כל הכבוד על השיתוף.
הכשלים :
אי הליכה אחורה לאורך כל ההנפה
ריצה של הכנף קדימה ללא בלימה במקום לעצור המראה , להסתובב ולמשוך ברקסים.
לא תיקנתי מספיק , התחלתי להיגרר ובשלב זה נסיון לא החלטי וכושל לעצור המראה.
אני ראיתי כשלים קצת אחרים.
* דבר ראשון זה נראה שאתה מרוכז מאוד בלטוס ופחות מרוכז בלהמריא. טעות שקיימת אצל הרבה חברה שבה נראה שההמראה זו איזו מטלה שצריך להיפטר ממנה לפני שאפשר לטוס סוף סוף ולא מתיחסים אליה כחלק מהטיסה (אגב אחד החלקים המסוכנים של הטיסה שצריך לשלוט בו טוב).
* אני דווקא רואה הליכה קלה/גרירה אל המצנח בהנפה. לא נראה שהמצנח עולה אגרסיבי מידי.
* ברגע שאתה מסתובב אתה לגמרי לא מודע למצנח ולא מרגיש את הקריסה ולכן לא מגיב אליה נכון. נראה לי שוב בגלל שאתה כלכך מרוכז ב"לצאת כבר" שאתה שוכח שהמצנח כבר טס וצריך להטיס אותו.
* אני לא רואה נסיון לביטול המראה. בביטול המראה מושכים את שני הברקסים הכי רחוק ולא עוזבים עד שהמצנח חזרה על הקרקע.
* אחרי שהמצנח נפתח וגרירה קלה אתה מתעשת ושומר כיוון החוצה מהעמדה בסדר גמור.
סיכום שלי: קריסה בהמראה עם חוסר שמירת כיוון.
צריך להיות מודעים ל3 דברים: 1) ההמראה היא חלק מהטיסה. 2) ברגע שהנפת הכנף כבר טסה, גם אם הרגליים שלך על הקרקע. 3) מצנח שטס לפעמים קורס, לפעמים זה קורה גם בשלב ההמראה וצריך להיות מוכנים גם לזה.
אם המצנח קורס בשלב שכבר קשה לבטל את ההמראה בבטחה אפשר לשמור כיוון ולהמשיך בהמראה בקריסות של 50% ומטה. קריסות גדולות מ50% יבטלו את ההמראה מעצמן. צריך להרגיש את המצנח לאורך ההמראה כמו בכל שלב אחר בטיסה.