« Reply #5 ב- : June 09, 2014, 12:21:43 am »
לא שייך לפה ובכול זאת כול מילה בסלע.

מנותק עומר נאמן

• מצאתי פסיפס
    • דוא
« Reply #6 ב- : June 15, 2014, 12:15:54 am »
מה שנכון נכון.

ישר כח ובהצלחה בתחרות. תחזור בריא ושלם.