יום שישי היה יום מדהים !
טרמיקות חזקות , לפעמים קצת מלחיצות , גבהים מדהימים , והרבה
8 גולשים בהר הארי , והמון מצנחים שטסו לכל מני כיוונים .
הילד יצא מערבה ולירן ואני בעקבותיו .. הוא היה מגמה אחת לפנינו ובסוף נחת קרוב לצומת של 85 ו 70 .
לירן יצא איתי בגלייד דרום מערבה באזור נחף , כשהוא כ200 מטר מתחתי והגיע לטרמיקה באמצע העמק נמוך מדי כדי להתברג ,ונחת באזור כרמיאל .
אני הגעתי אליה די גבוהה והמשכתי בתדלוקים על הרכס של הכמון מערבה. בקצה הרכס הצלחתי לתדלק לגובה 1650 , ויצאתי בגלייד דרום מערבה .
בטיסה לאורך כביש 70 מהגבהים הנמוכים ,היה לי קשה לטפס גבוהה, אבל מצד שני פגשתי שם המון חברות
וזה כולל גם להקת דיות אדומות, שכנראה הפנימו את המנטליות הישראלית , ופשוט נצמדו אלי (זאת הפעם הראשונה שיכולתי לזהות כתמי לידה) מכל הכיוונים וקיבלו אותי לחברה.
הן אפילו זרמו איתי בגליידים ועברו איתי שתיים שלוש טרמיקות , עד שכנראה התייאשו מהקצב שלי

2:40 טיסה , והמצלמה כמובן צילמה רק את ההתחלה בהארי :/
לפני היציאה מרכס הכמון ראיתי מצנחים בגבהים של 2000 ממשיכים דרומה (ערן ומיכאל שעשו טיסות מרשימות)
ואת אמנון ליבנה פגשתי בדרך לקריות , כשצחי בקשר מסביר לי שהוא עוזב את הטרמיקות כי כבר קר לו

בוקצורר חוץ מקור , חורף זה לא !! ושימשיך ככה אמן !
http://www.paraglidingforum.com/leonardo/flight/868686נ.ב. בטרמיקה הראשונה הסתובבתי עם גל ובאבי (אלדד) ולירן באותו גובה, אחד מכל צד .
אני אערוך קטע מזה שהמצנחים יבינו כמה זה קשה לראות אותם בזוויות מסוימות .
אין לי טענות אליהם , רק אולי לנסות לשמור על מיקום בסיבוב שרואים את הפנים שלי ,ולא בדיוק מהצד .
בשלב מסוים הלך לי הצוואר , אז יצאתי לרגע צפונה נתתי להם להרוויח כמה מטרים וחזרתי מתחת .