הערות והארות:
"1) שמירת חלק מפעילויות האגודה והתייצבות על פעילות ברמה שהאגודה מסוגלת לשאת ( גם בשל מגבלות תקציב וגם בשל מגבלות ההתנדבות ציבור המרחפים )." - חלק קטן מאוד ואף קטן מדי, בעבר היו 4 ערבי בטיחות בשנה, שנה שעברה אני זוכר אחד....
"2 ) המשך קיומה של ה"ליגה".
הליגה פעלה השנה עם כ 25 משתתפים. אני רואה ב"ליגה" את אחד המנופים העיקריים
להעלאת הרמה המקצועית של המרחפים גם של המשתתפים וגם של אלה שלא משתתפים." - צודק וכל הכבוד (למנהלי הליגה כלומר...)
"3 ) שמירה על "מרכז המידע" מתוך ראית חשיבות " מרכז המידע" והדיווחים השוטפים
מהשטח, שמרנו ואף הוספנו דיווח על התחזית היומית למרחפים." - רק צריך למצוא דרך לנעול את המענה בפני מרחפים שאינם חברי אגודה.
"4 ) אתר האינטרנט – המשך קיומו של אתר אינטרנט עצמאי לאגודה. כאן לא הצלחנו למצוא "מנהל אתר" ואחרי שהפסקנו את העבודה (בשכר) של המתכנתת של האתר, האתר אינו פעיל ורוב הפעילות באינטרנט מתרכזת כיום באתר " רוח הקודש" וכל הכבוד למפעיליו."
בזיון טוטאלי, האתר מת ולא בגלל חוסר במתכנתת, בשלב הזה ל האתר הוא דורש תחזוקה והוספת תכנים, שתי פעילויות אלו לא דורשות אנשי תוכנה, סתם לסבר את האוזן, הפרוטוקול האחרון של ישיבת וועד באתר הוא מדצמבר (כן, 2006) וההודעות על ערבי אגודה ואירועים של האגודה נעשות באתר רוח הקודש. אם האגודה עצמה לא מכניסה תכנים לאתר אז.....
"5 ) ייצוג ענף מצנחי הרחיפה בפני המוסדות.
דבר ראשון ייצוג שוטף בפני הגופים הלאומיים והבינלאומיים ( אילת, קלוב התעופה, FAI , רשות התעופה) .
היו מספר מקרים בהם פעלנו השנה בהם פעלנו מול "רשות שמורות הטבע " כשפקח עצר חברים שלנו שטסו במצוקי דרגות",
- הקמנו צוות מול עיריית נתניה לטיפול באתר החדש בנתניה.
- המשיך הטיפול המשפטי בנושא תביעות על תאונות.
- נסגר הטיפול המשפטי בנושא חוב האגודה ל "מירס"."
למיטב זכרוני הצוות שמטפל מול נתניה לא קשור כלל לאגודה אלא קשור להתנדבות של איתי לנואל.
"6 ) אירועים :
קיימנו את אליפות ישראל על שם יוסי קופר ז"ל.
עשינו אירוע " אפקט כינרת במבוא חמה" בהשתתפות של כ 70 מרחפים היה מוצלח ותודה לעמוס פרל.
חזרנו לעשות את אירוע "עוד יאיר השחר" ברכס בנתניה ושוב תודה לעמוס פרל."
צר לי שאני משבית שמחה, אבל אירוע עוד יאיר השחר היה צ"ל מאורגן הרבה יותר טוב, בבוקר התחרות אף אחד לא ידע איפה המטרות (לדוגמא), ועל ספונסרים בכלל אין מה לדבר.
"7 ) פתרון לרישוי הממ"רים"
מכיוון שהממ"רים חייבים ברשיון על פי חוק, אנחנו מגבשים בימים אלה פתרון ואני מקווה שבקרוב נביאו לידיעת הציבור."
האגודה החליטה באספה כללית לא לתת רשיונות לאיש, החלטה זו מחייבת ושינויה דורש אסיפה כללית, לתשומת ליבכם.
"8 ) הסתיים תהליך ההפרדות הארגונית מהטרקטורונים והיום יש להם אגודה עצמאית."
לא בזכותנו, הם נפרדו מאיתנו ולא הפוך.
לסיכום,
תודה לוועד, ונקווה שהפעילות תגבר.