כתב נושא: גבייה עבור ערב מבוא חמה  (נקרא 2264 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק דודו

• פורום גלישה אוירית
  • משחק בארגז החול
    • דוא
גבייה עבור ערב מבוא חמה
« ב- : June 04, 2014, 07:21:04 pm »
אני יודע שהיה פה שרשור קודם בנושא, ובכל זאת, קיבלתי מייל שבעבור השתתפותי בערב מבוא חמה עלי לשלם בתור "לא חבר אגודה" 100 ש"ח למשתתף. אחרי שנתיים של היעדרות וציפייה לערב מבוא חמה אני חש אכזבה מהמחיר המופקע (לדעתי) שנדרש ממני לשלם.
בתור גולש לשעבר שתרם לא מעט לספורט, צורם לי מאוד שבמקום לעודד חברים מהעבר ואולי עתידיים להגיע, ההנהלה סוגרת את הערב לחברי האגודה בלבד. כנראה שאגיע בכל זאת, אבל הייתי מבקש לשקול שוב הורדת המחיר באופן שווה לכולם. נראה לי ש 50 שח למשתתף הם סכום שלא ירחיק משתתפים, הרי זו אחת המטרות של הערב הזה.
בברכת חג שמח..
דודו

מנותק joessepe

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • מצאתי פסיפס
    • דוא
בעניין: גבייה עבור ערב מבוא חמה
« Reply #1 ב- : June 05, 2014, 12:59:46 pm »
דודו, דעתי כדעתך.
חבל שאין התייחסות מצד הגורמים המחליטים...

מנותק ASI ZEMACH

• מצאתי פסיפס
    • דוא
« Reply #2 ב- : June 05, 2014, 06:14:44 pm »
עד עכשיו שתקתי
אבל גם אני מאוכזב נורא מהעיניין ויצא לי החשק לשלם חבר אגודה
אשקול להפסיק התשלומים בשנה הקרובה.
מצד אחד משחררים עשרות לנוסעים לחו"ל ומצד שני טיפה כייף שאפשר לחוות נלקחת
ואני לא זכיתי מעולם לסטייקים שזרקתם
 מאכזב

מנותק חגי

• הגעתי לאוסטרליה
« Reply #3 ב- : June 05, 2014, 10:48:17 pm »
אסי
דמי החבר שלך משאירים לאגודה 100 שקל. זה הכסף היחידי שאפשר לעשות איתו חפלות
שאר הכספים מגיעים לטובת קידום הספורט וייצוג ישראל בחול. מי שמשתמש בכספים האלו לטובת סטייקים ופאן הוא בעיניי חוטא למטרה ומועל באמון הציבורי בניהול כספי ציבור עליהם הוא מופקד.

אבל במסגרת אמרתי לכם- זאת התוצאה כשהאגודה מתנהלת  עם הנהלה מתחלפת כל שנה . לוקחים את הטעויות של הקודמים ועושים אותן קצת יותר גדולות . כשהאגודה היתה מפוצצת בכסף ולא הוציאה שקל על הדברים הראויים , באופן טבעי החלו להוציא על לא ראויים. עכשיו זה כבר מסורת.....
החדשות הטובות שכבר השנה היתרות של האגודה יחתכו ב 50% ולהערכתי עד סוף 2015 כבר תהייה קופה ריקה.

מנותק Eitan

• איתן קורן
  • פורום גלישה אוירית
  • משחק בארגז החול
  • איתן קורן
    • דוא
« Reply #4 ב- : June 05, 2014, 11:41:02 pm »
100 שקל - פעם בשנה - לא נראה לי מוגזם.
סוף סוף מישהוא מארגן ערב מהנה, אתר אינטרנט, תחרויות, הודעות , מסרים, רישום בין לאומי וכהנה וכהנה וכאן מתווכים על 100 שקלים.
אם לא כך אז איך בדיוק האגודה של 13 טייסים תתקיים?

ובקשר לטיסות לחול לתחרויות,
סוף סוף נראה ישראלים בתחרויות ואין זה ביזבוז כמו שמציינים אחדים. זאת חובה להרים את רמת הטיסה ולכן תרמתי לפורטוגל 10,000 שקלים. ולמי שתהייה בעיה בעתיד של 100 שקלים ברצון אתנדב לשלם.

איתן

מנותק gider

• הגעתי לאוסטרליה
« Reply #5 ב- : June 06, 2014, 12:19:44 am »
רק היום הבנתי כמה אנשים באגודה חושבים רק על עצמם , ועוד הרבה צעירים שלא תרמו דבר לכלל

זה שאסי לא מבין שהכסף של האגודה הוא רק מהכנסות של תחרויות ומטרת האגודה היא לקדם את הספורט בארץ ובעולם זה מילא .

זה שאנשים מרגישים ש100 שקל לאורח זה הרבה , זה גם מובן .. אני חשבתי שהתשלום לכולם צריך להיות על 50 ולפי היענות יהיה גודל האירוע (- וזה לא גרם לי למרוד באף אחד)

אבל אחרי הכל מדובר כולה בחצי צלע עקומה של גלשן מתחילים , ורוב ה "מורדים" עושים את זה בכלל בקטע עקרוני

שזה מה שעצוב!!

חברים שלכם משקיעים , נפגשים , תורמים , מתייעצים , מחפשים פתרונות , מרימים ערבים  ...

ואתם ?!?!

מקימים קבוצת וואטסאפ מורדת ?? מספרים סיפורי גבורה על איך הייתם תורמים בתנאי ש ??

ארז טל שבקושי טס בתבור עדיין ,הופך עולמות להקים אירוע ואני לא אאשים אותו אם לא ירצה שום חלק באגודה הזאת בהמשך , כשמהבוקר עד עכשיו הוא מתעלם מהמשפחה שלו בחופשה ועושה שמיניות לאתר מתנדב צדיק אחד שיביא ארגז מהמרכז .

חברים טובים , אנשים שרוצים לתת ולקדם עושים דברים , והשאר משחקים משחקי אגו ופוגעים בהם .

אתם חושבים אחרת ? מקובל , אז בואו תעזרו לעשות דברים אחרת ולא להיזכר יום לפני ולירוק ליחידים שעשו בפנים .

אני לא זוכר תקופה בשנים האחרונות שהיה כל כך הרבה רוע ואגואיסטיות באגודה

תודה לכל חברי הוועד שגם אם הם טועים לפעמים , הכל מתוך כוונה טובה וכנה .

ולאיתן שבאמת נותן דוגמה מה זה  לתת ,מתוך ערכים טובים ואהבה לספורט ובכלל

« עריכה אחרונה: June 06, 2014, 12:21:27 am על ידי gider »

מנותק ASI ZEMACH

• מצאתי פסיפס
    • דוא
« Reply #6 ב- : June 06, 2014, 01:19:15 am »
אני חוזר בי ,אין לי בעיה לשלם סכום x עבור מסיבה שאני חפץ בה
אבל אני לא חייב לבצע תפקידים ואינני מבצע שום מרד  ,מותר לי להביע דעה
וישנם אנשים שבנויים לאחריות ויש כאלה שלא ,אל תאשים.

מנותק ASI ZEMACH

• מצאתי פסיפס
    • דוא
« Reply #7 ב- : June 06, 2014, 01:24:27 am »
וחוץ מזה .כמה שנים שאני שומע שיש כסף בקופה שלא מנוצל ,וארועים כמו איחוד והעלת המורל והפרסום מפסיקים ,ומצד שני חגי טוען שהכסף אחרי שנתיים ייגמר במילא בגלל חו"ל ,אז ככה בסוף נפסיד משני הצדדים ,לא ?

מנותק ג'ניה הערדניק

• פורום גלישה אוירית
  • מפעיל בובקט מתקדם
  • תבנו לי הרים בנגב
    • דוא
« Reply #8 ב- : June 06, 2014, 04:36:38 am »
כמה חבל שכל הדיונים וחוויות הטיסה של החברה החדשים עברו לווצאפ.
אני זוכר שרק התחלתי לטוס הייתי נכנס לפורום רק בשביל לקרוא מי טס ואיך בשישי או שבת והייתי אשכרה נהנה מהקריאה של הוויכוחים שלכם על כספי אגודה או חוויות טיסה.
עד שיש פורום חדש ומושקע והמון חברים חדשים,הכל הולך לתמיון.
באמת ששי צודק שבשנה האחרונה יש המון שליליות וביקורתיות בענף,חבל שכך,אפילו מיקי הפסיק לתקן שגיאות כתיב.

לפי דעתי צמרת ההנהלה של האגודה השנה צריכה יותר לענות ולדווח בפורום מאשר להתחבא מאחורי הסמארט פון בעוד קבוצה ששמים על השתק.
אם שעות נסיעה לעמדה היו נרשמות בלוגבוק הייתי כבר דרגה 5 וחצי

מנותק חגי

• הגעתי לאוסטרליה
« Reply #9 ב- : June 07, 2014, 11:26:43 am »
תיקונים
שי- אתה לא רואה את העיוות איך מצד אחד שולחים 10-15 אלף שקל לטובת ביטוח תחרויות מקומיות זוטרות שערכם מוטל בספק גדול ובוודאות רב משתתפיהם לא יהיו איתנו עוד 3-4 שנים בזמן שממשיכים לבזבז המון כסף על ארוע מבוא חמה(שבעבר טענו בפני שזה לטובת בטיחות...עכשיו גם התרוץ הזה נמחק) ואז מגלגלים חלק מהעלות על המשתתפים? לא סביר בשום קנה מידה. לא משרת את מטרות האגודה , לא מידתי ובמקום להקטין את ההוצאה המופקרת פשוט מתחילים לגבות מס חדש על המשתתפים. אני בעד החרמת ארוע כזה ולו רק כדי לאותת שהנוהג החדש לא קביל.

אסי- הכסף יגמר לא בגלל תחרויות חול אלא בגלל תשלום ביטוחים על מתחרים בתחרויות מקומיות זוטרות.
« עריכה אחרונה: June 07, 2014, 11:40:12 am על ידי חגי »