כתב נושא: עוד בנושא האגודה הישראלית למצנחי רחיפה.  (נקרא 1870 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק kobliner

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • מצאתי פסיפס
    • אתר האינטרנט של טבע בהר בקתות נופש
    • דוא
יהודי בא לעיר והוא צריך שני בתי כנסת:
האחד - להתכנס ולהתפלל בו.
והשני - שרגלו לא תדרוך בו מעולם!!!!
ככה אנחנו עולם המרחפים המצומצם.
כולנו בעלי דעה וכולנו רוצים את טובת הענף אך רבים מאיתנו מוכנים אך ורק בדרכם ושוכחים את כח היחד.

חשוב להבין שהאגודה השתנתה תפקידיה השתנו ועלינו לעצבה כדי להרויח מהיחד.
חברים רבים סוחבים משקעי עבר ומרוגזים על האגודה של פעם, אחרים לא מצטרפים מעצלות.
אני מסכים עם החברים שאומרים שצריך להקים צוות היגוי ולעצב את האגודה למודל שיתאים למירב המרחפים בארץ.
אך גם את זה צריך מישהו לארגן.
אך הכי חשוב להבין שאם נסגור את המעט שקיים יהיה הרבה יותר קשה להתחיל משהו חדש.

ועד האגודה בשנה הקודמת לקח על עצמו למצוא את הדרך לשמר את הקיים ועובדה שלמרות הצטרפות של כ שליש מהמרחפים בארץ המשיכה האגודה לפעול ולשמור על המסורת.

ריכזתי חלק ממה שעשינו בשנה שעברה והציבור מוזמן לשפוט ולהצטרף לשנה הבאה.

מה היו מטרות הועד ומה עשינו ?

1 ) שמירת חלק מפעילויות האגודה והתייצבות על  פעילות ברמה שהאגודה מסוגלת לשאת ( גם בשל מגבלות תקציב וגם בשל מגבלות ההתנדבות ציבור המרחפים ).

2 ) המשך קיומה של ה"ליגה".
         הליגה פעלה השנה עם כ 25 משתתפים. אני רואה ב"ליגה" את אחד המנופים העיקריים
 להעלאת הרמה המקצועית של המרחפים גם  של המשתתפים וגם של אלה שלא משתתפים.

3 ) שמירה על "מרכז המידע" מתוך ראית חשיבות " מרכז המידע" והדיווחים השוטפים
מהשטח, שמרנו ואף הוספנו דיווח על התחזית היומית למרחפים.

4 ) אתר האינטרנט – המשך קיומו של אתר אינטרנט עצמאי לאגודה. כאן לא הצלחנו למצוא "מנהל אתר" ואחרי שהפסקנו את העבודה (בשכר) של המתכנתת של האתר, האתר אינו פעיל ורוב הפעילות באינטרנט מתרכזת כיום באתר " רוח הקודש" וכל הכבוד למפעיליו.

5 ) ייצוג ענף מצנחי הרחיפה בפני המוסדות.
דבר ראשון ייצוג שוטף בפני הגופים הלאומיים והבינלאומיים ( אילת, קלוב התעופה, FAI , רשות התעופה) .
היו מספר מקרים בהם פעלנו השנה בהם פעלנו מול "רשות שמורות הטבע " כשפקח עצר חברים שלנו שטסו במצוקי דרגות",
-   הקמנו צוות מול עיריית נתניה לטיפול באתר החדש בנתניה.
-   המשיך הטיפול המשפטי בנושא תביעות על תאונות.
-   נסגר הטיפול המשפטי בנושא חוב האגודה ל "מירס".

6 ) אירועים :
קיימנו את אליפות ישראל על שם יוסי קופר ז"ל.
עשינו אירוע " אפקט כינרת במבוא חמה" בהשתתפות של כ 70 מרחפים היה מוצלח ותודה לעמוס פרל.
חזרנו לעשות את אירוע "עוד יאיר השחר" ברכס בנתניה ושוב תודה לעמוס פרל.

7 ) פתרון לרישוי הממ"רים"
מכיוון שהממ"רים חייבים ברשיון על פי חוק, אנחנו מגבשים בימים אלה פתרון ואני מקווה שבקרוב נביאו לידיעת הציבור.

8 ) הסתיים תהליך ההפרדות הארגונית מהטרקטורונים והיום יש להם אגודה עצמאית.

לסיכום : שנה שעסקנו בעיקר בייצוב ועיצוב המערכת במבנה החדש שלה.
כמובן זה המקום להודות לחברי הועד : אפי אבי שאול, ג'ימי קדושים, עמוס פרל, ודב ברמן, שהשקיעו מזמנם ומרצם למען המשך קיום האגודה למרות הקשיים והשינויים שחלו.

אבנר קובלינר יו"ר הועד של האגודה הישראלית למצנחי רחיפה.

מנותק גונן גל

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
אבנר,

יישר כח על הפעילות שתיארת.

גם אני מאמין שיש צורך בהמשך קיום האגודה כגוף שמייצג את המרחפים.

אני קורא לחברים להירשם לחברות לשנה הקרובה.

גונן

מנותק גיא רון

• מפעיל בובקט מתקדם
הערות והארות:

"1) שמירת חלק מפעילויות האגודה והתייצבות על  פעילות ברמה שהאגודה מסוגלת לשאת ( גם בשל מגבלות תקציב וגם בשל מגבלות ההתנדבות ציבור המרחפים )." - חלק קטן מאוד ואף קטן מדי, בעבר היו 4 ערבי בטיחות בשנה, שנה שעברה אני זוכר אחד....

"2 ) המשך קיומה של ה"ליגה".
         הליגה פעלה השנה עם כ 25 משתתפים. אני רואה ב"ליגה" את אחד המנופים העיקריים
 להעלאת הרמה המקצועית של המרחפים גם  של המשתתפים וגם של אלה שלא משתתפים." - צודק וכל הכבוד (למנהלי הליגה כלומר...)

"3 ) שמירה על "מרכז המידע" מתוך ראית חשיבות " מרכז המידע" והדיווחים השוטפים
מהשטח, שמרנו ואף הוספנו דיווח על התחזית היומית למרחפים." - רק צריך למצוא דרך לנעול את המענה בפני מרחפים שאינם חברי אגודה.

"4 ) אתר האינטרנט – המשך קיומו של אתר אינטרנט עצמאי לאגודה. כאן לא הצלחנו למצוא "מנהל אתר" ואחרי שהפסקנו את העבודה (בשכר) של המתכנתת של האתר, האתר אינו פעיל ורוב הפעילות באינטרנט מתרכזת כיום באתר " רוח הקודש" וכל הכבוד למפעיליו."
בזיון טוטאלי, האתר מת ולא בגלל חוסר במתכנתת, בשלב הזה ל האתר הוא דורש תחזוקה והוספת תכנים, שתי פעילויות אלו לא דורשות אנשי תוכנה, סתם לסבר את האוזן, הפרוטוקול האחרון של ישיבת וועד באתר הוא מדצמבר (כן, 2006) וההודעות על ערבי אגודה ואירועים של האגודה נעשות באתר רוח הקודש. אם האגודה עצמה לא מכניסה תכנים לאתר אז.....

"5 ) ייצוג ענף מצנחי הרחיפה בפני המוסדות.
דבר ראשון ייצוג שוטף בפני הגופים הלאומיים והבינלאומיים ( אילת, קלוב התעופה, FAI , רשות התעופה) .
היו מספר מקרים בהם פעלנו השנה בהם פעלנו מול "רשות שמורות הטבע " כשפקח עצר חברים שלנו שטסו במצוקי דרגות",
-   הקמנו צוות מול עיריית נתניה לטיפול באתר החדש בנתניה.
-   המשיך הטיפול המשפטי בנושא תביעות על תאונות.
-   נסגר הטיפול המשפטי בנושא חוב האגודה ל "מירס"."
למיטב זכרוני הצוות שמטפל מול נתניה לא קשור כלל לאגודה אלא קשור להתנדבות של איתי לנואל.

"6 ) אירועים :
קיימנו את אליפות ישראל על שם יוסי קופר ז"ל.
עשינו אירוע " אפקט כינרת במבוא חמה" בהשתתפות של כ 70 מרחפים היה מוצלח ותודה לעמוס פרל.
חזרנו לעשות את אירוע "עוד יאיר השחר" ברכס בנתניה ושוב תודה לעמוס פרל."
צר לי שאני משבית שמחה, אבל אירוע עוד יאיר השחר היה צ"ל מאורגן הרבה יותר טוב, בבוקר התחרות אף אחד לא ידע איפה המטרות (לדוגמא), ועל ספונסרים בכלל אין מה לדבר.

"7 ) פתרון לרישוי הממ"רים"
מכיוון שהממ"רים חייבים ברשיון על פי חוק, אנחנו מגבשים בימים אלה פתרון ואני מקווה שבקרוב נביאו לידיעת הציבור."
האגודה החליטה באספה כללית לא לתת רשיונות לאיש, החלטה זו מחייבת ושינויה דורש אסיפה כללית, לתשומת ליבכם.

"8 ) הסתיים תהליך ההפרדות הארגונית מהטרקטורונים והיום יש להם אגודה עצמאית."
לא בזכותנו, הם נפרדו מאיתנו ולא הפוך.

לסיכום,
תודה לוועד, ונקווה שהפעילות תגבר.

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
כולי תיקווה שהאגודה תחזור לימים בהם יכלה להקים אתרים חדשים ולהרחיב\לשפר אתרים קיימים, ובשביל זה אני מוכן לשלם 120 ש"ח גם אם זה לא יקרה השנה (כמו בשנה שעברה) כי אם לא תהיה אגודה אתרי רחיפה לא יקומו לבד.

למי שלא זוכר בלי האגודה האתר בתבור עדיין היה בגודל של מצנח וחצי (העמדה הישנה של הגלשנים), האתר במבוא חמה היה חצי מגודלו היום והאתר בכתף שאול לא היה קיים בכלל (האמת שעוד כמה לא היו קיימים).

לפעמים קצת מרגיז אותי לשמוע אנשים באתרים שטוענים שהם לא רואים כלום מהאגודה ושוכחים לגמרי מי בנה את האתרים שהם טסים בהם כל שבוע.
don't fly faster then your guardian angel

מנותק עמוס פרל

• הגעתי לאוסטרליה
  • המקום האהוב עלי
    • צביעה תעשייתית,צביעה תעופתית ,החדרת הליקוייל ודפוס משי
    • דוא
גיא שלום !
גם באסיפה כללית כמעט אחרי כל משפט שנאמר הגבת בשלילה וקטלת את הנאמר .
בעצם על כל דבר שנעשה חיובי אתה מוצא בו שלילי . אני פשוט לא מבין אותך , כנראה היה לך איזה קצר עם האגודה או משהו דומה.מדוע לא תצטרף אפילו עכשיו לוועד , אולי בעזרתך האגודה תחזור למה שהיתה . אני בטוח שיש לך את הכשורים המתאימים ועל כך אני מכבד אותך.
הוועד החדש מנסה לשמר ולהחיות את האגודה אז בו ניתן להם גיבוי ואם צריך לעזור אז עוזרים .

לגבי האתר שלא מתפקד .
לדעתי האוביקטיבית זה נובע משני דברים
א. מהסיבה שאבנר הזכיר , מתחזקת  האתר עבדה בשכר להבדיל מאתר רוח הקודש וגם לא תפקדה כראוי והשכר הופסק
ב. הפופולריות של אתר רוח הקודש  המריאה שחקים ובצדק ועל כך כל הכבוד  ולכן גם הפורום של האגודה ירד בפופולריות
שלו.

גם בעסקים הכי טובים זה קורה.
אופטימטל צביעה תעשייתית וצביעה תעופתית
http://optimetal.co.il
ערוץ היוטיוב שלי
http://www.youtube.com/user/optimetalvideos

מנותק גיא רון

• מפעיל בובקט מתקדם
עמוס ידידי,
אין ומעולם לא היה לי סכסוך עם האגודה, להזכירך הייתי חבר וועד ויו"ר עד לפני שנה.
לגבי חברות בוועד השנה, נבצר ממני בגלל אילוצי זמן, אך לעומת זאת התנדבתי להיות חבר וועדת ביקורת, גם להזכירך שבאירוע עוד יאיר השחר אני הייתי בין הבודדים שטרחו להתנדב.
מאוד קל לפטור את הטענות שלי ב"יש לך סכסוך עם האגודה" אבל קשה להתמודד עם הטענות עצמן.
כמה שאלות כדי להבהיר לך ולקוראים מספר דברים (כנראה שצריך קצת לנער כמה אנשים) - אני יודע את התשובות לרובן, אתה יודע?

1. איפה מאוחסן ארת האגודה וכמה משלמים על האחסון?
2. איך קורה שכשהאגודההסתכסכה עם יפעת (מנהלת האתר) האתר ירד מהאוויר למספר שבועות ארוך (לפני בערך חצי שנה)? אנחנו שילנו לה עליו והחומר עליו הוא שלנו ולא שלה!!!
3. למה לא עודכנו פרוטוקולים באתר כבר שנה?
4. כמה קווי טלפון יש לאגודה? כמה מוקצים למענה הקולי וכמה לשבשבות?
5. האם, לאחר שהורד שירות השבשבות, אנחנו ממשיכים לשלם על קווי הטלפון לטובתן או שהוקצו לטובת משהו אחר?
6. איפה נמצא המחשב שמנהל את המענה הקולי ומי מטפל בו? (רמז: הוא לא אצל חבר אגודה).
7. איפה גליונולת כנפיים ששילמנו כש עליהם השנה? לא כולם חולקו.
8. האם ישנו פירוט המגעים מול רשות התעופה בשנה האחרונה?
9. מה נעשה לטובת גיוס חסויות בשנה האחרונה?
10. האם הוגש מועמד למצטיין הספורט לאגודת איל"ת בשנה האחרונה למה לא?
11. קדום נשים בספורט - ע"פי חוק נדרשת אישה בוועד כדי לקבל תקצוב ממשלתי, האם אנחנו מקיימים את החוק?
12. תמרוץ נשים - האם נעשתה פניה מתאימה לרשויות?
13. מה מסמיך אתכם לנסות לפתור את נושא רשיון הממ"רים כאשר הוחלט שהאגודה לא מחלקת רשיונות? ואם לא מתכוונים לחלק רשיונות, אשמח לשמוע איך אתם מתכוונים לפתור את הבעיה.

ויש לי עוד כמה כאלו שתרצה!!!

תשובות - יוק.

גיא

מנותק אמנון

• מצאתי פסיפס
    • דוא
צחי,

כל מילה - בסלע.
שכחת להזכיר את העמדה בזיכרון ואת הסיפור המורכב של התכנון וההשקעה בזמן ובכסף בניצוחו של אשר חפץ (- אז "אחראי אתרים").
בכל חורף הייתה כל העמדה נעלמת ונסחפת עם מי הגשמים ששצפו בירידה לעמדה עד שנבנה קיר היציקה לעצירת הסחף.

חשבתי לעשות חידון בתבור ולשאול את החברה מי יודע היכן העמדה הקודמת, זו הנקראת "עמדת הגלשנים", מאחר והם היו הראשונים להשתמש בה. אבל, לדעתי גם רוב המשתמשים בעמדה הנוכחית לא זכו להמריא ממנה בגלגולה הקודם שהספיק לחופה אחת בשיפוע מפחיד.

אמנון

מנותק kobliner

• מצאתי פסיפס
    • דוא
לגיא ושאר הרוצים בטובת האגודה.
אין אני או שאר חברי הועד טוענים למונופול על הדרך הנכונה להוביל את האגודה.
אנחנו לפחות מנסים ...... לפי מיטב הבנתנו והמשימה הראשונה שנטלנו על עצמנו בשנה שעברה היתה לייצב את את האגודה בתנאים החדשים שנוצרו עקב החלטות שהוביל הועד הקודם.
ולשאלות גיא.
1 )אתר האגודה מאוכסן באותו מקום שהיה ב10 שנים האחרונות ACTCOM  התשלום השנתי 0 ש"ח.
2 ) לא היה שום סיכסוך עם יפעת מנהלת האתר, אך במצב הפיננסי החדש הוחלט לסיים את עבודתה והדבר נעשה ברוח טובה.
3 ) מבנה האתר הוא כזה שלעידכון כלשהו ( מלבד בפורום ) יש צורך בידע בסיסי בתיכנות.
4 ) לאגודה יש קו טלפון אחד.
5 ) לאגודה אין משרד ואינה משלמת על איכסון המחשב.
6 ) נושא גיליונות "כנפים" ייבדק הגיליונות יחולקו בכינסי האגודה.
7 ) כמו בשנים עברו לא נעשה הרבה לגיוס חסויות.
8 ) הוגש שמו של חגי לרמן למצטיין "אילת" והוא אכן הוזמן לטכס ולחץ הרבה ידים.
9 ) אכן יש חשיבות לשילוב נשים בספורט ובועד האגודה.
10 ) בנושא הממ"רים כל מה שאמרתי שמסתמן פתרון ולא אמרתי שהאגודה תסמיך מישהו.

בקיצור גיא אני שמח שאתה חוזר לפעילות וגם לשאלותיך.
חבל לי על הטונים שאתה משתמש, הם לא תורמים למטרה של כולנו.

יום טוב

אבנר קובלינר

מנותק גיא רון

• מפעיל בובקט מתקדם
הערות לאבנר:

1)אתר האגודה מאוכסן באותו מקום שהיה ב10 שנים האחרונות ACTCOM  התשלום השנתי 0 ש"ח.
לא רע, לדעתי צריך לשלם, ולו רק כדי ליצור מחויבות שלהם כלפינו....

2 ) לא היה שום סיכסוך עם יפעת מנהלת האתר, אך במצב הפיננסי החדש הוחלט לסיים את עבודתה והדבר נעשה ברוח טובה.
לא ענית על הסיבה מדוע ירד האתר...

3 ) מבנה האתר הוא כזה שלעידכון כלשהו ( מלבד בפורום ) יש צורך בידע בסיסי בתיכנות.
לא נשמע לי סביר, אני מוכן לבדוק את הנושא אם אקבל גישה לקוד.

4 ) לאגודה יש קו טלפון אחד.
לא נכון, אתה כנראה ממש לא בקיא, האגודה משלמת על הקו של המענה הקולי (יותר מקו אחד, יש בו קו מתגלגל) ובעבר לפחות שלמה גם קווי השבשבות.

5 ) לאגודה אין משרד ואינה משלמת על איכסון המחשב.
היא לא משלמת אבל למיטב הבנתי הוא נמצא אצל אורי שמיר (אורי, תקן אותי עם אני טועה). ביום שהמחשב יתקלקל סופית נהיה בבעיה.

6 ) נושא גיליונות "כנפים" ייבדק הגיליונות יחולקו בכינסי האגודה.
אני מחכה.

7 ) כמו בשנים עברו לא נעשה הרבה לגיוס חסויות.
מדוע לא? זה אחד מתפקידי המנכ"ל.

8 ) הוגש שמו של חגי לרמן למצטיין "אילת" והוא אכן הוזמן לטכס ולחץ הרבה ידים.
לא פורסם מספיק.

9 ) אכן יש חשיבות לשילוב נשים בספורט ובועד האגודה.
לא רק שיש חשיבות, זה גם החוק.

10 ) בנושא הממ"רים כל מה שאמרתי שמסתמן פתרון ולא אמרתי שהאגודה תסמיך מישהו.
אבקש לקבל דיווח על הפתרון המתגבש. למען האמת, בתוקף אחריותי כחבר וועדת ביקורת אני דורש לקבל דיווח על הפתרון המוצע לפני מימושו!!

מנותק עמית

• מצאתי פסיפס
    • דוא
בעניין: עוד בנושא האגודה הישראלית למצנחי ר
« Reply #9 ב- : November 13, 2007, 10:22:48 am »
יסלחו לי כולם על שאני מתערב בנושא כה רגיש כמו האגודה, (אני בטח אצטער על זה)
לטעמי במצב שנוצר כעת, לא ניתן יהיה ליצור גוף אחד שמאגד את כולם בלי הסכמה ושיתוף של כל המועדונים בארץ.
לא ייתכן שחניכים של שימי או של רומן (סתם בתור דוגמא) לא יהיו שייכים לה.
אם מישהוא יצליח לארגן פגישה עם כולם אז יש סיכוי, (זה לא יהיה קל אבל מישהוא צריך  לוותר על האגו שלו
ולעשות את הטלפונים האלה)

לאחר מכן הייתי מנסה להיפגש גם עם הגולשים

אני מאמין בהזדמנות שנייה!!!

ועוד דבר: אין טעם (לדעתי) להעלות שוב ושוב נושאים שקרו בעבר באגודה, בעיקר שחלק מהקוראים
כולל אותי אינם מבינים על מה מדובר (רואה חשבון כאן מנהלת שם)
צריך להבין שהחלק הכי חשוב בספורט הזה זה החברים החדשים שמצטרפים.
אני רוצה להדגיש שאינני מכוון את דבריי למישהוא מסוים , אז אני מדגיש שאינני מכוון את דבריי למישהוא מסוים!
בבקשה לא להיפגע.
עמית
« עריכה אחרונה: November 13, 2007, 10:27:54 am על ידי עמית »
flying with a such perfect paraglider that birds become jealous. A wing that is as compact, simple, and light as a mountain glider; as fast and efficient as a sailplane; as slow and maneuverable and turbulence resistant as a helicopter.

מנותק ittai

• הגעתי לאוסטרליה
  • Gin Gliders Distributor in Israel
    • דוא
ד,ר קדמי היקר  :P

האגודה לא מונעת מאיש להצטרף אליה!

רומן וחבריו חברי אגודה שמשתתפים בליגה.
לגבי השאר - כל אחד הטוב בעיניו יעשה עם ובלי המדריך שלו.
Fly high fly far just do it on the safe side

מנותק kobliner

• מצאתי פסיפס
    • דוא

לגיא ולכל אלה שאיכפת להם ואני יודע שיש הרבה.
איני בא להתנצח גם לא לנצח.

מהתחלה אני טוען שאין לי מונופול על הדרך הנכונה להוביל את האגודה.
 אך יש מספר דברים עליהם אסור לי לוותר.

1 ) אחרי שהועד נבחר, הוא המנהל של ענייני האגודה וזה תפקידו עד לבחירתו של ועד חדש.
2 ) חשוב להעיר את ההערות ברוח חברית ולא מתלהמת.
3 ) תפקיד ועדת הביקורת בעמותות מחולק לשניים.
   א ) ועדת הביקורת בודקת את החלטות הועד מול הביצוע שלהם.
   ב ) ועדת הביקורת בודקת את הספרים ומוודאת שלא התקבלו טובות הנאה לחברים שונים מכספי העמותה.
ועדת הביקורת אינה הנהלה נוספת לעמותה.
4 ) אני כחבר נבחר בועד החדש אשמח להפגש עם כל חבר ולקבל כל הערה והארה, אני איני חושב שכל הערה (לפני שנבדקה) יש לה מקום בפורום כללי.

הועד הנבחר יפגש ב 28/11/07 בפעם הראשונה ויחל בגיבוש כיווני הפעולה והתקציב לשנת 2008.
אני מבקש מכל המעוניין לשלוח אלי רעיונות והצעות לפעילות, כיווני פעולה ורעיונות למימון.
לדוא"ל    [email protected] .

תודה ושבוע טוב

אבנר

מנותק גיא רון

• מפעיל בובקט מתקדם
אבנר,
א. אתה מוזמן לקרוא בתקנון לגבי תפקיד וועדת ביקורת (לאן נעלם התקנון דרך אגב, למה הוא לא באתר?).
ב. שוב, נוח להתעלם מהטענות ולהסיט את הדיון לכיוונים אחרים.
ג. אני חוזר ומבקש להבין מהו הכיוון לגבי הממ"רים, אני מזהה חוסר רצון לשתף וזה מדאיג אותי מאוד.... שוב אני אומר, אין לוועד את הסמכות לפעול בניגוד להחלטות האספה הכללית.

מנותק אמנון

• מצאתי פסיפס
    • דוא
לגיא,

אתה בהחלט צודק בהקשר לעובדה שאין בידי וועד האגודה שום אפשרות פעול בניגוד להחלטות האסיפה הכללית - לרשיין את הממ"רים וגם לא אף רישיון אחר.
י
ש בעייה לכל אותם החברה הטסים על ממ"ר, שהרי החוק מחייבם ברישיון וכרגע הם בבחינת עבריינים. ייתכן ומכאן יכול לבוא פתרון כלשהו להעדר ההידברות עם הרשות. 

וועדת ביקורת אמורה לבדוק את התנהלותה הכספית של העמותה ולהמליץ בפני האסיפה הכללית השנתית לאשר או לא לאשר את  בדו"ח הכספי השנתי, לאחר שעיינה בו קודם לכן וביקשה הבהרות מהרו"ח, אם היו לה כלשהן.
למיטב זכרוני, לוועדת הביקורת באגודה הישראלית למצנחי רחיפה, סמכות לדון בתלונות חברים נגד בעל תפקיד בעמותה. 

ליל מנוחה,
אמנון

מנותק יובל - נשרק'ה..... נשר מצנחי רחיפה

• הגעתי לאוסטרליה
  • הדרך לעמדה רצופה כוונות להגיע
    • דוא
יש פתרון לממ"ר
« Reply #14 ב- : November 14, 2007, 04:56:53 pm »
הממ"רים צריכים להיות תחת חסות האגודה לממ"ים  ...
יובל