עוד טיסה מהנה עם הכנף הכיפית הזו. המעבר הזה עשה לי כל כך טוב, אני מרגיש יותר רגוע ובשליטה תחת הדלתא 2

אני כל הזמן מסתבך עם הרייזרים הדקים שלה, ובטיסה הזו המראתי עם רייזר מסובב. אני צריך להשקיע קצת יותר תשומת לב לרייזרים ולמיתרים הדקים לפני ההמראה.
הייתי גם צריך להבין שיש טוויסט ברייזר מכך שידית הברקס היתה מלופפת עליו, במקום סתם לשחרר אותה.
העמדה היתה עמוסה, המראתי מהקצה הצפוני עם רכיב דרומי בעמדה, כשגלשן חסם את המפנה הדרומי. התרמיקה בתבור היתה מאתגרת בשבילי, ניסיתי להשאר על הקור שלי, שבסוף התאחד עם הגאגל. אני די מתקשה לתרמל בקבוצות, אני מניח שצריך להיות איזשהו איזון בין לתרמל כמו שאני רוצה ולהתאים את עצמי לשאר.
יש טיפים איך עושים את זה כמו שצריך?
מעניין אותי גם לשמוע מהאחרים בתרמיקה - מה אתם חושבים על העבודה המשותפת?
ובמיוחד מאיתן, שחלפנו ממש קרוב (דקה 3:30). ראית אותי?
ויתרתי על התרמיקה ויצאתי ב-900מ לכוון כפר כמא. לשם הגעתי די נמוך ותפסתי תרמיקה יפה שממנה המשכתי לכיוון היעד האישי שלי בחודשים האחרונים (מאז שפורסם שתחכה לנוחתים שם בירה קרה בחינם) - מרכבות הירדן.

כבר מגובה 200-300מ מיעוט כלי הרכב בחווה לא בישר טובות, אך יונדאי כסופה בקצה השדה שמרה אותי אופטימי. לא צריך הרבה אנשים - רק בירה קרה אחת.
אחרי הנחיתה הסוסים קיבלו את פני בצהלות, אבל חוץ מהם - המקום היה ריק. הטעיה בפרסום!

תודה ארורסטה על הטרמפ!
https://www.youtube.com/watch?v=0Rw9hWR5dUM&feature=youtu.be