רק היום הבנתי כמה אנשים באגודה חושבים רק על עצמם , ועוד הרבה צעירים שלא תרמו דבר לכלל
זה שאסי לא מבין שהכסף של האגודה הוא רק מהכנסות של תחרויות ומטרת האגודה היא לקדם את הספורט בארץ ובעולם זה מילא .
זה שאנשים מרגישים ש100 שקל לאורח זה הרבה , זה גם מובן .. אני חשבתי שהתשלום לכולם צריך להיות על 50 ולפי היענות יהיה גודל האירוע (- וזה לא גרם לי למרוד באף אחד)
אבל אחרי הכל מדובר כולה בחצי צלע עקומה של גלשן מתחילים , ורוב ה "מורדים" עושים את זה בכלל בקטע עקרוני
שזה מה שעצוב!!
חברים שלכם משקיעים , נפגשים , תורמים , מתייעצים , מחפשים פתרונות , מרימים ערבים ...
ואתם ?!?!
מקימים קבוצת וואטסאפ מורדת ?? מספרים סיפורי גבורה על איך הייתם תורמים בתנאי ש ??
ארז טל שבקושי טס בתבור עדיין ,הופך עולמות להקים אירוע ואני לא אאשים אותו אם לא ירצה שום חלק באגודה הזאת בהמשך , כשמהבוקר עד עכשיו הוא מתעלם מהמשפחה שלו בחופשה ועושה שמיניות לאתר מתנדב צדיק אחד שיביא ארגז מהמרכז .
חברים טובים , אנשים שרוצים לתת ולקדם עושים דברים , והשאר משחקים משחקי אגו ופוגעים בהם .
אתם חושבים אחרת ? מקובל , אז בואו תעזרו לעשות דברים אחרת ולא להיזכר יום לפני ולירוק ליחידים שעשו בפנים .
אני לא זוכר תקופה בשנים האחרונות שהיה כל כך הרבה רוע ואגואיסטיות באגודה
תודה לכל חברי הוועד שגם אם הם טועים לפעמים , הכל מתוך כוונה טובה וכנה .
ולאיתן שבאמת נותן דוגמה מה זה לתת ,מתוך ערכים טובים ואהבה לספורט ובכלל