הרושם הכללי שקיבלתי הוא של אדם מתגונן ולא ממש של תשובה עניינית.
אתחיל דווקא מהסוף
ציינת שהמתנה לפרוטוקול ואחכ העברת ביקורת נגועה בטעם לוואי...- לא ברור לי מהיכן הבאת את הטיעון הזה. אתה מצפה שכולם ישתתפו בכל ישיבת הנהלה כי אחכ ...אחרי שנקבע ונרשם פרוטוקול .... הערות ומענות הינם לא ראויות?

לכל חבר
זכות לא להשתתף באף ישיבה ולהביע בקורת על כל החלטה. מה שחשוב ורלוונטי זה הבקורת עצמה וכל נסיון להסיח את הדעת מהביקורת עצמה גופה, הוא מיותר ולא ראוי.
בתחילה כתבת שרציתם להרגיש את השטח. לי יש רושם שהשטח לא צריך להחליט אלא דיון ענייני שמתייחס למצב נתון. תקציב, הסטוריה , מטרות האגודה וכו...
כל החלטה ששוברת סטטוס קוו ארוך שנים (מאז קום האגודה כנראה) מן הראוי שתזכה ליותר מסקר שטח לא מבוסס וחפוז. בזמן שהחלטתם לגייס לטובת הערב
2500 שקל מדמי השתתפות באותה נשימה ממש(!!!!) החלטתם לממן ביטוח - שוב בהחלטה ששוברת סטטוס קוו (שלא לדבר על אי היתכנות תקציבית לאורך יותר משנתיים שלוש לדעתי) , בהיקף של
15 אלף שקל(אולי יותר...) לטובת ליגות זוטרות שלפחות על פי הדעה המקצועית שלי נטען שלא יתרמו לא להעלאת הרמה ולא להגדלת מספר החברים בעתיד . גם פה צריך אולי לעשות סקר שוק? מה החברה רוצים?
גם בראייה הסטטיסטית שמתוך כ 15 משתתפים לפחות 10 כבר תוך 3 -4 שנים לא יהיו חברי אגודה ולמעשה דמי החבר שישלמו
לא יכסו אפילו חמישית מהעלות האישית של כל אחד מהם לאגודה - גישה שמראה אצבע מאד קלה ובזבזנית על הקופה , נראה מאד מפתיע הניסיון לגרד 2500 שקל בזמן שאלפי שקלים מושלכים בפזרנות. כלל לא התייחסת לעניין הזה ועל זה נאמרה המילה "הזוי" שציינת בתגובתך. בהחלט עניין הזוי וחבל מאד שמגישה מתגוננת אתה(ושאר חברי ההנהלה) לא מצליחים לראות כמה לא מאוזנת ואחראית גישתכם בעניין הכספי .
ציינתי כבר כל כך הרבה פעמים שניתן להרים ערב בעלות של
1500 שקל- גם לזה אין התייחסות. זה שמישהוא קודם לכם ביזבז כמו מטורף על אוכל לא מצדיק את המשך הפארסה. גם לזה לא התייחסת.
ערב בירות יעלה לאגודה 250 שקל ולא הוצע מעולם עניין כזה והעלאת 2 אופציות בלבד כאילו האופציה הישנה והטובה לא קיימת היא פשוט מניפולציה לשמה! זה לא ערב בירות ומדורה או ערב גסטרונומי בעלות של 8000 שח! יש הרבה ספקטרום באמצע כאמור.
ערב סביר כפי שנעשה 20 שנה בעבר ברציפות של: פיתות , חמוצים, סלט עשיר, חומוסטחינה וסלטים , משקאות קלים קצת פינוקים וקפה - כל אלו לא יעלו יותר מ 1200 שקל להערכתי.
אפשר וצריך לצמצם את ההוצאה באופן ניכר. אתם בחרתם להכניס יד לכיס של כולם. אני רוצה להזכיר שוב שכולם נהנים מהאוכל והחגיגה אבל זאת לא מטרת הערב וכך יצא שבערב הקודם כל נושא ההרצאות נדחקו לפינה
"בזכות" החגיגה הקולינרית שאינה מטרה בשום סעיף של האגודה .
בתור בעל משפחה שמוציא אלפי שקלים כל שבוע אני לא צריך הטפות מוסר וגישה של "מה זה בשבילך 50 שקל". יש בינינו שלא סופרים 1000 שקל ויש שבשבילם כל 10 שקלים חשובים. הקביעה שהדבר לא יהווה נטל על אף אחד היא גישה מעליבה ונעלבתי עבור אלו שכנראה גם 50 השח האלו רלוונטים וגם דמי החבר הגבוהים השנתיים (שבחרתם כדרכם של קודמיכם , לא להפחיתם משום מה ) נראים כהוצאה מוגזמת. כן, אני יודע שמועדון הגולף של קיסרייה גובה פי 2 מאיתנו. מה זה קשור אבל?