התרמול עם גונן מהצד שלי
[attachthumb=#]
שבת בהר הארי יום טוב באותה מידה. שוב כולם התפזרו לכל הכיוונים, לדעתי שיא המרחק של טקסי שנחת בעפולה עלית.
לי הייתה טיסה מאתגרת ומעניינת שפעמיים כמעט נגמרה מוקדם מידי. סינק מייד אחרי ההמראה ואז תרמיקה ליד הגבעה המערבית שמעל התחזקה וצ'ינו הצטרף, עלינו יחד ל1800. שיא הגובה שלי להיום ופחות מ5 דקות מההמראה, קור כלבים. יוצא שוב לכיוון הכמון, ושוב חוץ מכמה פיפסים הוא לא ממש עובד. רואה את טקסי ורוג'ר חוזרים לכיוון הנחיתה של הארי ותופסים אחת יפה אבל לי כבר אין גובה לעבור את הכמון אז מטייל בעמק לחפש עילוי. אין כלום. בוחר שדה בכניסה לצביה ומוצא את כיוון הרוח, עוד 100 מטר וזה נגמר. אבל אחת קטנה ומחליט להלחם כאילו אין מחר, ב1450 נרגע ומבין שיש מחר. טס צפונה לנועם אבל נכנס לעילוי לא מסודר שלא ממש עוזר לי אז חוזר דרומה. שוב כלום עד ערבה, בוחר שדה נחמד בנחל חילזון וזהו הכל פה רגוע אין סיכוי לכלום. מוצא שוב כיוון רוח ב50 מטר טס לבסיס השדה להכנס לפיינל אבל רגע לפני הפיינל מרגיש פיפס. מחליט לתת לזה עוד כמה שניות לראות אם יש סיכוי, 4 שניות של 1+ זה מספיק טוב לי, חוזרים לעבודה. ב800 עדיין ב1.5+ עוד לא החלטתי אם זה עזר לי או לא כי עוד אין לי מספיק גובה לצאת מהעמק הזה. 1350 יוצא לכיוון בקעת נטופה שם אני רואה את נועם נוחת, אבל אני בקו עילוי חביב שמחזוק אותי בין 0.5+ ו0.5- וגם שומר אותי ערני כי זה לא הגלייד הכי רגוע שהיה לי. דוקר את גולני וטס לצומת תרען ומוצא תרמיקה קטנה בריח שווארמה .... רגע אבל התרמיקה הזו רק מרחיקה אותי מהשווארמה ... ואני עייף וקפוא ... נוחת ליד הצומת. שעתיים ו35 דקות של כיף.
שתי תודות חשובות.
1) תודה לילד שתרם לי סוללות אחרת הייתי צריך לעשות את כל זה על הואריו חרום שבקושי שומעים אותו.
2) לעירא שהביא את הרכב שלי לאמנון וסידר אותנו איסופית.