כתב נושא: מרחף מפורסם חשוד בקיום יחסים אינטימיים עמ חופה צעירה בת 15 !!!!!!!  (נקרא 252 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק רונן גורדון

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
  • Captain Fantastic
    • דוא
סקופ!!!!!
רת״א הוציאה צו איסור פירסום על שם המרחף!
מרחף מפורסם, מותיקי ענף הרחיפה, חשוד בקיום יחסי מין עמ חופה צעירה בת 15 !!!!!!!!!!
לכתב החרב המעופפת נודע כי קיים חשד שמרחף צעיר חשוד גם הוא בפרשה, וישנן עדויות של חופות צעירות נוספות על מעורבותו גם של מרחף צעיר, ועל אורגיות שקיימו שני המרחפים עמ חופות צעירות בנות 15 עד 17.
המרחף הוותיק, שהגיע אתמול לרחף כמידי יום ו׳, הכחיש מכל וכל את החשדות המיוחסים לו.
הוא טען שלא היו דברים מעולם וכי מעולם לא קיים יחסים עמ חופה שידע שהיא בת פחות מ 20 שנה.
תגובתו של נשיא החרב המעופפת, מר אדרי משה, לפרשה: ״אני לא מבין ולא יכול לקבל התנהגות כה נלוזה. חופה בת 15 זה לא צעירה, זה סתם סמרטוט״.
כתבנו פנה למרחף הוותיק א.ש. (לאור צו איסור הפירזום נשתמש בשם הכינוי ״חנוכיה״), שרשת הפייסבוק מיחסת לו מעורבות בפרשה, וביקשה את תגובתו. הוא מסר: ״למי יש זמן לאורגיות עמ חופות צעירות, אני עסוק כל הזמן בתירגולי הנפות, רק אתמול תירגלתי בתבור 8 ניסיונות הנפה רצופים בטרם יצאתי לקרוס מהמם שהסתיים אחרי 4 דקות בשדות המוריקים של דבורייה.״
החוקר הראשי רזציק מרת״א מסר כי השבוע יחקרו חופות צעירות נוספות, וקרא לכל החופות שנפלו קורבן למעלליו של המרחף המפורסם, לבוא ולמסור עדותן במשרדי רת״א.
לכתבנו נודע כי אחת מהחופות הצעירות שכבר מסרו עדות, היא אפסילון 3 ממש ממש חדשה, צעירה בת 15 עמ ניסיון מיני של שעתיים בלבד על הדשא של נתניה....
אביה של הצעירה, א.ה. סירב להתייחס לפרשה, אך ניצל את ההזדמנות ומסר לכתבנו שהחופה הצעירה עדיין למכירה!!!!
את תגובתם של אבי שאול ומשה גרד לא ניתן היה לקבל, השניים אינם מגיעים לעמדות ההמראה מאז פרסום הפרשה.
החרב המעופפת, הגוף ששם לעצמו מטרה לשמור על תדמית ענף הרחיפה, חרד מההתדרדרות המוסרית של חלק מהמרחפים המפורסמים.
אנו קוראים לחברי קהיליית רוח הקודש להוקיע את מעשי הזימה, לחוות דעתם על הפרשה ולמסור פרטים, כמובן בכפוף לצו איסור הפירסום, שידועים להם.
חברים- השמיעו את קולכם.

רונן גורדון, דובר
החרב המעופפת, אנחנו מעודדים אורגיות רק עמ חופות בנות יותר מ 18 !!!!!!!!

מנותק אבי שאול

• הגעתי לאוסטרליה
  • זבוב זבוב אבל ... יש כנפיים
    • דוא
לאחר התייעצות אם עורך דין אני נמנע מלהגיב  :-X
הספורט הזה מתאים לאנשים עשירים-מובטלים -פנסיונרים
כל השאר סובלים משבת לשבת

מנותק ira_yifa

• הגעתי לאוסטרליה
  • Nova Mentor2 Red
    • דוא
יחסים עם חופה בת 15 נשמע לי יותר כמו "התעללות בחסר ישע".
לאור האירוע אני לא מאפשר לחופה בת ה-22 שיש ברשותי להמשיך לישון לבד במחסן וישן איתה במיטה ביחד עם החופה הצעירה מאוד שלי, כולנו בלבוש מלא.
עכשיו אני חושב על זה, החופה הצעירה שלי ישנה היום אצל מישהו אחר... גורדון, לאור נסיונך בתחום, האם יש לי סיבה לחשוד בה?
טוב מצנח אחד ביד משניים על העץ.

מנותק רונן גורדון

• הגעתי לאוסטרליה
  • Captain Fantastic
    • דוא
עירא ידידי, אני מודה לך על השאלה היפה.
הכל תלוי באיזו חופה צעירה יש לך.
אם היא תוצרת אפקו אז אין לך מה לדאוג. כשהיא תפתח ותסגור מהר את הרגליים, מיד ייפתחו לה התפרים, והמישהו שאצלו היא ישנה מיד יחזיר לך אותה.
אם היא צעירה גרמנייה שלא מגלחת אפ פעם את הרגליים, כנ״ל.
אבל אם למשל היא שרלילה ברזילאית של סול שלא מפסיקה לנדנד את התחת ולזקר, אתה בבעיה!
הכי אתה צריך לדאוג אם היא ג׳ין. אלו הכי מטומטמות, נותנות לכולם חופשי. מציע לך להשאיר אותה אצל המאהב, ההפסד כולו שלו.....

מנותק עומר כהן

• מצאתי פסיפס
אני שמעתי על בעיית התרוממות של בכיר בקהילת המרחפים.

מנותק רונן גורדון

• הגעתי לאוסטרליה
  • Captain Fantastic
    • דוא
עומר, הפתעת אותי.
כל המרחפים מתרוממים.
חוץ משבירו, שאתמול לא הצליח וצלל למטה........

מנותק david_ab2002

• לביצים אסור לריב עם אבנים.
  • מצאתי פסיפס

מנותק AA

• משחק בארגז החול
לפי דעתי בתחום שלנו הגיל לא ממש משנה, יותר חשוב זה התנוחות.  כל עוד החופה מסכימה שאתה למטה והיא למעלה הכל טוב ויפה.  הבעיה מתחילה שהיא תופסת תחת ומחליטה שאתה למעלה והיא למטה.  או אז העסק בכלל לא מהנה אפשר להגיד אפילו נפילה רצינית.

מנותק אילן

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
גורדון אתה לא מעניין אף אחד . ההומור שלך נבוב ובלתי מובן . אנא ממך הפסק להטריד אותנו בשטויות שלך . חפש לך פורום אחר ( כמו ש-איפקיס מייצג את הממריסטים פו - על אותו משקל אתה יכול ל"יצג" את המרחפים שם , יש גם פורום של דייגים ש-נתי מנסה להכניס להם קצת בינה ודעת בתחום המטאורולוגייה )
באמא'שך תעזוב אותנו . אנחנו מתכוננים לשנת חורף , על תעיר אותנו

מנותק רונן גורדון

• הגעתי לאוסטרליה
  • Captain Fantastic
    • דוא
לא יאומן כי יסופר!!!

אביו של המרחף המפורסם חשוד שהוא זה שהביא לבנו את החופות הצעירות.
האב חשוד שהוא עצמו קיים יחסים עם חופה בת 17, ושמועה אומרת שגם עם גלשן צעיר (גלשנון).
כתבנו מציין שבגירסתה של אחת החופות הצעירות התגלו סתירות.
מדובר בגב' קוליברי, בת 17, נראית טוב עם בעיות פירוסיטי קלות.
תחילה מסרה שהמרחף משך לה בסטבי.
בהמשך שינתה גירסה ומסרה כי צבת לה בטיפ.
גרסה שלישית היה שהמרחף קיפל אותה ומעך אותה ולאחר מכן לא התבייש ודחף אותה לתא המטען של הרכב, שם כלא אותה למשך שבוע.
החקירה נמשכת........

מנותק ira_yifa

• הגעתי לאוסטרליה
  • Nova Mentor2 Red
    • דוא
לפי דעתי בתחום שלנו הגיל לא ממש משנה, יותר חשוב זה התנוחות.  כל עוד החופה מסכימה שאתה למטה והיא למעלה הכל טוב ויפה.  הבעיה מתחילה שהיא תופסת תחת ומחליטה שאתה למעלה והיא למטה.  או אז העסק בכלל לא מהנה אפשר להגיד אפילו נפילה רצינית.
זה רק עניין של גיל ונסיון. ככל שמזדקנים כבר יש פחות רצון לנסות תנוחות חדשות וכיוונים חדשים. הנה, תראה את החבר'ה הצעירים יותר והנלהבים יותר בתחום. צוק ובנדטי הנמרצים יודעים יפה מאוד להיות עם החופה גם מהצד וגם כאשר הם למעלה והיא למטה, גם קדימה וגם לאחור, גם מהר וגם לאט (אם כי בד"כ מהר).
אולי כשיזדקנו יפסיקו להתלהב מהתנוחות המשונות האלו וינהגו כמו כולם כאשר היא למעלה והטייס למטה.

פרסומים אחרונים מדווחים על שני טייסים שהביאו את החופות הצעירות שלהם לאורגייה של ממש כאשר ניסו לטוס עם חופה אחת על רגליו של טייס אחר. צילומי פאפארצי של ע. מעלים-הכובע תפסו את המקרה.
טוב מצנח אחד ביד משניים על העץ.

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
גברת קוליברי בת 22 כיום. לא מבין מה הבעייה.

עירא לדעתי גם לצוק הייתה חופה שהייתה כלכך זקנה שמדי פעם עצרה לנוח  ;)
don't fly faster then your guardian angel

מנותק צוק

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
איך שמי שורבב לפרשה??
כולם יודעים שהצרפתייה שעצרה לנוח הייתה יוצואנית, והשתרללה לפני זה עם אירופאי לא ידוע, עם דוד פרנק ,ועם עומרי.

גורדון איפה היית ביום שישי כשירד החושך? חיכיתי לך באוויר שתבוא עם הפנס כמו שקבענו...
אני יכול להפסיק מתי שאני רוצה...

מנותק עמוס פרל

• הגעתי לאוסטרליה
  • המקום האהוב עלי
    • צביעה תעשייתית,צביעה תעופתית ,החדרת הליקוייל ודפוס משי
    • דוא
אני חשבתי שסקס עם חופה בת 15 זה התעללות בזקנות
אופטימטל צביעה תעשייתית וצביעה תעופתית
http://optimetal.co.il
ערוץ היוטיוב שלי
http://www.youtube.com/user/optimetalvideos

מנותק רולי

• הגעתי לאוסטרליה
  • +MARGARITA GIN CARRERA
    • דוא
אני חשבתי שסקס עם חופה בת 15 זה התעללות בזקנות
אתה צודק!!
אני שוכב עם אחת בת שנה וחצי.... ובאמת שוכב... אחרי כל טיסה אני מעל המגיק בג כמה דקות כ'חלק מהתכס...... ;D
מרחף כרוני עכשיו עם מצנח