אוי אוי אוי כמה שמועות זדוניות אני שומע בשלושת הימים האחרונים .אפקיס התרסק במידבר, שבר את הידיים ואת הרגליים, מאיפה זה בא להם, בחיית רבק מנסה להבין, לא מבין.טוב נעזוב את זה כל אחד שיחיה בסרטים שלו.אני אספר פה את הצד שלי ואנ י אספר לא בשביל לפתוח פה שירשור של ניתוחים ודעות מיכל מיניי מומחיי טייס (במרכעות).שמעתי כל מיני שטויות בימים האחרונים זרמים עולים, זרמים יורדים, טרמיקות, כל מיני בילבוליי ביצים.מאחר שאני בא מעולם הפריי פלייט אני יודע בדיוק מה זה טרמיקות הייתי בטרמיקות של 5 פלוס ו7 פלוס הייתי בטרמיקות צרות, רחבות ,מרוחות, אלימות .עשיתי קרוסים וגם צילמתי, אפשר למצוא אותם ביותיוב בין 358 הסירטונים שיש לי שם, ולמה שניכנסתי במידבר בפירוש!!!!! לא הייתה טרמיקה.אז ככה: שלושה קילומטר לפניי הגמליה אני קולט מרחוק שניי עילעולים, אחד קטן ואחד גדול והיה נידמה לי שאני רואה כליי רכב למטה משהו כמו טרקטור ופירשתי את זה כעבודות עפר, ופה הייתה הטעות.בערך בשעה שש אני עולה לאוויר ,טס צפונה מיתחבר לקבוצת החברים וביחד טסים דרומה .בשלב מסויים חותך מערבה לבדוק למה חברי תומר עוד לא באוויר .עושה סיבוב קטן ומבין הבחור לא הצליח להמריא.חותך שוב דרומה אומר לעצמי סיבוב קטן מעל מעיין ספיר וחוזר לנחיתה.בדיוק מאחוריי הגמליה אני קולט מרחוק ,בערך מאה מטר ממריסט (אלי גאודה)שנחת במקום מאוד לא שיגרתי. חותך לכוון שלו ליבדוק עם הוא בסדר ועם הוא צריך עזרה.בערך בגובה של 20 .25 מטר ואני במצב ניוטרל מקבל קריסה של20 אחוז עצבנית ואלימה מצד שמאל והקריסה עוברת גם לימין .כל המיצנח עבר אותי 180 מעלות אחורה,אני מיסתכל למעלה אין מיצנח, מיסתכל עם ראש ישר לצד ימין שלי ורואה את המיצנח וכל הוויליין השמלי מול הפנים שלי, מתיישר באלימות שלא הכרתי ואז אני נופל מגובה של בערך 15 מטר על שניי המוטות האחוריים של המנוע בצורה סימטרית ביותר, ושם הוא סופג את הפצצה הרצינית. הפרופ פגע באדמה והיתפרק ל700 חלקים ואז אני עם הגוף לריצפה הראש לשמיים ופה זה עוד לא ניגמר. אני רואה את המיצנח עובר אותי בפול לחץ , פוגע באדמה מאחוריי ומרים אותי לאוויר שוב לגובה מטר ומתיך אותי לאדמה שלוש פעמיים,כמו אבן שזורקים לאגם והיא קופצת בפעם השלישית הוא מסובב אותי עם הפנים לאדמה וגורר אותי כמה מטרים .המגנים של הרגליים עושים את העבודה טוב מאוד ואז אני מגן על הפנים ומקבל בשתיי היידים שריטות מעל המרפקים ברמת כוויה 2 אני עם הראש לאדמה ודלק מתחיל לינזול לי על הראש מהנשם .על הריצפה המום דלק על הראש הרגשה קשה של חוסר אונים מוחלט. אלי מגיע ראשון, ממלמל משהו אני מבקש שישחרר אותי מהמיצנח ,עומר מגיע עוזר לי קם על הרגליים בודק מבין שחוץ מהשריטות הכל בסדר המיסגרת של מיני פלנד ספגה את המכה יפה מאוד והצילה אותי ממוות ומשבירת עצמות קשה. לקחה את הכל .אני לא יודע מה היה קורה לי עם הייתי עם מיסגרת קשיחה. אני מאמין בלב שלם שלא האוטו האדום היה מגיע האוטו השחור היה מגיע.זה חשבון פשוט נפילה חופשית, בן אדם 100 קילו, מנוע עוד 30 ,אפילו מחמש מטר שום בן אדם לא עובר את זה.תודה לכל החברים שעזרו.אני שם כמה תמונות מהדקות הריאשונות וגם תמונה שבני צילם מהגובה. אותי טס לכוון העילעול.