כתב נושא: איזה יום  (נקרא 153 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק liors

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • מפעיל בובקט מתקדם
    • דוא
איזה יום
« ב- : November 06, 2013, 08:34:52 pm »
התוכנית היתה לעלות להר הארי, פוגש את רולי ואלי ומחליטים לעלות לכמון רוח מזרחית עם רכיב דרומי.
אדם באוויר בגובה העמדה +20 עד 50 מטר ראות גרועה נראה שלא נצליח יותר מטיסה מקומית.
יוצאים לאויר ומשחקים ליד ההר חצי שעה של עליות וירידות. לאחר חצי שעה עולה עם רולי בטרמיקה ומחליטים לצאת לכיוון כרמיאל. רולי ממהר לעבודה הולך מעל הביג ונוחת לאחר כ 10 דקות.
אני ממשיך לכיוון הרכס של הר הארי עולה גבוהה וממשיך עד אחיהוד נחנס לרוח צפון מערבית ופונה לכיוון יסעור עוד טרמיקה שסוחפת לכיוון דרום מזרח. מחליט שבכיוון הרוח החדש אין הרבה מה לעשות וחוזר לנחיתה ליד תחנת דלק.

תודה לרולי ואלי על האיסוף  hug hug hug
יום מפתיע

מנותק ערן-ש

• מצאתי פסיפס
  • Ozone Rush-3
בעניין: איזה יום
« Reply #1 ב- : November 06, 2013, 09:40:34 pm »
וואו ליאור! איזה יופי.
רק מזכיר לכולנו שגם ימים בלי ציפיות יכולים להפתיע

מנותק צוק

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
« Reply #2 ב- : November 06, 2013, 09:44:52 pm »
ציטוט
מחליט שבכיוון הרוח החדש אין הרבה מה לעשות וחוזר לנחיתה ליד תחנת דלק

למה לא לחזור לנחיתה ליד תחנת הדלק בכמון??? (או בכלל לשכוח מתחנות הדלק)

עדיין טיסה מגניבה ולא שיגרתית8)
יותר מידי זמן לא טסתי כמו שצריך.... :'(
אני יכול להפסיק מתי שאני רוצה...

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
« Reply #3 ב- : November 06, 2013, 09:59:54 pm »
טיסה מגניבה לגמרי  up:

אני רוצה לשאול את השאלה של צוק בניסוח אחר. רוב הטיסה לא טסת ממש עם כיוון הרוח, למה דווקא בסוף חשבת שאתה חייב או לטוס עם הרוח או לנחות?     
יכלת בקלות לקחת כיוון ולהוציא מזה טיסה מדהימה במקום טיסה מגניבה. לא נורא בפעם הבאה  ;)

האמת לפני כמה שנים לויקטור הייתה טיסה די דומה. בין אחיהוד לעכו הוא פגש בצפון מערבית והגיע איתה לעפולה.
« עריכה אחרונה: November 06, 2013, 10:02:57 pm על ידי צחי רייל »
don't fly faster then your guardian angel

מנותק liors

• מפעיל בובקט מתקדם
    • דוא
« Reply #4 ב- : November 06, 2013, 10:28:33 pm »
טיסה מגניבה לגמרי  up:

אני רוצה לשאול את השאלה של צוק בניסוח אחר. רוב הטיסה לא טסת ממש עם כיוון הרוח, למה דווקא בסוף חשבת שאתה חייב או לטוס עם הרוח או לנחות?     
יכלת בקלות לקחת כיוון ולהוציא מזה טיסה מדהימה במקום טיסה מגניבה. לא נורא בפעם הבאה  ;)

האמת לפני כמה שנים לויקטור הייתה טיסה די דומה. בין אחיהוד לעכו הוא פגש בצפון מערבית והגיע איתה לעפולה.

רוב הטיסה היתה עם רוח דרום מזרחית אבל לא רציתי לטוס צפונית לרכס של הר הארי ולכן המשכתי לאורך הרכס.
לאחר הפגישה ברוח המערבית לא חשבתי יותר מידי על נתיב הטיסה ונכנסתי לאזור שמחיב הרבה גובה כדי להמשיך בטיסה.
האמת שחשבתי על האפשרות לחזור לכמון אבל אמרתי לרולי שאני טס לכיוון עכו ולא רציתי לתזז אותו ;)

מנותק elad_sinai

• הגעתי לאוסטרליה
« Reply #5 ב- : November 06, 2013, 11:44:40 pm »
תותח, אחלה טיסה ביום שנראה גרוע.

פתח את הראש וזרום עם הרוח, גם אני הייתי באותה סיטואציה אבל ביום עם קומולוסים יפים בינואר וזרמתי באחיהוד עם הרוח...

https://holywind.yuvdi.com/index.php?option=leonardo&op=show_flight&flightID=1081

טיסה יפה ויכלה להסתיים עוד יותר. אם רק היית זורם עם הרוח, היית נוחת במנחת מסוקים אצלי בעבודה... או בסכנין.