כתב נושא: ההזדקרות הכי חריפה שאני ראיתי  (נקרא 961 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק לירן רלר

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • מפעיל בובקט מתקדם
ההזדקרות הכי חריפה שאני ראיתי
« ב- : November 18, 2013, 03:49:10 pm »

מנותק עומר נאמן

• מצאתי פסיפס
    • דוא
בעניין: ההזדקרות הכי חריפה שאני ראיתי
« Reply #1 ב- : November 18, 2013, 06:08:27 pm »
יצא לגמרי לגמרי לגמרי בזול...

1) קודם כל - טוב שלא נגמר ב-LOCKOUT. בשלב גובה כזה של הגרירה - זווית התקפה מוגזמת עם כח גרירה מוגזם הם מסייעים להתפתחות פתאומית מאוד של נעילה.

2) טוב שה-LAFF LINES של הגלשן מתחילים עשו נאמנה את העבודה!! והכי חשוב - טוב שהבחור ננעל כמו אמסטף על הקונטרול בר!

2) אני מנחש שמדובר בבחור מתחיל בגלל דגם הגלשן וגלגלי העזר. טכניקה לקויה ואולי גם WEAK LINK לא חלש מספיק.
"מי שלא חולם, לא מגשים" (רמי בר, 2005)

מנותק חגי

• הגעתי לאוסטרליה
בעניין: ההזדקרות הכי חריפה שאני ראיתי
« Reply #2 ב- : November 18, 2013, 08:15:57 pm »
יצא לגמרי לגמרי לגמרי בזול...

1) קודם כל - טוב שלא נגמר ב-LOCKOUT. בשלב גובה כזה של הגרירה - זווית התקפה מוגזמת עם כח גרירה מוגזם הם מסייעים להתפתחות פתאומית מאוד של נעילה.

2) טוב שה-LAFF LINES של הגלשן מתחילים עשו נאמנה את העבודה!! והכי חשוב - טוב שהבחור ננעל כמו אמסטף על הקונטרול בר!

2) אני מנחש שמדובר בבחור מתחיל בגלל דגם הגלשן וגלגלי העזר. טכניקה לקויה ואולי גם WEAK LINK לא חלש מספיק.

היה חסר מעט מאד כדי להשלים היפוך. הלאף ליינז יכולים לעזור כשיש זרימה אבל כשהגלשן נכנס לרוטציה הם לא משפיעים הרבה. מה שכן הייתי אומר שעם גלשן מתקדם בתנאים האלו זה היה מסתיים בהיפך בגלל שגלשן מתקדם הוא בעל יציבות נמוכה יותר במישור הפיטצ' (עלרוד).

הינעלות על הספיד בר היא בסדר במגבלות. לעיתים די יכול להסתיים בשבירת הספיד בר. צריך להיות גמיש לשינויים ואולי לעיתים גם לעזוב בשלב מסויים ....זה דבר שאי אפשר ממש לתכנן אותו מראש.

הגרירה בוצעה עם משאית וכנראה ללא מחוון מתח . הבחור כותב שזאת היתה גרירה בעומס מטורף ובסוף כמובן הביידל שלו התפרק ואז הוא נכנס להזדקרות החטף.