לאחר קריאה בשרשור הזה ובוואטס אפ, לא ברור לי איך ולמה הפך החוקר הראשי לאיש הרע בפרשה. לעניות דעתי ולאחר קריאת תחקירים שלו והמפגש לסיכום תחקיר התאונה של יורם ז"ל, נראה לי שהוא עושה עבודה טובה ולא חוסך ביקורת גם מאיתנו וגם מהרשויות שלא עושות סדר בתחום. הנוסף הוא גם הבהיר שמסקנות וממצאים מתחקירים שלו לא מהווים הילה להפללת המעורבים.
צחי, לא ברור לי למה דרישה של החוקר הראשי לקבל לידיו לבדיקה מצנח שעבר אירוע של כשל ציוד מתקבל כניסיון להכפיש אותנו. בעיני בדיקת הציוד ע"י החוקר הראשי זהו בדיוק הנוהל התקין שצריך להיעשות במקרה כזה. ייתכן שבדיקה כזו היית מחייבת את המפעל להקפדת יתר על איכות המוצר וכולנו היינו יוצאים נשכרים.
מצטרף לדעת ליאור שהברדק הנוכחי הוא לא לטובתנו. לדעתי עדיף לנסות לחזור למצב שהיה לפני מספר שנים שמותר היה לבצע טיסות מרחק באמצע השבוע לאחר תיאום של איש קשר משלנו מול גורמי התעופה המוסמכים. זה אמנם פחות נוח מהמצב הנוכחי שכל אחד עושה מה בראש שלו, ולפעמים נרצה לטוס ולא נקבל רשות, אך זה עדיף על הברדק הנוכחי.
אמנם האירוע המדובר כנראה היה ביום שישי שם הכללים הם אחרים, אבל יכולים לקרות וקרו כבר אירועים דומים בימי חול.
גם ע"מ למנוע אירועים בסופי שבוע צריך לנסות להגביר את התיאום ולא לברוח ממנו. ייתכן שמסקנות החוקר הראשי לאירוע ביום ו, יעזרו להגברת המודעות בחיל האויר לקיומנו.
בתור טנקיסט בדימוס, הפיסקה האחרונה של צחי מקובלת עלי.