כתב נושא: יום שבת 1/2/14 אותו מקום... שם דבר לא דומה חוץ מהרוח מזרחית  (נקרא 108 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק רולי

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
  • +MARGARITA GIN CARRERA
    • דוא
בהמשך לאתמול. היום היה יום דומה???
אתמול חיכיתי 3 שעות. טסתי פחות מ25 דקות.
היום חיכיתי 0 .VINI VIDI VINCCI הגעתי, פרסתי, המראתי... שעתיים ו36 דקות. כמעט 3 קמ שרווח עליה.. פעיים מעל 930 עם אפשרות לצאת לקרוס. אני מעבר תרמיקה לפני ה950... ואז הבחור ממושמעה שיש בי לא נותן לצאת. חבל? אולי. אני עומד בכבדנות לגבולות שאני מחליט לעצמי. סינדרום נחיתה בסלעים אני קורא לזה. צבעתי את הכמון באדום. (ראה LEONARDO) עצלה בעמצה דרך וטרמיקות בועות כמו כמון יודע לתת. אני נהנתי. וגם קיבלתי תשובה על אתמול. טוב שיצאתי. הטבע נותן? תיקח. גם עאם זה עולה בכלום זמן אוויר.
יש ימים של קרוס.... ויש ימים של עבודה על תרמיקות וטיסה מקומית . ושניהם חשובים. אם הייתי פועל הפוך.... הייתי מאבד יום של קרוס.. והייתי שובר קוד פנימי להרגשה של בטיחות. גם אם רק חלק קטן מהטיסה היתה מלחיצה אותי.

https://holywind.yuvdi.com/index.php?option=leonardo&op=show_flight&flightID=3536
מרחף כרוני עכשיו עם מצנח

מנותק ira_yifa

• הגעתי לאוסטרליה
  • Nova Mentor2 Red
    • דוא
צוק שואל למה ליאונרדו לא מזהה את הטיסה שלך כמשושה.
טוב מצנח אחד ביד משניים על העץ.

מנותק רולי

• הגעתי לאוסטרליה
  • +MARGARITA GIN CARRERA
    • דוא
צוק שואל למה ליאונרדו לא מזהה את הטיסה שלך כמשושה.
ברור

יש שם ריבוע, מלבן, פנטגון, משושה, אוקטדרו, פריסמה, פירמידה, עיגול, כוכב 5,6,7,8,9,10,11,12,13,14....עד N פינות....כל הגאומטריה בפנים. התעמצתי קשה לבנות את כל הצורות ב156 דקות....... lugh
מרחף כרוני עכשיו עם מצנח

מנותק liors

• מפעיל בובקט מתקדם
    • דוא
גם בטיסה מקומית יש כייף...
גם לי היה קשה אחרי 3 שעות לייד ההר וניסיתי כמה פעמים לנחות למעלה כדי לנוח קצת.

ההחלטה מתי לצאת לקרוס מורכבת לא רק מגובה, וצריכה לכלול עוד מספר לא קטן של גורמים כמו
עוצמה וכיוון של הרוח, מיקום ביחס להר ועוד.
בימים עם רוח מכמון צריך לא פעם לוותר על התרמיקה כאשר נסחפים מעל הישוב, כדי לא למצוא את עצמך בלי תרמיקה ובלי יכולת לצאת או לחזור החוצה.

תמיד עדיף עודף בטיחות מעוד טיסה, בסופו של דבר האנשים ששומרים על מקדמי בטיחות גבוהים מצליחם לרחף יותר שנים.
וגם אם ויתרתה היום על קרוס אני בטוח שתזכה בעוד טיסות רבות בזכות השמירה על מקדמי הבטיחות.
 hug