קודם כל ברכות על הקורס ועל הקרוסים.
כיף גדול לראות את ההתקדמות שלכם.
לגבי הנחיתה בסרטון השני,
לי נראה שאתה יוצא לפיינל מוקדם מדי ועם יותר מדי גובה.
העברת ידיים והתחלת משיכה החל בדקה 19:31. מה שהיה אמור להיות פלייר קורה בערך הדקה 20:11. כלומר 40 שניות של פיינל מאוד מאוד ארוך ובמשיכה.
קודם כל, זה לא מעייף?
שנית, הגעת קרוב לקרקע עם עודף מהירות (קשה לי להאמין שאני כותב דבר כזה), שיחררת את הגלשן בצורה לא הדרגתית (קרה גם לי בשבת האחרונה) והיית מהוסס עד שהתצ'תקמק לך הפלייר. הערכה שלי שהגעת קרוב לקרקע כשאתה כבר מותש וחסר כוח בידיים. זה הוציא אותך מאיזון ודפק לך את השיפוט של שחרור הגלשן ותזמון הפלייר.
אולי אני טועה כאן. תגיד אתה...
מעבר לזה, יציאה לפיינל מכל כך גבוה מקשה על השיפוט לבול ויוצרת יותר סיכוי לאובר-שוט. לי זה נראה כאילו אתה מנסה להתמודד עם מצב כזה תוך כדי הפיינל באסים קלים ועוד יותר משיכה.
יהיה כדאי לך לתחקר נחיתות של אחרים ולהתייעץ איך לשפר את השיפוט לנחיתה כך שלא תצטרך פיינל כל כך ארוך. זה יקל עליך בעתיד.
מקוה מאוד שלא חפרתי בנושא, ואם אני טועה אז קח אותי בקלות.
דבר נוסף, לפני מעבר הידיים ואחרי הוצאת הרגליים אתה מושך בחוט של הפיץ' בשביל לעבור לעמידה.
אני חושב שזה הרגל לא טוב. אתה אמור לעבור לעמידה באמצעות שרירי בטן ו"התיישבות" בריתמה. לחוט של הפיץ' לא אמור להיות חלק במעבר לעמידה.
יהיו יש שדות מאוד טרמליים או טורבילנטיים שאתה תגיע אליהם אחרי קרוס ורק תרצה לשלוט בגלשן שלא יתפרע. בימים כאלה יהיה לך קשה לנהג גלשן וגם להתעסק עם החוט הזה. לכן אני ממליץ בחום לתרגל מעבר לעמידה בדרך שציינתי.
תודה על השיתוף ובהצלחה בקרוסים

יוסי.