כתב נושא: ריקוד לא רצוי בתבור 3/5/2014  (נקרא 640 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק רולי

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
  • +MARGARITA GIN CARRERA
    • דוא
בעניין: ריקוד לא רצוי בתבור 3/5/2014
« Reply #40 ב- : May 07, 2014, 12:04:31 pm »
ועכשיו אני אספר
קודם כל אני מודה , כמו שאמרתי בפוסט הקודם ,לכולם.
יש לי בעיה שלפעמים מופיע (פעם היה יותר גרוע אפילו) וזה אחיזה בברקס שהרייזר משתמש כציר. אני לא תופס אותו ביד סגור אבל גם כך אני חייב להיפתר מההרגל הזה.
לגבי הארוע... כן עשיתי SIV אבל כנראה שיש הבדל בין לגרום לחופה להשתולל שאתה יודע מה עשיתה ולאן נכנסת.
וכאן אני חייב לפצל בין ההרגשה ותגובות אינסטינטיביות ומה שאני רואה ביחד איתכם בכורסה מול המחשב.

מה שאני זוכר.:לחץ חופה נעלם בצד ימין (תוך כדי תירמול) החופה רצה לי קדימה בסירוגים שמאל וימין פעמיים שהמצב כמו שאני זוכר מגיע בגובה די נמוך ואני בולם כל פעם. אני מרגיש בחוסר שליטה שכל פעם שירד לפניי נטיה להכנס לספירלה וזו הסיבה שבולם בצורה חזקה כל כך. גם שמשכתי ברקסים לא זכור לי בלימה סימטרי והרגשה של בק פליי, למרות שרואים משהו דומה ביקר בגלל הטיפ שמאל. אני הייתי קרוב כ300/400 מ מטרמיקה ענקית שחדר את הינוורסיה עד 2700, וכנראה שחלק מהזרמים הגיעו אליי. גם מעדויות של עוד מרחפים וגלשנים, היום הזה היה פעיל/אלים במיוחד. בניהג שלי אני פחות מושך ברקסים ואין לי מושג (או לא היה לי) איך מרגיש ספין בחופה הזאת.(כי פשות עד הארוע לא נכנסתי).
דרך הטלוויזיה הכל נראה קל וברור... גם אני שמעתי אלפי פעמים לתת לחופה לעוף. קשה לי לתת לה שאני מרגיש שהיא לפני ואוטוטו אני נופל פנימה, למרות שזו לפי הרוב רק הרגשה.. כי יותר בטוח היה לשחרר... הבעיה שאין שידור חוזר. lugh

יש לי 450 שעות טיסה שהרוב אפשר להגיד היו בתבור.הייתי בימים של רוגע וגם של בלגן. לא כמו היום הזה.  ב5שנים צברתי די הרבה ניסיון, פחות קריסות (אבל היו), ומנסה לא להגיע למצב של חלודה ולכן אני טס בין פעמיים ל3 בשבוע, תנאים תרמלים חזקים לא מפחידים אותי, ואני חושב שהימים שסיכנתי את עצמי בהתחלת הדרך כבר עברו מזמן.. אני סומך על שיקוליי  ואני מזכיר שלא לכולם יש אותו רף. ואני חושב שהרף שלי יודע לוותר לא מאט. יותר וגם פחות מחלקכם... 

ועכשיו עוד כמה דברים.
לגבי מצב החופה, כמו שאני אמרתי 240 שעות שמור בכבדנות. בלי שעות שמש מיותרות, שליטה קרקעית או חול של ארסוף. למרות הכל רציתי לבצע בדיקת פורוסיטי אבל הבנתי שאצל רומן המכשיר לא נמצא אז אנסה אצל איתי. הבנתי מטקסי ווויקטור שהחופה לא נראה מעובט, ושזה איתרון להיות בחלק עליון (הייתי תמיד 5 קילו מעל), שכל האורך המייתרים נשמרים יותר טוב.

אני שוקל מחדש את המעבר לחופה יותר מתקדם למרות שקררה הוא EN B בבטיחות פסיבי ושהרגשתי מצויין עליו. אני לא סגור ומניח שיהיה עוד הרבה מה לקרוא בשירשור הזה.
« עריכה אחרונה: May 07, 2014, 12:05:35 pm על ידי רולי »
מרחף כרוני עכשיו עם מצנח

מנותק ira_yifa

• הגעתי לאוסטרליה
  • Nova Mentor2 Red
    • דוא
« Reply #41 ב- : May 13, 2014, 11:10:19 am »
בסרטון הזה ישנו בחור (או בחורה, לא באמת יודע) אשר הכנף שלו נכנסת לריקוד דומה לשל רולי. הוא מרגיע את המצנח באמצעות פול-סטול.
רולי, שים לב בשנייה 36 עד כמה מצב המצנח במעבר שלו מהזדקרות למצב טיסה דומה למצב שהמצנח שלך היה בו, כולל שפת זרימה משוכה קצת פנימה וטיפ שמאל מתנופף קדימה, מה שמחזק את הטענה שלי שהיית בפרשוטל בריקוד שלך בתבור.

https://www.youtube.com/watch?v=TaOohED3K9Y
« עריכה אחרונה: May 13, 2014, 02:16:04 pm על ידי ira_yifa »
טוב מצנח אחד ביד משניים על העץ.

מנותק Nir Ben-Dor

• מצאתי פסיפס
  • Nova-Mentor 2
    • דוא
« Reply #42 ב- : May 13, 2014, 12:47:52 pm »
בסרטון הזה

לא צירפת שום סרטון...

מנותק ira_yifa

• הגעתי לאוסטרליה
  • Nova Mentor2 Red
    • דוא
« Reply #43 ב- : May 13, 2014, 02:16:33 pm »
ניר, מזל שאתה חד אבחנה יותר ממני, אחרת כנראה לא הייתי שם לב.
טוב מצנח אחד ביד משניים על העץ.